Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

13αρι στις μεταγραφές ο Τύρναβος 2005

Στο φουλ δουλεύουν οι μηχανές της νέας διοίκησης του Γιωρίκα Σαλτζιδη και των συνεργατών του έτσι ώστε ο ιστορικός Τύρναβος 2005 να γίνει και πάλι δυνατός.

Η νέα διοίκηση λοιπόν "σήκωσε τα μανίκια" και με τους Γιώργο Φτεργιώτη και Δημήτρη Βλιώρα που αποτελούν το προπονητικό τιμ, οργανώνουν και ενισχύουν την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. 

Δείτε τις 13 πρώτες μεταγραφές - ανανεώσεις του Τυρνάβου και σύντομα ακολουθούν σχεδόν άλλοι τόσοι.


Η έναρξη της προετοιμασίας είναι προγραμματισμένη για τις 23 Αυγούστου. Αυτά είναι τα πρώτα φιλικά που έχουν κλειστεί έτσι ώστε να ετοιμαστεί η ομάδα όσο τον δυνατόν αρτιότερα.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.