Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι πρωτες δηλώσεις του Φώτη Πλίτση για Δαμασιακό και οι 5 ανανεώσεις

Ο Φώτης Πλίτσης θα είναι ο προπονητής του Δαμασιακού τη νέα ποδοσφαιρική σαιζόν και από κοινού με την διοίκηση "σήκωσαν τα μανίκια" και

άρχισαν τον σχεδιασμό για τη νεα ποδοσφαιρική χρονιά. Ο 46χρονος προπονητής, που την περσινή χρονιά ήταν στο Αβέρωφ, έδωσε τα χέρια με τον Πρόεδρο του Δαμασιακού Ζήση Δεληχά αλλά και τα μέλη της διοίκησης και από τις πρώτες κουβέντες αμέσως υπήρξε ταύτιση απόψεων για το πλάνο και τους στόχους της ομάδας.

Όπως μας είπε στις πρώτες του δηλώσεις, στόχος είναι η ομάδα να να βρίσκετε στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος αλλά και "κυνηγήσουν" το κύπελλο.

Ανανέωσαν μια 5αδα, έπεται και συνέχεια

Πάντως όπως ενημερωθήκαμε απότηνδιοίκησητου ΑΟΔ, παίκτες του Δαμασιακού παραμένουν οι παρακάτω παίκτες, ενώ πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί και η πρώτη μεταγραφή. 

Θοδωρής Τσιάλτας


Στέλιος Λούτσος


Θέμης Δούκας


Αστέριος Παναγιώτης Λέτσιος


Θοδωρής Μουσιάρης


Φώτης Πλίτσης : "Να ανέβουμε επίπεδο"

Α.Σ : Φώτη σε καλωσορίζω στην ομάδα του χωριού μου το Δαμασιακό και εύχομαι υγεία και επιτυχίες τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε συλλογικό.
Φ.Π : Σε ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες ευχές Αστέριε. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Νομού Λάρισας που έβγαλε τόσους μεγάλους παίκτες στο παρελθόν και συνεχίζει όπως βλέπουμε να βγάζει ταλέντα και σημαντικούς παίκτες από τα "σπλάχνα" της.
Εύχομαι να έχουμε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε.
Α.Σ : Μιας και μίλησες για στόχους, ποιοι είναι οι στόχοι που θέσατε με τον Πρόεδρο και τη Διοίκηση της ομάδας;
Φ.Π : Οι στόχοι μας αρχικά είναι,  να μείνουν όλα τα παιδιά που έχει αυτή τη στιγμή ο Δαμασιακός στο ροστερ του και αναλόγως στη συνέχεια να προχωρήσουμε και στην αντίστοιχη ενίσχυση.
Α.Σ : Αν μείνουν όλοι οι παίκτες που έχει τωρα η ομάδα, για πόσες μεταγραφές μιλάμε;
Φ.Π : Θέλουμε να ενισχύσουμε την ομάδα με 3-4 μεταγραφές στις θέσεις που φαίνεται πως υπάρχει πρόβλημα.
Α.Σ : Αν όλα κυλήσουν ομαλά στο σχεδιασμό της επόμενης σαιζόν ποιος είναι ο στόχος που θέλετε να πετύχετε;
Φ.Π : Πέρυσι ο Δαμασιακός πέτυχε εύκολα την παραμονή του στην μεγαλη κατηγορία. Φέτος, θέλουμε να πάμε ένα βήμα παραπάνω και να είμαστε στην πρώτη πεντάδα, αλλά και να κυνηγήσουμε το κύπελλο.
Α.Σ : Ποια η γνώμη σου για τη δυναμική του Δαμασιακού στον οποίο θα είσαι ο προπονητής την ποδοσφαιρική σαιζόν 2022-2023 ;
Φ.Π : Ο Δαμασιακός είναι μια ιστορική ομάδα και πρέπει φέτος να ανέβουμε επίπεδο.  Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε μόνο με πολύ δουλειά, υπομονή και καλη συνεργασία από όλες τις πλευρές.
Α.Σ : Πότε ξεκινάει η προετοιμασία φέτος;
Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 8 Αυγούστου και ελπίζω μέχρι τότε να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους αν όχι όλους τους παίκτες της ομάδας. 



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.