Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

1η προπόνηση για το Δαμασιακό, με νέα πρόσωπα και Αγιασμό ( φώτο + βίντεο )

Διακοπές και ξεκούραση τέλος για το Δαμασιακό. Η προετοιμασία άρχισε για την ομάδα και μαζί τα "βάσανα"
ειδικά για τους παίκτες που θα πρέπει πλέον να χύσουν πολύ ιδρώτα για να ανέβει ο ΑΟΔ επίπεδο και να είναι ανανταγωνιστικός στο νέο πρωτάθλημα.


Η πρώτη μέρα στο γήπεδο ξεκίνησε με τον καθιερωμένο Αγιασμό για να πάει καλά η χρονιά και να ξεκινήσει με την προστασία Του Θεού και των Αγίων Του.


Ο πάτερ Γεώργιος Τζήκας τέλεσε τον Αγιασμό στο ...φρεσκαρισμένο και φρεσκοβαμμένο γηπεδο του Δαμασιακού για 41η φορά.


Μετά τον Αγιασμό ευχές έδωσε πρώτος για υγεία και καλοτυχία ο Παπαγιώργης.


Το παρόν στο γήπεδο του ΑΟΔ -  "Δημήτριος Μουσιαρης - Ανδρέας Ζέρμας" έδωσε σύσσωμη η νέα διοίκηση της ομάδας, ο προπονητής, 22 ποδοσφαιριστές, παλαίμαχοι παίκτες, κάποιοι από τους πρωτεργάτες του Δαμασίακού, ο Γιάννης Ιωαννίδης που εκλέχθηκε με τον Δημήτρη Μπουχλαριώτη στις πρόσφατες εκλογές της ΕΠΣ Λάρισας, καθώς και πλήθος κόσμου που στηρίζει την ομάδα. 



Ανάμεσα τους ο πατέρας του Γιάννη Ιωαννίδη που επέστρεψε στο Δαμασιακό καθώς και ο Γιάννης Παπαναστασίου που πρόσφεραν τόσα πολλά στη μακροχρόνια παρουσία του Δαμασιακού στα γήπεδα στη Θεσσαλίας.


Η προπόνηση ξεκίνησε όπως τελείωσε η περασμένη αγωνιστική περίοδος στη οποία οι "γαλανόλευκοι" κατάφεραν την άνοδο στην Α' κατηγορία της ΕΠΣ Λάρισας. Όλοι οι παίκτες αγκαλιασμένοι, φώναξαν δυνατά το όνομα της ομάδας για την οποία και φέτος πρέπει να κάνουν κατάθεση ψυχής για να πετύχει τους στόχους της.


Ανάμεσα στους 22 ποδοσφαιριστές βρισκόταν και 4 νέα πρόσωπα. Τρεις ήταν οι ...ξενιτεμένοι Δαμασιώτες που φέτος επέστρεψαν στην ομάδα και σιγουρα με την παρουσία τους ανεβάζουν την ποιότητα στο ροστερ. Πρόκειται για τους Γιάννη Ιωαννίδη, Γιώργο Γεωργατζιά και Δημήτρη Μουσιάρη.  Ο 4ος νεοφερμένος της παρεας, ήταν ο Στέφανος Σουγλής που άφησε την ομάδα του χωριού το Δολιχιακό για να πετύχει τους στόχους του με το Δαμασιακό.


Πάντως στο πρώτο οικογενειακό δίτερμα της χρονιάς, το 1ο γκολ έβαλε με τους "πράσινους" ο Θοδωρής Βίδρας, όποιος ευχήθηκε πολλά γκολ τόσο για την ομάδα όσο και για τον ίδιο που φέτος θέλει να κάνει ένα βήμα παραπάνω και να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.


Οι προπονήσεις είναι καθημερινές και θα διεξάγονται στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο της ομάδας.



  1. Μάθετε τα νέα από το asteriosstelios.blogspot.gr
  2. Εγγραφείτε στο κανάλι μου Asterios Stelios στο YouTube και δείτε όλα τα βίντεο.
  3. Ακολουθήστε με Twitter @Asterios Stelios όπως και στο Instagram
  4. Κάντε κοινοποίηση - share αν σας άρεσε το άρθρο
  5. Σχολιάστε ελεύθερα, πάντα όμως χωρίς υβριστικές - χυδαίες εκφράσεις... αυτά τα σχόλια θα διαγράφονται
  6. Κατά την αναπαραγωγή ενός άρθρου , φωτογραφιών ή βίντεο είναι υποχρεωτική η αναφορά της πηγής προέλευσης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.