Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δείπνο και Clubbing ανόδου για το μπάσκετ του ΓΣΤ (φωτορεπορτάζ)

Ήταν μια χρονιά όνειρο. Το τμήμα μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Τυρνάβου, "βαδίζοντας" σε επαγγελματικά πρότυπα, που ήταν πρωτόγνωρα για όλους , πέτυχε μέσα από ένα δύσκολο "μαραθώνιο" τους στόχους του και πανηγύρισε την άνετη άνοδο στην Α2 κατηγορία της ΕΣΚΑΘ. Όμως δεν ήταν μόνο αυτό. Το πιο σημαντικό του "τρόπαιο" ήταν πως κατάφερε με την εικόνα του αυτή, να κερδίσει τον σεβασμό όλης της μπασκετικής Θεσσαλίας. 


Φυσικά άλλο ένα σημαντικό επίτευγμα ήταν η επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο που απόλαυσε μια ομάδα που έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ και πρόσφερε πλούσιο θέαμα. Σε κάθε αγώνα μάλιστα, η διοίκηση είχε δώρα με κληρώσεις για τους φιλάθλους που βρισκόταν στο γήπεδο. Αυτή η ομάδα λοιπόν που νίκησε όλους τους αντιπάλους της, γιόρτασε την άνοδο στην ταβέρνα "Πανελλήνιον" στον πεζόδρομο στον Τύρναβο που είναι ένας εκ των χορηγών της ομάδας. Βλέπετε τώρα που χαλάρωσαν τα μέτρα για τον κορωνοϊό, μπόρεσαν να μαζευτούν όλοι μαζί για ένα δείπνο που ήταν ευγενική χορηγία της Χριστίνας Κουτιού, που αποτελεί ένθερμο φίλαθλο της ομάδας αλλά και μεγάλο υποστηρικτή. Ο ΓΣΤ ως όφειλε (βαριά φανέλα και ιστορία), πανηγύρισε αρχές Μαρτίου μέσα στο γήπεδο την άνοδο από την Β' ΕΣΚΑΘ στην Α2, ενώ πριν λίγες μέρες πριν, επικυρώθηκε η βαθμολογία και η άνοδος και από την διοργανώτρια αρχή. Με αυτό ως αφορμή, ο Γιάννης Ευαγγέλου, που είναι ο οραματιστής της ομάδας για τη χρονιά που πέρασε, αποφάσισε να μαζέψει και πάλι μαζί τους πρωταθλητές για ενα γιορτινό τραπέζι. Ο υπεύθυνος του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΓΣΤ, κ. Γιάννης Ευαγγέλου ευχαρίστησε από την ψυχή του όλους τους συντελεστές για τα επιτεύγματα τους μέσα από μια "τιτάνια" προσπάθεια που έγινε για βρει ο Γυμναστικός και πάλι τον δρόμο των επιτυχιών αλλά την αίγλη του ένδοξου παρελθόντος του. Όπως είπε στόχος της ομάδας και τη νέα αγωνιστική χρονιά είναι να συνεχίσουν να προάγουν το τοπικό μπάσκετ σε επαγγελματικά πρότυπα και φυσικά να συνεχίσει η ομάδα τον πρωταθλητισμό και στη νέα κατηγορία. Ο προγραμματισμός ήδη έχει ξεκινήσει δυναμικά έτσι ώστε η ομάδα να παραμένει σε κορυφαίο επίπεδο και στην Α2. Ομάδα που κερδίζει λένε, δεν αλλάζει και σε αυτό το ρητό στηρίζεται και η διοίκηση του ΓΣΤ για το νέο πρωτάθλημα. Ο προπονητής Αχιλλέας Ζυγελόπουλος μένει, όπως και περισσότεροι παίκτες και όπως μάθαμε η ομάδα ενισχύθηκε ήδη με τέσσερις νέους ποιοτικούς παίκτες. Όσο κι αν τον πίεσαμε να μάθουμε τα ονόματα, ο Γιάννης Ευαγγέλλου, ανένδοτος επέμενε πώς οι μεταγραφές θα ανακοινωθούν σύντομα. 
Το κλίμα στο δείπνο ήταν εξαιρετικό και ήταν όλοι εκεί. Όλοι οι παίκτες που μόχθησαν, προπονητές, διοίκηση και φίλοι της ομάδας ως μια "οικογένεια" γιόρτασαν την επιτυχία της ομάδας και συζήτησαν για όσα έγιναν τη χρονιά που πέρασε αλλά και όσα θα ακολουθήσουν στο νέο πρωτάθλημα. Παρόντες στο δείπνο ανόδου ήταν και ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Γιάννης Κόκουρας καθώς και ο αντιδήμαρχος Λάσκος Μανδηλάς που συνεχάρησαν τους ανθρώπους του ΓΣΤ για αυτά τα σημαντικά  επιτεύγματα της ομάδας και υποσχέθηκαν πως θα συνδράμουν ποικιλοτρόπως. Άνθρωπος του αθλητισμού ο δήμαρχος και ένθερμος υποστηρικτής της ομάδας του ΓΣΤ (καθώς υπήρξε και παίκτης του συλλόγου) , συζήτησε τους κ.κ Κυρατζή, Ευαγγέλου και Ζυγελόπουλο για τα τεκταινόμενα του συλλόγου. Φυσικά δήμαρχος και αντιδήμαρχος ενημερώθηκαν πως αποκτήθηκαν 4 παίκτες πρώτης γραμμής που θα συμβάλουν τα μέγιστα στην επίτευξητων στόχων της ομάδας και πως η ενίσχυση σε θα συνεχιστεί όπου χρειαστεί έτσι ώστε ο Γυμναστικός να συνεχίσει και τη νέα χρονιά στο δρόμο των επιτυχιών και την αναβάθμιση του μπάσκετ στο Δήμο Τυρνάβου και όχι μόνο. 
Η βραδιά μετά την ταβέρνα συνεχίστηκε στη Λάρισα στο Barley στο λόφο του Φρουρίου. Το κατάστημα είναι του γνωστού Τυρναβίτη και πρώην καλαθοσφαιριστή του ΓΣΤ, Θοδωρή Καρρά, ο οποίος στηρίζει την όλη προσπάθεια που γίνεται για να βρεθεί ο Γυμναστικός και πάλι εκεί που του αξίζει.
Η διοίκηση ευχαριστεί τους χορηγούς της για την ένθερμη και έμπρακτη υποστήριξή τους για άλλη μια φορά. 
Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ




























Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.