Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

5αδα μεταγραφών ο Δαμασιακός και συνεχίζει

Σε λίγες μέρες ξεκινά το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ De-Tox και ο ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ είναι σχεδόν έτοιμος για τη νεα αγωνιστική περιπέτεια στα γήπεδα του Νομού Λάρισας.

Οι "κυανόλευκοι" όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα στηριχτούν στον βασικό τους κορμό που αποτελείται από Δαμασιώτες παίκτες αλλά και από κάποιους παίκτες που ηρθαν ως μεταγραφές για να ενισχύσουν την ομάδα στις θέσεις που είχε "κενά".

Φέτος στο τιμόνι της ομάδας υπάρχει νέο "προπονητικό δίδυμο" με τους Φώτη Πλίτση και Δημήτρη Ζηρδέλη.


Οι προπονητές με τη νέα διοίκηση του Δαμασιακού είδαν σε ποιες θέσεις είχε ανάγκη για ενίσχυση η ομάδα και προχώρησαν έως τώρα σε μια 5αδα μεταγραφών με "κερασάκι στην τούρτα" την μεταγραφή του Τάσου Κυριάκου ενός παίκτη με πλούσιες παραστάσεις στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, που δεν έχει ανάγκη από περισσότερες συστάσεις.


Αναλυτικά οι προσθήκες του ΑΟΔ

Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός Κλάϊντι Τσέλα που έπαιζε στο Κιλελέρ


Ο έμπειρος 44χρονος μεσοεπιθετικός Τάσος Κυριάκος από Αστραπή Νέας Πολιτείας



Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός Μιχάλης Δημητρέλης


Ο έμπειρος αμυντικός Δημήτρης Καρακάνος από Κιλελέρ


0 37χρονος τερματοφύλακας Μάκης Γεωργούλας.


Το πρωτάθλημα ξεκινά 24-25 Σεπτεμβρίου 2022 και μέχρι τότε δεν αποκλείεται αν κριθεί σκόπιμο ο Δαμασιακός να ψάξει για άλλη μία μεταγραφή.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.