Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μαμάδες που ήταν στο Μουσικό Μαθητικό Φεστιβάλ στη Λάρισα, με το Νηπιαγωγείο του χωριού μας, για τα Πασχαλινά Δαμασιώτικα τραγούδια, πήγαν μετά την εκδήλωση για να παίξουν τα παιδιά στην παιδική χαρά στο Κηποθέατρο. 

Εκεί εντελώς τυχαία είδαν μπροστά τους, τον δάσκαλο που είχαν πριν 27 χρόνια στην 5η και 6η Δημοτικού στο Δαμάσι. Αφού βεβαιωθηκαν πως αυτός που έβλεπαν ήταν ο κύριος  Βαγγέλης Δούκας και η σύζυγός του Κατερίνα ( δασκάλα αγγλικών) πήγαν αμέσως και τους μίλησαν. Αγκαλιές, φιλιά, αναμνήσεις και πολλές ιστορίες ακολούθησαν για την επόμενη ώρα και με τους δύο αγαπημένους δασκάλους των παιδικών χρόνων. Πολύ όμορφη και συγκινητική στιγμή για εκείνους και εκείνες από το Δαμάσι,  που γεννήθηκαν το 1986 και τους είχαν δίπλα τους στα πρώτα βήματα της ζωής τους. Εξίσου δυνατή ήταν αυτή η τυχαία συνάντηση όμως και για τους δυο δασκάλους που χάρηκαν με την ψυχή τους αυτό το αντάμωμα.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.