Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γιορτή του ποδοσφαίρου στο Δαμάσι (βίντεο-φωτο)

Τον Ηρακλής Λάρισας F.C. υποδέχθηκε στο γήπεδο του "Δ.Μουσιάρης - Α.Ζέρμας" ο Αθλητικος Ομιλος Δαμασιακος

το απόγευμα του Σαββάτου 15 Οκτωβρίου 2022. 

Οι γηπεδούχοι μέσω του προέδρου τους Ζηση Δεληχά, βράβευσαν με τιμητική πλακέτα, τον πρόεδρο του Ηρακλή Λάμπρο Ιωακειμ για την άνοδο της ομάδας στην SL2 αλλά και για τις προσπάθειες του ιδιου που μέσα σε 4 χρονια κατάφερε να ανεβάσει τον Ηρακλή από το Α' τοπικό της ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, στο 2ο τη τάξη πρωτάθλημα της χώρας.


Ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι μρ πλούσιο θέαμα για τους φιλάθλους αλλά και πολλά χρήσιμα συμπεράσματα για τους προπονητές, διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (15/10/2022) στο φιλόξενο γήπεδο Δαμασίου. Ο τοπικός Δαμασιακός υποδέχθηκε τον Ηρακλή Λάρισας και τον βράβευσε για την άνοδό του στη SL2.

↪️Κάντε #εγγραφή - #subscribe στο κανάλι μου στο #Youtube Asterios Stelios AS και Δείτε τα #βίντεο της βραδιάς. Αν θέλετε να με βοηθήσετε πατήστε το χεράκι του #like, #ακολουθήστε - #follow με, κάντε #subscribe, #κοινοποίηση και #γράψτε ένα #σχόλιο για τον αγώνα.


Οι γηπεδούχοι θα μετέχουν στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Λάρισας DE- TOX και θέλουν γι’ ακόμη μία χρονιά να είναι άκρως ανταγωνιστικοί, ενώ ο Ηρακλής Λάρισας θα μετέχει για 1η φορά στο πρωτάθλημα της Super League 2 και αυτές τις ημέρες κάνει αγώνα δρόμου ώστε να είναι καθόλα έτοιμος για τα επίσημα ματς τον επόμενο μήνα, αφού όλα έγιναν τις τελευταίες ημέρες.

Στο φιλικό οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 4-0 δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία. Ο Δαμασιακός από την άλλη στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο, παρά τη διαφορά επιπέδου των δυο ομάδων... Κάποια θέματα με κάποιες αδυναμίες σε κάποιες φάσεις που δεν ...μυριζαν γκολ, χρειάζονται δουλειά και πιο καθαρό μυαλό.

Οι προπονητές του Ηρακλή Διλμπέρης - Χατζηλιάδης εδωσαν χρόνο συμμετοχής σε "βασικούς και αναπληρωματικούς" από την 1η ομάδα αλλά σε πολλά νεαρά παιδιά από την Κ 19 αλλά και την Κ 16. Οι προπονητές του Δαμασιακού Πλίτσης - Ζηρδέλης στο 1ο ημίχρονο παρέταξαν ότι καλύτερο είχαν στη διάθεσή τους (υπάρχουν αρκετές σημαντικές απουσίες για διάφορους λόγους) ενώ στο 2ο ημίχρονο έδωσαν και εκείνοι χρόνο σε νεαρότερους ποδοσφαιριστές 14-20 χρόνων.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ηρακλή που τα πήγαν εξαιρετικά, άφησαν υποσχέσεις όπως και οι αντίστοιχοι του ΑΟΔ. Πολύ καλή φυσική κατάσταση, τρεξίματα, ωραίους συνδυασμούς αλλά και ιδανικά τελειώματα είδαμε σε αυτό το φιλικό από τον Ηρακλή, ενώ ο Δαμασιακός έδειξε πως θα είναι για άλλη μια φορά από τις δυνατές ομάδες της Α' ΕΠΣΛ.
Στο φιλικό ο Δαμασιακός το πάλεψε, μόχθησε για το καλύτερο δυνατό και ήταν ένα δυνατό τεστ όπου το τεχνικό τιμ είδε αρκετά πράγματα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Αρκετός κόσμος παρακολούθησε την αναμέτρηση και χάρηκε το ωραίο ποδόσφαιρο και τα πολλά γκολ που σημειώθηκαν.

Στο 17’ ο Τσιμίκας με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ για το 0-1.

Στο 47’ ο Χριστίδης με πλασέ, ύστερα από αδράνεια της άμυνας έκανε το 0-2.

Στο 65’ ο Μάντικας με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3 και το τελικό 0-4 σημείωσε στο 85’ ο νεαρός Παυλίδης με πολύ ωραία ατομική ενέργεια και ιδανικό τελείωμα.

Αρκετές και οι ευκαιρίες που χάθηκαν και από τις δύο ομάδες και κυρίως από τον Ηρακλή.

Δαμασιακός (Φώτης Πλίτσης - Δημήτρης Ζηρδέλης): Γεωργούλας, Οικονόμου, Μπακαΐμης Σ., Μουσιάρης Θ., Καρακάνος, Κυρατζής, Τσιάλτας Θ., Κυριάκος, Λέτσιος, Τσούτσας, Δούκας.

Έπαιξαν και οι: Δημητρέλης, Τσιάλτας Α., Τσέλα, Δεληχάς, Τσιάγκος, Μπακαΐμης Χ., Νταμπαλέτσιος, Παπαδημητρίου.

Ηρακλής Λάρισας (Παναγιώτης Διλμπέρης – Χρήστος Χατζηλιάδης): Κουτζαβασίλης, Γαργάλας, Δοδοντσάκης, Ευθυμιάδης, Μπαλαμώτης, Τσιμίκας, Χριστίδης, Κουτζαηλίας Γ., Κουτζαηλίας Κ., Σούμπασης, Μάντικας.

Έπαιξαν και οι: Καψάλης Σ., Λεσάι, Καμπέρης, Παυλίδης, Νταφόπουλος, Δάσκαλος, Ράμα, Πατσιατζής.


Διαιτητική τριπλέτα: Δημεράς, Καραμαγκιόλας, Κουτίνα.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ 









































































Πηγή: athleticlarissa.gr 
Στοιχεία ρεπορτάζ 
Χρηστος Γκατζούλης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.