Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Θ. Βίδρας - Γ. Χασιώτης - Δύο ταλαντούχοι παίκτες του Δαμασιακού με μεγάλα όνειρα (βίντεο)

Η προετοιμασία του Δαμασιακού έφτασε στο τέλος της και το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Λάρισσας, είναι έτοιμο να ξεκινήσει αυτό το Σαββατοκύριακο.


Οι "γαλανόλευκοι" του Κώστα Καζάκη αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Ηρακλή Λάρισσας και θέλουν να συνεχίσουν, στη νέα ποδοσφαιρική σαιζόν, όπως τελείωσαν την περσινή ... με επιτυχίες. 


Αυτό ακριβώς άλλωστε θέλουν να πετύχουν στη νέα σαιζόν τόσο σε προσωπικό όσο και συλλογικό επίπεδο, δύο από τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο Θοδωρής Βίδρας και ο Γιάννης Χασιώτης.


Και οι δύο λατρεύουν το ποδόσφαιρο, θελουν να γίνουν επαγγελματίες και  έχουν μεγάλα όνειρα για το μέλλον. Προς το παρόν δουλεύουν σκληρά στις προπονήσεις για να καθιερωθούν στο Δαμασιακό. 



" Όνειρο μου παίξω στην ΑΕΛ"

Ο Γιάννης Χασιώτης,  έρχεται από ένα πολύ σοβαρό τραυματισμό, που λίγο έλειψε να τον αφήσει από τα 14 του χρόνια εκτός γηπέδων. Δεν το έβαλε όμως κάτω, με σκληρή δουλειά και επιμονή κατάφερε (και με τη βοήθεια των γιατρών) να είναι σχεδόν έτοιμος να μπει κανονικά στις υποχρεώσεις της υπόλοιπης ομάδας. Όπως λέει, πλεον είναι πολύ καλά και φέτος θέλει να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής, γιατί όχι και θέση βασικού στην ομάδα του Δαμασιακού. Μεγάλο του όνειρο όπως είπε να καταφέρει να φορέσει τη φανέλα της αγαπημένης του ΑΕΛ.

Δείτε στο βίντεο, το νεαρό ποδοσφαιριστή να περιγράφει τις δύσκολες στιγμές αλλά και τους στόχους και τα όνειρά του.



" Θέλω να παίξω στα μεγάλα ...σαλόνια"

Ο Θοδωρής Βίδρας, είναι ένας παίκτης που παίζει τις θέσεις της επίθεσης, στις θέσεις που ...πονάει η ομάδα του Δαμασιακού. Ο ταλαντούχος παίκτης που έχει μεγάλα όνειρα για μεγάλη καριέρα στο ποδόσφαιρο, φέτος, γνωρίζει πολύ καλά πως πρέπει να αρπάξει την ευκαιρία από τα "μαλλιά" και να καθιερωθεί στη βασική εντεκάδα. Για αυτό το λόγο εκτός από τις προπονήσεις της ομάδας από τις οποίες δεν λείπει σχεδόν ποτέ, κάνει και ατομικές προπονήσεις στη Λάρισα προκειμένου να βελτιωθεί σε όλα τα επίπεδα.

Δείτε στο βίντεο τι δήλωσε ο νεαρός επιθετικός για τα όνειρα του, τους στόχους με την ομάδα και προσωπικά αλλά και τι δήλωσε μαζί με τον Γιάννη Χασιώτη για την πρεμιέρα με τον Ηρακλή Λάρισσας αυτό το Σάββατο 16/9.




  1. Μάθετε τα νέα από το asteriosstelios.blogspot.gr
  2. Εγγραφείτε στο κανάλι μου Asterios Stelios στο YouTube και δείτε όλα τα βίντεο.
  3. Ακολουθήστε με Twitter @Asterios Stelios όπως και στο Instagram
  4. Κάντε κοινοποίηση - share αν σας άρεσε το άρθρο
  5. Σχολιάστε ελεύθερα, πάντα όμως χωρίς υβριστικές - χυδαίες εκφράσεις... αυτά τα σχόλια θα διαγράφονται
  6. Κατά την αναπαραγωγή ενός άρθρου , φωτογραφιών ή βίντεο είναι υποχρεωτική η αναφορά της πηγής προέλευσης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.