Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

έ"Χ"ασαν βαθμούς και οι δύο αλλά πρόσφεραν πλούσιο θέαμα (βίντεο)

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Δόξα Βλαχογιαννίου και Αστραπή Νέας Πολιτείας,

στην αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική της Α' ΕΠΣ Λάρισας DE-TOX.


Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι στο γήπεδο "Σπύρος Θάνος". Στο Βλαχογιάννι, η τοπική Δόξα ενώ προηγήθηκε στο σκορ, βρέθηκε να χάνει με 1-2 από την Αστραπή Νέας Πολιτείας και με ένα γκολ στα τελευταία λεπτά κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2–2 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.
Από έναν βαθμό λοιπόν πήραν οι δύο ομάδες κι έτσι οι «πορτοκαλί» του Γιώργου Καφφέ έφθασαν τους τέσσερις βαθμούς, ενώ η ομάδα του Νίκου Φακίτσα με αυτή την ισοπαλία πήρε τον πρώτο της βαθμό. 

***Ο αγώνας είναι μια ευγενική χορηγία από τα FRANKLIN Coffee House στη Γιάννουλη.



Η Δόξα μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και με δυο σουτ του Γελαλή στα πρώτα λεπτά, επιχείρησε να πάρει προβάδισμα. Ωστόσο ο Μπρέλλας, ο έμπειρος τερματοφύλακας της Νέας Πολιτείας, είπε και στις δύο περιπτώσεις όχι στον νεαρό μεσοεπιθετικό.
Στο 22ο λεπτό ο Γιώργος Αλεξίου «άνοιξε» το σκορ για τους γηπεδούχους με πλασέ από ατομική ενέργεια του Νίκου Γελαλή που έβγαλε μπαλιά - σχεδόν έτοιμο γκολ για τον σκόρερ.
Στο 32ο λεπτό ήρθε η ισοφάριση με φάση που σήκωσε πολλές διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους μιας και διαιτητής Ντελέζος, μετά από υπόδειξη του βοηθού,  έδειξε πως ο κίπερ της Δόξας έπιασε τη μπάλα έξω από την περιοχή. Τεκίλα ο Αποστόλης Ταρταμπούκας έφερε το ματς στα ίσια με το 1 – 1 με όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής στο ημικύκλιο.

↪Κάντε εγγραφή στο κανάλι μου στο YouTube, Asterios Stelios AS και δείτε το βίντεο με το 1ο ημίχρονο


Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Νίκου Φακίτσα έζησαν άλλη μια ...παράξενη απόφαση των διαιτητών.  Ο Αλεξίου ανατράπηκε από αμυντικό, ο Ντελέζος που ήταν κοντά φαίνεται να δείχνει το σημείο του πέναλτι, ενώ μετά από υπόδειξη του άλλου βοηθού του το δίνει φάουλ. Και αυτή τους η απόφαση ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους γηπεδούχους.
Από το 67' οι προπονητές Φακίτσας και Καφφές έριξαν στη ...μάχη "νέο αίμα" για να φρεσκάρουν τις ομάδες τους.
Στο 70ο λεπτό ο Ταρταμπούκας έκανε την ανατροπή για την Αστραπή Ν. Πολιτείας. Ο έμπειρος επιθετικός με πλασέ έκανε 1-2 σε μια ο πολύ καλή αντεπίθεση των φιλοξενούμεμων. Στο 75' ο Σωκράτης Φακίτσας, μετά από ωραίο γέμισμα του Αλεξίου από δεξιά, με γυριστό σουτ μέσα στην περιοχή προσπάθησε να πετύχει το γκολ της χρόνιας, αλλά τελικά η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπρέλλα.
Το τελικό 2-2 έγινε στο 82' μετά από μια πολύ καλή επιθετική προσπάθεια της Δόξας Βλαχογιαννίου. Ο Σωκράτης Φακίτσας έδωσε πολύ ωραία πάσα στον Αλεξίου, εκείνος ένα μια συρτή πάσα- σουτ και ο Νίκος Γελαλής που εκμεταλλεύτηκε την ασσίστ του Αλεξίου, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Μπρέλλα. Το μόνο που άλλαξε μέχρι το φινάλε του ματς ήταν οι αριθμητικές ισορροπίες, καθώς στο 90′ ο Νίκος Λάκης αποβλήθηκε από τον κ. Ντελέζο με δεύτερη κίτρινη κάρτα και η Δόξα Βλαχογιαννίου τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες.

