Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κοίταξε ...κατάματα τον Οικονόμο στην Τσαριτσάνη ο Δαμασιακός ( βίντεο )

Πλούσιο θέαμα προσέφεραν στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο απόγευμα της Κυριακής 27/8 στο γήπεδο "Γ. Μητσιμπόνας" στην Τσαριτσάνη, η τοπική ομάδα Οικονόμος και ο Δαμασιακός.
Σχεδόν 20 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματα,  οι δύο ομάδες, που θα παίζουν στην Α' κατηγορία της ΕΠΣ Λάρισσας, ήρθαν ισόπαλες με το ...χορταστικό 2-2.


Ένα σκορ που αν και σε φιλικό αγώνα δείχνει πως ο Δαμασιακός και στο νέο πρωτάθλημα θα είναι μια πολύ δυνατή και συμπαγής ομάδα που θα δυσκολέψει τόσο εντός όσο και εκτός έδρας ακόμη και τις ομάδες που έχουν στόχο να πάρουν την άνοδο όπως η Τσαριτσάνη.


Αν είχε και ένα επιθετικό που θα του έδινε το εύκολο γκολ ( και είναι εμφανές πως λείπει από την ομάδα) τότε θα ήταν πραγματικά ένα από τα φαβορί που θα ξεχωρίζαν στο νέο πρωτάθλημα ( όχι πως δεν μπορεί να είναι και τώρα αν είναι όλοι συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στις υποχρεώσεις τους!!! 

Το ματς 

Οι παίκτες της γηπεδούχου ομάδας μπήκαν δυνατά πρώτα λεπτά και με σουτ προσπάθησμομφήαν, χωρίς αποτέλεσμα όμως, να ανοίξουν το σκορ.
Ο Δαμασιακός όμως, που παρατάχθηκε με σύστημα 4-1-4-1 (όπως και η Τσαριτσάνη) ευτυχήσε να προηγηθεί με τον Τσιάλτα στο 4'.


Ο μέσος του ΑΟΔ στην πρώτη ουσιαστικά επίθεση των φιλοξενούμενων,
πίεσε τον τερματοφύλακα και ο Νούσιας δεν άργησε να κάνει το λάθος. Ο Τσιάλτας έκλεψε τη μπάλα και με δεξί πλασέ την ...έστειλε να αναπαυθεί στην αριστερή γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Νούσια, κάνοντας το 0-1.
Στο 31' ήρθε η ισοφάριση για τον Οικονόμο με ωραία εκτέλεση φάουλ από τον αμυντικό Κουμπούρα. Όπως θα δείτε στη φωτογραφία, ο τερματοφύλακας του Δαμασιακού, Κωνσταντίνος Γκουτζουρέλας, "διαβασε" καλά τον Κουμπούρα, έκανε εντυπωσιακή εκτίναξη αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του και έτσι έγινε το 1-1.


Αυτό ήταν και το σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν και στο δεύτερο ημίχρονο με το Δαμασιακό να κυριαρχεί για αρκετά λεπτά σχεδόν σε όλες τις γραμμές εκμεταλλευόμενος τις πολλές λάθος μεταβιβάσεις της μπάλας από τους γηπεδούχους.


Στο 78' οι "γαλανόλευκοι" του Κώστα Καζάκη πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Τσιάλτα που σημείωσε με αυτό τον τρόπο το 2ο του γκολ σε αυτή την αναμέτρηση. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε με πανέξυπνο τρόπο ο Ντόκος που πριν λίγα λεπτά είχε περάσει στο παιχνίδι.


Ο αμυντικός του ΑΟΔ είδε το Νούσια εκτός θέσης και από το χώρο του κέντρου, με δυνατή λόμπα έστειλε τη μπάλα προς τα δίχτυα. Στην πορεία της, λίγο πριν καταλήξει γκολ, βρέθηκε ο σκόρερ της Τσαριτσάνης ο Κουμπούρας που με τα χέρια σε ρόλο τερματοφύλακα την έπιασε και αποβλήθηκε.


Ακολούθησαν πολλές αλλαγές και από τους δύο προπονητές.
Στο 89' ο Χαμός μετά από σέντρα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα Μιγδάνη με πλασέ κάνοντας το 2-2 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα της φιλικής αναμέτρησης.


Δείτε στο βίντεο τι δήλωσε για την αναμέτρηση, το νέο πρωτάθλημα καθώς και για το Δαμασιακό,  ο προπονητής του Οικονόμου Τσαριτσάνης, Κώστας Κατσάρας.


Δείτε στο βίντεο τι δήλωσε ο προπονητής του Δαμασιακού Κώστας Καζακης, για το φιλικό παιχνίδι με την Τσαριτσάνη, για την προετοιμασία, για τους στόχους του ΑΟΔ αλλά και για το αν θα δούμε μεταγραφές τις επόμενες μέρες εκεί που "πονάει" η ομάδα.



Άψογη η φιλοξενία των Τσαριτσανιωτών στον αγώνα σε υποδειγματικό γήπεδο και εγκαταστάσεις.

Το επόμενο φιλικο για τον ΑΟΔ είναι τη ερχόμενη Τρίτη 29/8 στις 18:00 στο γήπεδο του με αντίπαλο την ομάδα της Βερδικούσιας. Σε αυτό το ματς όπως είπε ο Κώστας Καζακης θα δώσει χρόνο συμμετοχής στα παιδιά που έρχονται από τον πάγκο καθώς και στους νεαρούς.


  1. Μάθετε τα νέα από το asteriosstelios.blogspot.gr
  2. Εγγραφείτε στο κανάλι μου Asterios Stelios στο YouTube και δείτε όλα τα βίντεο.
  3. Ακολουθήστε με Twitter @Asterios Stelios όπως και στο Instagram
  4. Κάντε κοινοποίηση - share αν σας άρεσε το άρθρο
  5. Σχολιάστε ελεύθερα, πάντα όμως χωρίς υβριστικές - χυδαίες εκφράσεις... αυτά τα σχόλια θα διαγράφονται
  6. Κατά την αναπαραγωγή ενός άρθρου , φωτογραφιών ή βίντεο είναι υποχρεωτική η αναφορά της πηγής προέλευσης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.