Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ποδαρικό στις μεταγραφές με άσο, ο Δαμασιακός

Στην ομογένεια θέλει να στηριχθούν οι βάσεις της νέας ομάδας του Δαμασιακού, ο προπονητής των "γαλανόλευκων" Βασίλης Νάρης με τη διοίκηση.

Για αυτό το λόγο, πριν τις μεταγραφές στις θέσεις που "πονά" η ομάδα, θέλουν να κρατήσουν τα "δικά τους" παιδιά, έτσι ώστε να υπάρχει ο βασικός "κορμός" και η απαραίτητη "χημεία". 

Και επειδή όλες οι ομάδες ξεκινούν από τον "άσο", τι καλύτερο για το Δαμασιακό να κρατήσει κάτω από τα δοκάρια του, έναν από τους καλύτερους νεαρούς τερματοφύλακες της Λάρισας. Έτσι λοιπόν μετά το σύντομο πέρασμα του από τη Γ' Εθνική και τα Σέλλανα, ο Γιάννης Νικολακούλης επιστρέφει στον Δαμασιακό στον οποίο ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :
Ο Α.Ο ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επιστροφή του τερματοφύλακα Γιάννη Νικολακούλη από τον Α.Ο Σελλάνων και τη Γ' Εθνική, στην ομάδα του Δαμασιακού και την Α' ΕΠΣ Λάρισας. Με χαρά τον καλωσορίζουμε και πάλι στην οικογένεια του Δαμασιακού και του ευχόμαστε υγεία πρώτα από όλα, αλλά και να πετύχει τους στόχους του στην ομάδας μας !!!

Ο 18χρονος τερματοφύλακας, από την πλευρά δήλωσε πολύ χαρούμενος που επιστρέφει σε γνώριμα και αγαπημένα "λημέρια" και δηλώνει πως περιμένει πώς και πώς να αρχίσουν και πάλι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στην κορυφαία κατηγορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Νομού Λάρισας.



"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ξανά αγωνιστώ στην ομάδα που ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά τα τελευταία 2 χρόνια. Έζησα για ένα διάστημα την εμπειρία της Γ’ εθνικής αλλά ένιωσα την ανάγκη να γυρίσω και πάλι στον Δαμασιακόμιλο, μια ομάδα οικογένεια. Είναι δύσκολες οι εποχές που περνάμε λόγο του ιού για εμάς τους αθλητές και για όλους τους υπόλοιπους συνανθρώπους μας, αλλά με πίστη Στο Θεό, όλα σιγά σιγά θα ξαναμπούν στην θέση τους και θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα… θέλω να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρόνια σε όλους με υγεία και σύντομα να επιστρέψουμε όλοι στα γήπεδα, για να χαρούμε το ποδόσφαιρο που τόσο αγαπάμε.
Επίσης να ευχηθώ καλή δύναμη σε όλους τους σεισμόπληκτους του χωριού και των γύρω περιοχών. Ξέρω ότι αυτό που περνάνε είναι πολύ δύσκολο και εύχομαι πραγματικά, να γυρίσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται στα σπίτια τους, να γίνουν σύντομα νέα γερά σπίτια σε όσους τα έχασαν και να αποκατασταθούν όλα τα προβλήματα όπου δημιουργήθηκαν από τους σεισμούς. Ευχή μου, το συντομότερο να επιστρέψει η πολύπαθη τοπική κοινωνία στην κανονικότητα. Εμείς από την πλευρά μας, αυτό μπορούμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να τους δώσουμε χαρές μέσα στο γήπεδο "

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.