↪Κάντε εγγραφή στο κανάλι μου στο YouTube, Asterios Stelios AS και δείτε το βίντεο με το 2ο ημίχρονο


Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Λαζαρίδης, Παληγιάννης, Πατσής, Φράντζας, Τσιάρας, Λάκης, Αλεξίου, Κοντοθανάσης, Ιγγλέζος, Γελαλής, Θάνος (59′ Φακίτσας Σ.).
Αστραπή Ν. Πολιτείας (Γιώργος Καφφές): Μπρέλλας, Μπόνιας (70′ λ.τ. Σούρλας), Κακαζούκης (79′ Κωνσταντίνου), Κατσιάνος, Ζήσης, Καφφές, Καλτσάς (58′ Χλωρός), Μπομπότης, Κολλάτος, Ταρταμπούκας, Ιωαννίδης (59 ′ Μανώλης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Ντελέζος Ι., Γκαρέλης, Σκυβαλίδας.

Το άρθρο είναι μια ευγενική χορηγία από τα FRANKLIN Coffee House στη Γιάννουλη.


Τα αποτελέσματα στη 2η αγωνιστική

Μαυροβούνι-Δωτιέας Αγιάς 0-3
Κιλελέρ-Αχιλλέας Φ. 1-1
Βλαχογιάννι-Νέα Πολιτεία 2-2
Γόννοι-Δήμητρα Γιάνν. 1-3
Αμπελωνιακός-Αβέρωφ 1-0
Δαμασιακός-Αργυροπούλι 2-1
Αμπελιά-Πύρρος 1-2
Παναγροτικός-Φαλανιακός 3-6
Σμόλικας-Τύρναβος 2005 3-0 α.α.

Η βαθμολογία σε 2 αγώνες

1. Φαλανιακός 12-4 6
2. Δωτιέας Αγιάς 5-0 6
3. Δαμασιακός 4-2 6
4. Κιλελέρ 3-1 4
5. Νέα Πολιτεία 4-3 4
6. Μαυροβούνι 3-3 3
7. Παναγροτικός Νίκαιας 6-7 3
8. Δήμητρα Γιάννουλης 3-3 3
9. Αμπελωνιακός 2-2 3
10. Πύρρος 3-7 3
11. Σμόλικας 3-2 3
12. Αβέρωφ 1-2 1
13. Αμπελιά 2-3 1
14. Βλαχογιάννι 2-4 1
15. Αχιλλέας Φ. 1-1 1
16. Αργυροπούλι 2-5 0
17. Γόννοι 1-3 0
*Ο Τύρναβος έχει παραιτηθεί από το πρωτάθλημα.
*Αχιλλέας Φαρσάλων και Γόννοι έχουν ένα ματς λιγότερο

3η αγωνιστική
Κυριακή 11/10,
Ώρα : 16:30

Τύρναβος-Δωτιέας Αγιάς 0-3 α.α.
Αχιλλέας Φ.-Σμόλικας
Αστραπή Νέας Πολιτείας-Μαυροβούνι
Δήμητρα Γιάννουλης-Κιλελέρ
Αβέρωφ-Βλαχογιάννι
Αργυροπούλι-Γόννοι
Πύρρος-Αμπελωνιακός
Φαλανιακός-Δαμασιακός
Παναγροτικός-Αμπελιά


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.