Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κέφι, χορός και διασκέδαση μέχρι το πρωί από το Δαμασιακό (όλα τα βίντεο)

Μια μοναδική βραδιά κεφιού και διασκέδασης, διοργανώθηκε το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023,την πλατεία του Δαμασίου από το Δαμασιακό.

Ήταν το εξ αναβολής πανηγύρι των Αγίων Θεοδώρων, που ακυρώθηκε σε ένδειξη πένθους για τα θύματα του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Τελικά  το περασμένο Σάββατο 18 Μαρτίου 2023, ο δικός Δημήτρης Μουσιάρης που έπαιξε εξαιρετικά το κλαρίνο του, όπως εξαιρετικά παίζει ποδόσφαιρο και στο Δαμασιακό, παρέα με τον αγαπημένο στο Δαμάσι Βαγγέλη Πέγιο μας πρόσφεραν μια μοναδική βραδιά κεφιού και διασκέδασης.






Κάντε εγγραφή στο κανάλι Asterios Stelios AS στο Youtube και δείτε όλα τα βίντεο της βραδιάς. 3 μοναδικά (επιπλέον) βίντεο υπάρχουν και στο προφίλ μου Asterios Stelios στο Facebook. Στείλτε αίτημα φιλίας για να τα δείτε!!!


Κλαρίνο:
Βαγγέλης Πέγιος
Δημήτρης Μουσιάρης

Τραγούδι:
Γιώργος Αγγελής
Βαγγέλης Τόρης
Γεωργια Χρυσαφη

Διοργάνωση: Αθλητικός Όμιλος Δαμασίου "ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ"

Το 1353 ήταν ο αριθμός που έδινε το μεγάλο δώρο στο χορό του Δαμασιακού, που ήταν μια χορηγία του καταστήματος επίπλων PROTEAS - Berloni. Τυχερός ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας Dimitris Karakanos που κέρδισε μια τραπεζαρία!!!!

Συγχαρητήρια παντα τυχερός Δημητρη!!!




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.