Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ώρα μηδέν - Βγαίνουν με τα τρακτέρ στους δρόμους οι αγρότες του Τυρνάβου ( 3 βιντεο)

Βγάζουν τα τρακτέρ στους δρόμους οι αγρότες της επαρχίας Τυρνάβου. Δεν πάει άλλο λένε, η φετινή χρονιά ήταν καταστροφική και

αντοχές δεν υπάρχουν άλλες. Το υψηλό κόστος παραγωγής, ως συνέπεια της ενεργειακής κρίσης και του πολέμου στην Ουκρανία, αλλά και οι συνέπειες της κλιματικής αλλαγής στις καλλιέργειες, δημιούργησαν μια ζοφερή κατάσταση άνευ προηγουμένου. 

Οι Αγροτικοί Συλλόγοι Τυρνάβου, Αμπελώνα, Δαμασίου, Αργυρουπουλίου – Λυγαριάς και η Ε.Ο.Α.Σ.Ν.Λ το βράδυ της Τετάρτης 28 Σεπτεμβρίου 2022 στις 8.30 μ.μ

πραγματοποίησαν ανοιχτή σύσκεψη στο θέατρο ΜΑΞΙΜ Τυρνάβου και αποφάσισαν να βγάλουν τα τρακτέρ στους δρόμους.

↪️Κάνε εγγραφή - subscribe στο κανάλι μου Asterios Stelios AS στο Youtube, πάτα το χεράκι του like 👍 γράψε ένα σχόλιο 📝 και πάτα το κουδουνάκι 🔔 για να σου έρχονται οι ειδοποιήσεις όταν ανεβάζουμε νέο βιντεο και κάνε κοινοποίηση ↪️ αν θες να με βοηθήσεις σε αυτό που κάνω.
↪️Δειτε τα 3 βιντεο με τα όσα έγιναν και ειπώθηκαν στη σύσκεψη των Αγροτών της επαρχίας Τυρνάβου.


Οι αλήθειες για τη φετινή ζημιά στους αγρότες της επαρχίας Τυρνάβου κ όσες κινήσεις έγιναν 28/9/2022


Σε απόγνωση οι αγρότες της περιοχής του Τυρνάβου ζητούν επειγόντως λύσεις απ την κυβέρνηση.


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ 










Ανακοίνωση Αγροτικων Συλλόγων Τυρναβου Αμπελώνα Δαμασιου Αργυρούπουλιου-Λυγαριας 

Χαιρετίζουμε τους φορείς και τους δεκάδες συναδέλφους μας που βρέθηκαν στην πρόσφατη συνέλευση που πραγματοποιήσαμε στο Θέατρο Μαξιμ.
Τα προβλήματα οξυμενα όχι μόνο για εμάς τους αγρότες αλλά για όλους τους συμπολίτες μας.
Αποφασίσαμε το να μείνουμε παρατηρητές και στον καναπέ την πιο δύσκολη χρονιά που βιώνουμε όλοι μας δεν θα λύσει τα προβλήματα μας άλλωστε δεν το κάναμε πότε. Διότι η πείρα μας έδειξε ως τώρα το ότι κερδίσαμε το κερδίσαμε με αγώνες και  με τα τρακτέρ στο δρόμο.

Έτσι λοιπόν καλούμε όλους τους συναδέλφους μας με τα τρακτέρ τούς την Τρίτη στις 11 Οκτωβρίου στις 5:00 το απόγευμα στον ανοιχτό χώρο έναντι της Τούμπας Τυρναβου .
Ενώ παράλληλα καλούμε όλους τους φορείς του Δήμου Τυρναβου να ενημερώσουν τα μέλη τους και να ενώσουν την φωνή τους με την φωνή μας.
Ώστε συντονισμένα και με πορεία να πάμε σε διαμαρτυρία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας στην Λάρισα.

Κανεις δεν περισσεύει όλοι μαζί ενωμένοι ωστε να διεκδικησουμε λύσεις.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.