Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πρόταση γάμου ποδοσφαιριστή σε αμαζόνα στο γήπεδο - πανό & πυροτεχνήματα για τον Γιάννη και τη Νίκη (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)

Ο Δαμασιακός μπορεί να γνώρισε την πρώτη του φετινή ήττα στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Λάρισας από τον Αμπελωνιακό, ωστόσο,  ένας παίκτης των ηττημένων,

 ο Γιάννης Ιωαννίδης, το πήρε απόφαση και ... είπε να πάρει αυτός τη Νίκη !!! Μάλιστα ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός των γηπεδούχων, έχει σκοπό σύντομα, να κάνει ολόδική του τη Νίκη και με "στεφάνι" !!! 



Και για να γίνουμε πιο σαφής κάντε εγγραφή - subscribe στο κανάλι μου Asterios Stelios AS,  στο YouTube, δείτε το βίντεο με την εντυπωσιακή πρόταση γάμου στο γήπεδο του Δαμασιακού και θα καταλάβετε.



Να τα πάρουμε όμως από την αρχή ... ο Γιάννης και η Νίκη εδώ και πολύ καιρό ζούνε τον έρωτα τους όπως πολλά νέα ζευγάρια άλλωστε. Η Νίκη έχει πάθος με τα άλογα και είναι αμαζόνα από τις λίγες στη Θεσσαλία. Και πως να μην έχει πάθος με άλογα, αφού μεγάλωσε στον Τύρναβο στην κυριολεξία ανάμεσα στα πάρα πολλά άλογα που έχει η οικογένειά της εδώ και πολλές δεκαετίες!!! Ο Γιάννης είναι ερωτευμένος (εκτός  από τη Νίκη) με το ποδόσφαιρο και από μικρό παιδί όλα τα Σαββατοκύριακά του είναι αφιερωμένα στην "στρογγυλή θεά". Πως να μην είναι αφού ο πατέρας του είναι από τους ιδρυτές του Δαμασιακού και το "μήλο" όπως ήταν φυσικό έπεσε κάτω από τη...μηλιά !!!


Οπως κάθε ΣΚ λοιπόν, έτσι και αυτή την Κυριακή 25/10/2020, ο Γιάννης ήταν στο γήπεδο για να παίξει μπάλα και η Νίκη που τον ακολουθεί σε πολλά παιχνίδια, απ' έξω στην κερκίδα για να χειροκροτήσει και στηρίξει τον αγαπημένο της, που έπαιζε στο τοπικό ντέρμπι, κόντρα στον Αμπελωνιακό ... Έλα μου όμως που αυτή η Κυριακή δεν ήταν σαν τις άλλες !!!
Ο αγαπημένος της Νίκης Μανδραλή, ο Γιάννης Ιωαννίδης, τα είχε σχεδιάσει όλα στην εντέλεια για να γίνει η έκπληξη όσο γινόταν πιο εντυπωσιακή. Αυτήν την Κυριακή θα έκανε πρόταση γάμου στην εκλεκτή της καρδιάς του και μάλιστα μπροστά σε όλους τους συμπαίκτες του, τους αντιπάλους, τους διαιτητές αλλά και όσους παραβρέθηκαν στο γήπεδο και ήταν μέσα στο ...κοπλο. Και λέμε "κόλπο" γιατί τελικά  οι περισσότεροι ήξεραν τι θα συνέβαινε και μόνο η Νίκη ήταν δεν ήξερε τι είχε σκαρώσει ο Γιάννης. 



Η ώρα κόντευε 3μ.μ και οι ομάδες άρχισαν να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για να αρχίσει το ματς. Η Νίκη έψαχνε να δει τον Γιάννη και ξαφνικά βλέπει τους συμπαίκτες του συντρόφου της να σηκώνουν ένα τεράστιο πανό που έλεγε : «Νίκη… Θα ήθελες να γίνεις η γυναίκα της ζωής μου;»
Φανταστείτε τώρα εσείς την έκπληξη της γυναίκας !!!



Πριν καλά - καταλαβεί τι συνέβαινε,  είδε τον αγαπημένο της ντυμένο με τη λευκή στολή του Δαμασιακού, δίπλα της στην εξέδρα. Αυτό ήταν, ο Γιάννης την είχε κάνει να μείνει με το στόμα ανοιχτό !!! Κάπου εκεί θα κατάλαβε γιατί ξαφνικά βρέθηκαν δίπλα της στο γήπεδο, σχεδόν όλοι οι συγγενείς του αγαπημένου της και γιατί είχαν όλοι τα κινητά τηλέφωνα στα χέρια έτοιμα για δράση ...
Ο παίκτης του Δαμασιακού και ενώ μέσα στο γήπεδο έσκαγαν τα πυροτεχνήματα και οι κροτίδες το ένα πίσω από το άλλο, πρόσφερε γονατιστός ένα πολύ ωραίο δαχτυλίδι στην μέλλουσα γυναίκα του. Εκεινη συγκινημένη δεν μπορούσε να πιστέψει όσα συνέβαιναν, είπε το πολυπόθητο ΝΑΙ και ο Γιάννης που άκουσε την θετική απάντηση από τα χείλη της, της πέρασε το δαχτυλίδι στο δάχτυλο και της έδωσε εαυτό κόκκινο τριαντάφυλλο.




Σηκώθηκε, την πήρε μια, βασικά πολλές, σφιχτές αγκαλιές, σήκωσε τη μπλούζα του και από κάτω είχε ακόμη ένα μπλουζάκι που είχε την ερώτηση : " Νίκη, θα ήθελες να γίνεις η γυναίκα της ζωής μου ? " και από κάτω υπήρχαν δύο τετραγωνάκια για να σημειώσει με μαρκαδόρο η Νίκη το ναι ή το όχι. Τελικά το κορίτσι όχι μόνο είπε το ναι το σημείωσε και στην μπλούζα και κέρδισε ακόμη μια αγκαλιά και ακόμη ένα φιλί !!!



Εκεί δίπλα τους ήταν όλοι ... ο πατέρας του Γιάννη ο κυρ Μανώλης που έβλεπε συγκινημένος τον γιο του να κάνει αυτή την πολύ ωραία πρόταση γάμου, η αδερφή του Γεωργία και από ψηλά στον ουρανό η μάνα του η Αφρούλα που σίγουρα χαιρόταν για το καμάρι της ... 
Η πρόταση έγινε όπως έπρεπε και ο Γιάννης επέστρεψε στο γήπεδο για την άλλη του αγαπημένη, τη μπάλα, αυτή που τελικά σε αυτή την ιδιαίτερη για εκείνον αγωνιστική, δεν του έκανε το χατίρι, όσο κι αν προσπάθησε... ως άλλο θηλυκό του κράτησε πείσμα από ζήλια και χάρισε τη νίκη στον Αμπελωνιακό και όχι σε εκείνον ως όφειλε για δώρο !!!



***Η ώρα η καλή παιδιά και όλα τα καλά Του Θεού μαζί σας !!!

*** Να υποθέσουμε πως στο γάμο, θα έχουν ενεργό ρόλο και τα άλογα, που έλειψαν από αυτή την πολύ ωραία σας στιγμή στο γήπεδο !!!

Φώτο : Κώστας Τσομάκος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.