Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στους δρόμους για διαμαρτυρίες οι σεισμόπληκτοι Δαμασιώτες

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι Δαμασιώτες αυτή την Πέμπτη και την ερχόμενη Κυριακή για

τις πάρα πολύ ακριβές τιμές του ρεύματος αλλά και για τις αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ.


Η ανακοίνωση του Αγροτικού Συλλόγου Αμπελοκαλλιεργητών Δαμασίου:

Συνάδελφοι αγρότες του Δαμασίου, σας καλούμε αυτή την Πέμπτη 16/12 να συγκεντρωθούμε στην πλατεία του χωριού στις 10 το πρωί και από εκεί να ξεκινήσουμε όλοι μαζί για τα κεντρικά της ΔΕΗ στη Λάρισα. Σκοπός της συγκέντρωσής μας η διαμαρτυρία για πολύ ακριβές τιμές του ρεύματος. Στη συνέχεια θα πάμε στον ΕΛΓΑ όπου θα ζητήσουμε επίσημη ενημέρωση για τις πληρωμές των αποζημιώσεων από τις καταστροφές που έγιναν φέτος στις καλλιέργειές μας.

Για όλα αυτά τα πολύ σοβαρά ζητήματα που πλήττουν καίρια τους αγρότες, την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021, θα συγκεντρωθούμε στις 9:00 πμ στην πλατεία του Δαμασίου με σκοπό να δώσουμε το παρόν στο Πολιτιστικό Κέντρο στη Νίκαια, όπου θα γίνει η συνέλευση της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.