Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιτέλους κλαρίνα στο Δαμάσι στην χοροεσπερίδα του ΕΜΣΔ (φωτο-βιντεο)

Μετά από δύο χρόνια και 4 μήνες με σεισμούς, καραντίνες και μέτρα για την πανδημία του κορωνοϊού, επιτέλους στο Δαμάσι είχαμε κλαρίνα!!!

Ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Δαμασίου το βράδυ της Πέμπτης 30 Ιουνίου 2022 διοργάνωσε στην πλατεία του χωριού την ετήσια χοροεσπερίδα του με παραδοσιακούς χορούς. Το κανάλι μας πιστό στις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα της περιοχής μας ήταν εκεί για εσάς με πλούσιο ρεπορτάζ.

Χόρεψαν άψογα τα νήπια, τα παιδιά του Δημοτικού, καθώς και το εφηβικό τμήμα με κορίτσια του Γυμνασίου και του Λυκείου. 




















Στο τέλος, στην πλατεία του σεισμόπληκτου χωριού μας , χόρεψαν και όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση. Το μόνο κακό στη εκδήλωση, όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες και τα βίντεο, ήταν ο προβληματικός φωτισμός της πλατείας, που δεν επέτρεπε σε πολλούς να μπορέσουν να δούνε τα παιδιά τους. Οι λάμπες που υπάρχουν έχουν χαμηλό φωτισμό και οι περισσότερες είναι σκεπασμένες από τα τεράστια και ακλάδευτα πλατάνια. Λίγη μέριμνα από τους αρμόδιους δεν βλάπτει άλλωστε πληρώνουν δημοτικά τέλη τα οποια πρέπει να είναι ανταποδοτικά... έτσι δεν είναι ???















Παρά την αφόρητη ζέστη εξαιρετική δουλειά μας παρουσίασαν οι καλλιτέχνες που έπαιξαν ζωντανά παραδοσιακή μουσική.


Ο Μιχαλές Δημήτρης στο κλαρίνο, 

Ο δικός μας Μουσιάρης Δημήτρης στο κλαρίνο που με την αγάπη και το μεράκι που έχει για το κλαρίνο, σύντομα τον βλέπω να είναι περιζήτητος, η "αέρινη" Βαλεντίνα Τσακνάκη στο τραγούδι, 

Ο Νίκος Ζιώγας στα πλήκτρα,

Ο Γιάννης Τζανόπουλος στα ντραμς, 

Ο ένας και μοναδικός Σάκης Γκιουλέκας στην κιθάρα - λαούτο και ο εξαιρετικός Βαγγέλης Αρσένης στο τραγούδι επίσης. 

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μου Asterios Stelios AS στο Youtube και δείτε τα βίντεο. Αν θέλετε να με βοηθήσετε σε αυτό που κάνω πατήστε το χεράκι του like 👍 , πάτησε το κουδουνάκι 🔔 και γράψτε ένα σχόλιο...Αν τα κάνετε όλα αυτά θα με βοηθούσαν αφάνταστα και σε εσάς δεν κοστίζει τίποτα.

Μέρος 1ο - Χορεύουν τα νήπια και τα παιδιά του Δημοτικού.

Μερος 2ο - Χορεύουν τα παιδιά από το εφηβικό τμήμα 

Μερος 3ο - Χορεύουν όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση 

Τελευταίο μέρος - όλη η εκδήλωση του ΕΜΣ ΔΑΜΑΣΙΟΥ σε ένα βίντεο 



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.