Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κίνηση "ματ" από το Δαμασιακό που πήρε παικταρά !!!

Το ταλέντο του, αδιαμφισβήτητο... το πάθος του για τη μπάλα, άσβεστο... η αξία του στο ποδοσφαιρικό "χρηματιστήριο",  συνεχώς ανεβαίνει... οι προτάσεις από τις ομάδες, πέφτουν "βροχή" , αλλά εκείνος προτίμησε την πρόταση του Δαμασιακού.

Είπε το "ναι" επειδή όπως μας είπε αυτή η ομάδα είναι σαν "οικογένεια" και κυρίως επειδή ο ΑΟΔ βγάζει και αναδεικνύει το ταλέντο των ποδοσφαιριστών. Ο λόγος για τον Λέανδρο Τσατσελλάρι που στο νέο πρωτάθλημα θα φοράει τη φανέλα του Δαμασιακού και θα προσφέρει τις ...υπηρεσίες του στο χώρο του κέντρου στον προπονητή Αποστόλη Ευαγγέλου, που βλέπει το ρόστερ της ομάδας να γεμίζει.

Η διοίκηση του ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΥ, καλωσορίζει τον Λέανδρο Τσατσελλάρι στην ομάδα και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και εεπιτυχίες.


ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗ: 

Λέανδρε, συγχαρητήρια για τη μεταγραφή σου στο Δαμασιακό!!! Εύχομαι να έχεις μια πολύ καλή ποδοσφαιρική σαιζόν, με υγεια και επιτυχίες!!! Ξέρω πως είχες πολλές προτάσεις αυτό το καλοκαίρι. Πως νιώθεις για την μεταγραφή σου στο Δαμασιακό και γιατί τελικά επέλεξες τον ΑΟΔ ?

Πρώτα απ´όλα θέλω να ευχηθώ μια καλή και υγιή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα σωματεία !!! Για την μεταγραφή μου στον Δαμασιακό είμαι πολύ χαρούμενος διότι είναι ένα ιστορικό σωματείο. Χαιρομαι που θα παίξω για αυτόν  τον κόσμο και για αυτούς τους ανθρώπους της διοίκησης, γιατί  μου έδειξαν από την πρώτη κιόλας στιγμή το ποσό με θέλουν στην ομάδα!!! 

Είχα αρκετές προτάσεις από πολλές ομάδες του Νομού Λάρισας αλλά και από άλλους νόμους. Επέλεξα όμως τον Δαμασιακό διότι είναι ομάδα που λειτουργεί ως "οικογένεια" αλλά και επειδή έχω ξανασυνεργαστεί με τον κοουτς Ευαγγέλου, που είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και άνθρωπος με "Α" κεφάλαιο. Επέλεξα αυτήν την ομάδα, γιατι ο Δαμασιακός τόσα χρόνια αναδεικνύει παίκτες και για αυτό είναι και από τις πιο σταθερές ομάδες της μεγάλης κατηγορίας του Νομού. 


Ποιοί είναι οι φετινοί στόχοι σου με την ομάδα ?

Σίγουρα με αυτες τις προσθηκες που εχουμε κάνει, οι στόχοι είναι πολύ υψηλοί και στο πρωτάθλημα αλλά και στο κύπελλο για την φετινή σεζόν!!! Να έχουμε την υγεία μας και σύντομα η ομάδα θα δείξει την δυναμική της.


Περιέγραψέ μας λίγο τι παίκτης είσαι και τι να περιμένει ο κόσμος από εσένα μεαα στο γήπεδο?

Προσπαθώ όσο γίνεται, να παιζω κυρίαρχο ποδοσφαιρο. Είμαι ένας παίχτης που μ' αρέσει να ντριπλάρω, να μοιράζω αλλά και να σκοράρω. Είμαι αυτο που λένε box to box παίκτης μιας και στον αγώνα "πατάω" και στις δυο περιοχές. Χησιμοποιώ και τα δυο πόδια και νομίζω πως αποδίδω καλύτερα ως μεσοεπιθετικός. Ο κόσμος από μένα πρέπει να περιμένει πολλά, γιατί όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν τι μπορώ να κάνω και θα κάνω ότι μπορώ για να τους ευχαριστήσω. 


Τι άλλο θέλεις να μας πεις για την επιλογή σου να αγωνίζεσαι στον Δαμασιακό?

Θέλω να πω, πως στην απόφαση μου σημαντικό ρόλο επαιξε ο κοουτς Αποστόλης Ευαγγέλου διότι στα προηγούμενα χρόνια είχαμε άριστη συνεργασία και μου έμαθε πολλά πράγματα για το ποδόσφαιρο. 


Λέανδρε θέλω να μας δώσεις και το μέχρι τώρα βιογραφικό σου στο ποδόσφαιρο.

- Έχω αγωνιστεί στην ΑΕΛ Κ20 που ήταν στην Α' εθνική

- Στο σωματείο ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ στην Γ' εθνική 

- Ήμουν και παίχτης της Νίκης Βόλου Κ20 που για μένα ήταν και η καλύτερη χρόνια μέχρι τώρα. Εύχομαι τώρς με το Δαμασιακό,  αυτό να αλλάξει και να λέω πως οι καλύτερες   χρονιές μου ήταν αυτές με τον ΑΟΔ.

- Το προηγούμενο καλοκαίρι δοκιμαστικά σε ομάδα β' εθνικής στην Ολλανδία.

- Τέλος, πέρυσι ήμουν παίχτης του Αχιλλέα Φαρσάλων. 






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.