Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"Ψήφο εμπιστοσύνης" στον Απόστολο Ευαγγέλου για το "τιμόνι" του Δαμασιακού

Ο σχεδιασμός για τη δημιουργία του Δαμασιακού της νέας ποδοσφαιρικής σαιζόν στην Α'ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ξεκίνησε και

οι υπεύθυνοι της ομάδας, σήκωσαν νωρίς - νωρίς τα "μανίκια" έτσι ώστε στο νέο πρωτάθλημα οι "κυανόλευκοι" να είναι πιο δυνατοί και πιο καλά οργανωμένοι. 

Πρώτα έγιναν δύο γενικές συνελεύσεις για την οικονομικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε (2022-2023) αλλά και την ενδυνάμωση της διοίκησης με νέα πρόσωπα που θα προσφέρουν ποικιλόμορφα στις ανάγκες της ομάδας. 

Στη συνέχεια η διοίκηση έδωσε τα χέρια, για νέα συνεργασία με τον Αποστόλη Ευαγγέλου, που ήταν ο προπονητής της ομάδας τους τελευταίους μήνες του περσινού πρωταθλήματος. Ανάμεσα σε προπονητή και διοίκηση έγιναν και οι πρώτες κουβέντες για το σχεδιασμό της νέας ομάδας και την ενίσχυσή της εκεί που "πονάει". 

Για να γίνει αυτό προηγήθηκε συζήτηση της διοίκησης με τον κορμό της ομάδας, που αποτελείται από Δαμασιώτες παίκτες, έτσι ώστε να γίνει γνωστό που μπορεί να βασίζεται ο προπονητής και που όχι. Όπως φαίνεται η πλειοψηφία των γηγενών παικτών θα παραμείνει στην ομάδα, πλην κάποιων εξαιρέσεων, για τους οποίους συντρέχουν διάφοροι λόγοι που δεν τους επιτρέψουν να είναι 100% στην ομάδα, στη νεα ποδοσφαιρική χρονιά.

Οι συζητήσεις ωστόσο συνεχίζονται σε όλα τα επίπεδα για την ενίσχυση και ενδυνάμωση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. 

Τα ...κλειδιά της ΟΜΑΔΑΣ του ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΥ  και για την νέα σεζόν στον έμπειρο τεχνικό Ευάγγελου Αποστολο.     

Ο Αποστόλης  Ευαγγέλου ανέλαβε τον Δαμασιακό στο 2ο γύρο του πρωταθλήματος της Α'ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ και έβαλε την δική του σφραγίδα, στην ομάδα που είχαν "χτίσει" στην αρχή οι Πλίτσης-Ζηρδέλης. Με καλό ποδόσφαιρο και θετικά αποτελέσματα,  ο Ευαγγέλου, που είναι λάτρης της πειθαρχίας και της σκληρής δουλειάς, αφού συμφώνησε με τη διοίκηση του Δαμασιακού να συνεχίσει στους "κυανόλευκους" ξεκίνησε ήδη το σχεδιασμό για τη δημιουργία μιας δυνατής- ανταγωνιστικής ομάδας.

Αυτή είναι η δήλωση του προπονητή του Δαμασιακού που δηλώνει χαρούμενος που συνεχίζει στο ... τιμόνι του ΑΟΔ  

《Αναλαμβάνοντας τα ηνία το ιστορικού Συλλόγου Α.Ο. "ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ" στα μισά της περσινής σεζόν, δημιούργησαμε μαζί με την  άψογη Δοιήκηση, μια Ομάδα - οικογένεια, παίζοντας επικοδομητικό ποδόσφαιρο.  Έχοντας στο ρόστερ ποιοτικούς παίκτες του χωριού και σε συνάρτηση  με προσθήκες αξιόλογων παικτών, θέλουμε μια ομάδα πρότυπο, δίνοντας ταυτόχρονα και αρκετό χρόνο συμμετοχής σε νεαρά ταλέντα  από τα σπλάχνα της  οργανωμένης  ακαδημίας του χωριού. Είμαι χαρούμενος και είναι τιμή μου που οι άνθρωποι του Δαμασιακού, θέλουν να συνεχίσω να είμαι ο προπονητής της ομάδας και ζητώ από όλους να βάλουμε τα δυνατά μας, για να πετύχει η ομάδα τους υψηλούς στόχους της. 

Ο στόχος μας φέτος είναι υψηλός σε πρωτάθλημα και κύπελο. Ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός με πλάνο και στόχους. Ήρθαμε ήδη σε επαφή με αρκετούς ποιοτικούς παικτες σε θέσεις κλειδιά έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα "κράμα" ανταγωνιστικό, για το δύσκολο πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας. Φιλοσοφία μας είναι να προωθηθούν βήμα - βήμα νεαροί παίκτες της ομάδας σε υψηλότερο επίπεδο δίνοντας τους ευκαιρίες.》


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.