Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ευχαριστήρια ανακοίνωση Δαμασιακού για την οικονομική ενίσχυση του Σάκη Παιδή στην ομάδα

Στο "πλευρό " του Δαμασιακού κάθε φόρα που τον χρειάζεται η ομάδα, είναι
είναι ο Θανάσης (Σάκης) Παιδής που δείχνει την αγάπη του για το χωριό
και τους Συλλόγους του με κάθε τρόπο. Άλλωστε κατά το ήμισυ είναι Δαμασιώτης και εκείνος, αφού η μητέρα του η Ιωάννα  (Μπέμπα) Παιδή - Καραγιάννη είναι Δαμασιώτισσα.


Ο Εντεταλμένος  Σύμβουλος Τουρισμού Πολιτισμού Π.Ε. Λάρισας  και πρωην Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Πολιτισμού, με αφορμή την παρουσία του Δαμασιακού στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας, προχώρησε σε σημαντική οικονομική ενίσχυση προς το Δαμασιακό. Με την πολύτιμη αυτή χορηγία του κ. Παιδή, η ομάδα προμηθεύτηκε αθλητικό υλικό που είναι απαραίτητο για τις δραστηριότητες της.



Αθλητικός Όμιλος Δαμασίου "ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ"

"Η διοίκηση του Δαμασιακού που προσπαθεί να οργανωθεί όσο καλύτερα μπορεί, έτσι ώστε η λειτουργία της ομάδας να είναι πιο άρτια, εξασφάλισε μια πολύ χρήσιμη χορηγία από τον Σάκη Παιδή.
Για αυτή του τη νεα βοήθεια στην ομάδα, ο Αθλητικός Όμιλος Δαμασίου ευχαριστεί θερμά τον Εντεταλμένο  Σύμβουλο Τουρισμού Πολιτισμού Π.Ε. Λάρισας και υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Θεσσαλίας με τη " Συμμαχία υπέρ των Πολιτών" του Κώστα Αγοραστού και του εύχεται ότι καλύτερο για τον ίδιο και την οικογένειά του.



Η κάθε αρωγή από ανθρώπους σαν τον κ. Παιδή, που στηρίζουν και βοηθάνε την ομάδα ποικιλοτρόπως, αλλά και με πολύ σημαντική οικονομική ενίσχυση που μας παραχώρησαν για άλλη φορά, μας δίνουν τη δυνατότητα να μπορέσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο καλά οργανωμένοι εν όψει του νέου πρωταθλήματος.  Με την βοήθεια σας θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας που αυτά τα δύο χρόνια θα γιορτάσει τα 50 χρόνια από την ίδρυση της."

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.