Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"Διπρόσωπος" ο Δαμασιακος που νίκησε τον Κεραυνό Δρυμού με 3-1 (βιντεο)

Τη νίκη με 3-1 πήρε ο Αθλητικος Ομιλος Δαμασιακος από τον Κεραυνό Δρυμού που παίζει μια κατηγορία πιο κάτω από τους γηπεδούχους στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα του Νομού Λάρισας. 


Οι παίκτες των Πλίτση - Ζηρδέλη, προβλημάτισαν με την εμφάνισή τους στο 1ο ημίχρονο καθώς ήταν "στατικοί" και χωρίς φαντασία στο δημιουργικό κομμάτι. Δεν έμοιαζαν "κεφάτοι" και "φρέσκοι" με αποτέλεσμα πολλές να είναι οι παρατηρήσεις των προπονητών τους. Σε αντίθεση, οι παίκτες του Γιάννη Βαΐτση "κοίταξαν στα μάτια" τον Δαμασιακό και έδειξαν πως ξέρουν να κρατούν σωστά τις θέσεις στο γήπεδο με αλληλοκαλύψεις. Έπαιζαν με μια ομάδα που είναι μια κατηγορία πιο πάνω από εκείνους, χωρίς ωστόσο να "φοβηθούν" τον αντίπαλο στον οποίο έκανε ντεμπούτο ο νεαποκτηθέντας Τάσος Κυριάκος που έπαιξε σε ΑΕΛ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΑΡΗ (και αρκετές ακόμη επαγγελματικές ομάδες) και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να "ταμπουρωθουν" στην άμυνα. Στο 2ο ημίχρονο οι προπονητές του ΑΟΔ άλλαξαν αρκετούς παίκτες και αμέσως η ομάδα παρουσίασε ένα άλλο πολύ πιο βελτιωμένο πρόσωπο. Το παιχνίδι τους έγινε πιο ομαδικό με περισσότερα τρεξίματα κάτι που ήταν η βασική αιτία να μπούνε 2 γρήγορα γκολ.
Το 1-0 έκανε ο Τάσος Κυριάκος στο 55' με ωραίο πλασέ.
Το 2-0 έκανε ο Βασιλης Δεληχας στο 57' με πλασέ μετά από σουτ του Τσούτσα, πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε
Το 2-1 εκανε οΓκαντούνας 76' με πέναλτι που κέρδισε ο Παναγιώτου.
Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε και παλι ο Δεληχάς με πλασέ.
↪️Κάντε εγγραφή - subscribe στο κανάλι μου Asterios Stelios AS στο Youtube, πάτα το χεράκι του like 👍 γράψε ένα σχόλιο 📝 και πάτα το κουδουνάκι 🔔 για να σου έρχονται οι ειδοποιήσεις όταν ανεβάζουμε νέο βιντεο και κάνε κοινοποίηση ↪️ αν θες να με βοηθήσεις σε αυτό που κάνω. 
↪️Δειτε το βιντεο με τα γκολ και τις καλύτερες ευκαιρίες.


Φωτορεπορτάζ :






















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.