Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες του Δαμασιακού (βίντεο)

Στο γήπεδο του Δαμασιακού κάθε απόγευμα, από σήμερα Τρίτη 22/8, θα γίνονται οι εγγραφές των φερέλπιδων νεαρών ποδοσφαιριστών στις ακαδημίες του Αθλητικού Ομίλου "Δαμασιακός" για τη νέα χρονιά προκειμένου να μάθουν τα μυστικά της μπάλας αλλά και το ομαδικό πνεύμα. Στην συνάντηση που είχαν τη Δευτέρα 21/8 το βράδυ γονείς, παιδιά, ο νέος προπονητής και η διοίκηση στο "Δελήχειο Ίδρυμα", συζητήθηκε πώς θα επιτευχθεί η εύρυθμη λειτουργία των ακαδημιών.


Ο πρόεδρος του Δαμασιακού Θεόδωρος Τόκας, αφού παρουσίασε και καλωσόρισε τον Κωνσταντίνο Τουρβάτσιο στην ομάδα, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα του προσπάθεια και ανέλυσε στους γονείς και τα παιδιά το πλάνο της νέας χρονιάς στις ακαδημίες. Ενημέρωσε πως όσοι ενδιαφέρονται να εντάξουν τα παιδιά τους στις ακαδημίες του ΑΟΔ, οι εγγραφές θα γίνονται καθημερινά στο γήπεδο της ομάδας από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 8.
Ο πρόεδρος των "γαλανόλευκων" έθεσε τους στόχους της ομάδας για τις ακαδημίες και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον προκάτοχο του Κωνσταντίνου Τουρβάτσιου,  Γιώργο Τζαφέρη,  για όσα πρόσφερε στην ομάδα. 


Στη συνέχεια έκανε έκκληση στους οπαδούς του ΑΟΔ να στηρίξουν θερμά την προσπάθεια της μεγάλης ομάδας με κάθε τρόπο, για μπορέσει να πετύχει τους στόχους της αλλά και για να λειτουργήσει σωστά χωρίς οικονομικά προβλήματα.



Ο νέος προπονητής του Δαμασιακού, που είναι πτυχιούχος καθηγητής ποδοσφαίρου από τα ΤΕΦΑΑ της Αθήνας, κατά την επίσημη παρουσίαση του, τόνισε πως θέλει όλα τα παιδιά να έχουν ίσες ευκαιρίες και όταν φεύγουν από το γήπεδο να είναι όλοι ευτυχισμένοι και ευχαριστημένοι. Σκοπός του είναι, όπως είπε, να υπάρχει ομαδικό και φιλικό κλίμα και όλα τα παιδιά να έχουν από μια μπάλα στα πόδια.


Από την πλευρά τους οι γονείς αφού ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο του προπονητή, εξέφρασαν τις οποίες απορίες είχαν και τόνισαν πώς πρέπει ο προπονητής να είναι και παιδαγωγός πρώτα από όλα, αλλά και να μην υπάρχουν αδικίες στο χρόνο συμμετοχής των παιδιών στους αγώνες των τμημάτων υποδομής του Δαμασιακού. 



Καλή επιτυχία στις ακαδημίες του Δαμασιακού, καλή χρονιά με υγεία σε όλους και σύντομα να δούμε ένα νεο "Μουσιάρη" να καταφέρνει να φτάσει ακόμα και στην εθνική Ελλάδος! !!



  1. Μάθετε τα νέα από το asteriosstelios.blogspot.gr
  2. Εγγραφείτε στο κανάλι μου Asterios Stelios στο YouTube και δείτε όλα τα βίντεο.
  3. Ακολουθήστε με Twitter @Asterios Stelios όπως και στο Instagram
  4. Κάντε κοινοποίηση - share αν σας άρεσε το άρθρο
  5. Σχολιάστε ελεύθερα, πάντα όμως χωρίς υβριστικές - χυδαίες εκφράσεις... αυτά τα σχόλια θα διαγράφονται
  6. Κατά την αναπαραγωγή ενός άρθρου , φωτογραφιών ή βίντεο είναι υποχρεωτική η αναφορά της πηγής προέλευσης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.