Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στήνουν μπλόκο οι σεισμόπληκτοι Δαμασιώτες αγρότες

Οι Δαμασιώτες αγρότες που τα τελευταία χρόνια έχουν περιέλθει σε δεινή κατάσταση και ειδικά μετά τους καταστροφικούς σεισμούς του Μαρτίου το 2021,

σε σύσκεψη που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου 2024, αποφάσισαν να προβούν σε κινητοποιήσεις για διεκδικήσουν τα δίκαια αιτήματά τους. Το υψηλό κόστος παραγωγής, οι ασθένειες (περονόσπορος - ακαρπία κλπ) παγετός, χαλαζι και ακραία καιρικά φαινόμενα, οδηγούν σε αδιέξοδο το επάγγελμα μας.



Η συμμετοχή ΌΛΩΝ, είναι απαραίτητη προϋπόθεση, αν θέλουμε να πετύχουμε στον αγώνα μας για επιβίωση.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ


Σαββατο 27/1 /2024 Κάλεσμα σε όλους τους αγροτες και τις αγρότισσες του Δαμασίου να βγουν στην πλατεία του χωριού με τα αυτοκίνητα για να πάμε στο μπλόκο στον Πλατύκαμπο - αναχώρηση στις 16:00


Κυριακή 28/1/2024 στις 12:00 η τραγική κατάσταση που έχουμε περιέλθει, μας υποχρεώνει να βγούμε σε κινητοποιήσεις.

Ολοι στην πλατεία του Δαμασίου με τα τρακτέρ μας και από εκεί όλοι στην είσοδο του χωριού στη "στάση" για να κανουμε το δικό μας μπλόκο. 


Η μαζική - δυναμική συμμετοχή μας στις κινητοποιήσεις, είναι ο μόνος τρόπος να πετύχουμε λύσεις στα προβλήματά μας.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.