Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Και Δαμασιώτες αγρότες στο συλλαλητήριο στην Αθήνα στις 6 Νοεμβρίου

 Ο Αγροτικός Σύλλογος Αμπελοπαραγωγών Δαμασίου συμμετέχει στο παναγροτικό συλλαλητήριο στις 6 Νοεμβρίου 2021 στην Αθήνα

Αγρότες από όλη την Ελλάδα θα ενώσουν τις φωνές τους το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021 στο παναγροτικό συλλαλητήριο που θα γίνει στην πρωτεύουσα με σκοπό να ακουστούν τα αιτήματα των σεισμόπληκτων και πυρόπληκτων αγροτών από όλη τη χώρα.

Εκεί μαζί με τους αγρότες του Δήμου Τυρνάβου θα είναι και αγρότες από το Δαμάσι που ειδικά τον τελευταίο χρόνο έχουν "χτυπηθεί" σκληρά από σεισμούς και παγετους. Οποιος επιθυμεί να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο να απευθυνθεί στον πρόεδρο του ΑΣΑΔ κ. Γιάννη Γκανά στο τηλέφωνο 6947301468. Η αναχώρηση θα γίνει 6:00 το πρωί του Σαββάτου 6/11/2021, από την πλατεία του χωριού. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι όσοι θέλουν να παραβρεθούν στο παναγροτικό συλλαλητήριο να έχουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό rapid test 48 ωρών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.