Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Παιδικά χαμόγελα στον Αγιασμό των ακαδημιών του Δαμασιακού (βίντεο-φωτο)

Το πολύπαθο Δαμάσι αντέχει και προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του, προσπαθεί να αναγεννηθεί από τις στάχτες του ως άλλος φοίνικας,

προσπαθεί με τους φιλότιμους ανθρώπους του να αποκτήσει και πάλι τη ζωντάνια του και Δόξα Τω Θεό σε κάποια σημεία τα πάει πολύ καλά, όπως την επανασύσταση των τμημάτων υποδομής του Δαμασιακού.

Μετά από 4 χρόνια, στο σεισμόπληκτο Δαμάσι Τυρνάβου, λειτουργούν και πάλι οι Ακαδημίες του Δαμασιακού με 3 τμήματα. Δυο ποδοσφαίρου και ένα βόλεϋ. Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022 στο γήπεδο του ΑΟΔ "Δ.Μουσιάρης-Α.Ζέρμας", έγινε ο Αγιασμός από τον πάτερ Γεώργιο Τζήκα για να πάνε όλα κατ ευχήν στη νέα αυτή προσπάθεια.  Παρόντες, εκτός από τα 50 παιδάκια, ο Σάκης Παιδής που έδωσε δωρεάν αθλητικό υλικό στις Ακαδημίες, ο πρόεδρος του χωριού Γιώργος Τσανάκας, ο υπεύθυνος των ακαδημιών Θεόδωρος Λούτσος, ο προπονητής Δημήτρης Ζηρδέλης, αλλά και αρκετοί γονείς. Εμείς να ευχηθούμε όλα να λειτουργούν "ρολόι" και από αυτά τα παιδιά να βγούνε αθλητές που θα διαπρέψουν πρώτα στο Δαμασιακό και μετά, γιατί όχι και σε υψηλότερο επίπεδο. Παντως, όπως τόνισε και ο πρόεδρος του χωριού, οι αρμόδιοι θα πρέπει να υλοποιήσουν τις υποσχέσεις τους και να φτιάξουν όλα όσα έχουν ανάγκη οι Ακαδημίες αλλά και η μεγάλη ομάδα του Δαμασιακού. Οι υποδομές εν έτη 2022 είναι απαραίτητες έτσι ώστε να υπάρχει η εύρυθμη λειτουργία των ομάδων αλλά και η ασφάλεια μικρών και μεγάλων που αθλούνται σε αυτό το γήπεδο που έχει ταλαιπωρηθεί πάρα από τους σεισμούς του Μαρτίου το 2021 όταν εκεί στήθηκαν οι σκηνές για τους κατοίκους του Δαμασίου.

↪️Κάντε εγγραφή - subscribe στο κανάλι μου στο Youtube Asterios Stelios AS και Δείτε το βίντεο με τον Αγιασμό. Αν θέλετε να με βοηθήσετε πατήστε το χεράκι του like, ακολουθήστε - follow με, κάντε κοινοποίηση και γράψτε ένα σχόλιο σχετικό με το θέμα.

Δείτε το
































Φωτορεπορτάζ από τον Αγιασμό 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.

Κίνηση "ματ" από το Δαμασιακό που πήρε παικταρά !!!

Το ταλέντο του, αδιαμφισβήτητο... το πάθος του για τη μπάλα, άσβεστο... η αξία του στο ποδοσφαιρικό "χρηματιστήριο",  συνεχώς ανεβαίνει... οι προτάσεις από τις ομάδες, πέφτουν "βροχή" , αλλά εκείνος προτίμησε την πρόταση του Δαμασιακού.