Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέοι και παλιοί στην 1η προπόνηση του σεισμόπληκτου Δαμασιακού (φώτο + βίντεο)

Την περασμένη άνοιξη, το γήπεδο του Δαμασιακού "Δημήτρης Μουσιάρης - Ανδρέας Ζέρμας", λόγω των καταστροφικών σεισμών, γέμισε με τρομαγμένο κόσμο...

γέμισε με εθελοντές, δημοσιογράφους και πολιτικούς που έδωσαν υποσχέσεις για σπίτια και γήπεδο. 


Λίγο αργότερα γέμισε σκηνές και τροχόσπιτα που φιλοξένησαν όλο το Δαμάσι. Αυτή η εικόνα θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μας, το γήπεδο μας, γεμάτο κόσμο φοβισμένο. Οι δομές με τους οικίσκους έγιναν, οι Δαμασιώτες που είχαν κατεστραμμένα σπίτια βρήκαν στέγη και οι υπόλοιποι που τα σπίτια τους ήταν καλά, επέστρεψαν σε αυτά. Το γήπεδο άδειασε και έμεινε σαν "βομβαρδισμένο" τοπίο. Ωστόσο χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες της διοίκησης έγιναν έργα συντήρησης και έτσι την Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021, έγινε η 1η προπόνηση του Δαμασιακού και το γήπεδο γέμισε ξανά με τις γνώριμες για αυτό φωνές και εικόνες, όπως θα δείτε και στο βίντεο. Νέοι και παλιοί ποδοσφαιριστές έβαλαν και πάλι τα αθλητικά ρούχα της ομάδας και άρχισαν την προπόνηση που διήρκεσε 90 λεπτά.


Πιο πριν τους καλωσόρισε ο προπονητής Βασίλης Νάρης, ο πρόεδρος της ομάδας Ζήσης Δεληχάς, ενώ από τους παίκτες μίλησε ο αρχηγός Θοδωρής Τσιάλτας.










Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.