Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ξεκινά η Α' ΕΠΣΛ. Με Ηρακλή Λαρισσας ο Δαμασιακός στην πρεμιέρα εκτός έδρας ( βίντεο )

Τα Σαββατοκύριακα μας πλέον θα είναι ακόμα πιο συναρπαστικά και με πολύ περισσότερο ποδόσφαιρο, αφού
το μεγαλύτερο πρωτάθλημα, η "αφρόκρεμα" ότι καλύτερο έχει δηλαδή να παρουσιάσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Λάρισσας ξεκινάει.


Με σπουδαίες αναμετρήσεις κάθε αγωνιστική, βρίσκεται στη κορυφή του ενδιαφέροντος των φιλάθλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της περιοχής.


Ο Δαμασιακός, που κράτησε όλο τον βασικό του "κορμό" και ενισχύθηκε με πέντε πολύ ποιοτικούς παίκτες που έχουν εμπειρία από την μεγάλη κατηγορία, τελείωσε την προετοιμασία του και είναι έτοιμος να ξεκινήσει αυτό το Σαββατοκύριακο να δείχνει το νέο του "πρόσωπο".

Δείτε στο βίντεο την τελευταία προπόνηση του ΑΟΔ αλλά και τους παίκτες με τα μπλε που πιθανότατα θα ξεκινήσουν στη βασική εντεκάδα.


Οι "γαλανόλευκοι" του Κώστα Καζάκη αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Ηρακλή Λάρισσας και θέλουν να συνεχίσουν, στη νέα ποδοσφαιρική σαιζόν, όπως τελείωσαν την περσινή ... με επιτυχίες και πολλές εκπλήξεις.

Δείτε στο βίντεο τι δήλωσε ο προπονητής του Δαμασιακού για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος αλλά και πως θα παρουσιαστεί η ομάδα.


Οι παίκτες από την πλευρά τους δηλώνουν έτοιμοι και κάνουν τα προγνωστικά τους για το ματς με τον Ηρακλή Λάρισσας στο Ελευθεραί.

Δείτε στο βίντεο τι δήλωσαν ο Κωνσταντίνος Γκουτζουρέλας ο τερματοφύλακας που αποκτήθηκε από τον Π.Ο. Ελασσόνας αλλά και ο Θοδωρής Τσιάλτας.




Σσσσστ ... αρχίζει το ματς !!!

"Αυλαία" έχουμε λοιπόν, αυτό το Σάββατο για το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Λάρισσας. Το απόγευμα στις 17:00, για την 1η αγωνιστική ξεχωρίζει το ματς όπου ο Ηρακλής Λάρισας φιλοξενεί το Δαμασιακό στο γήπεδο του Ελευθεραί που έχει δηλώσει ως έδρα για φέτος.


1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σάββατο 16/9
Ώρα : 17:00

Αστραπή Νέας Πολιτείας – Τύρναβος 2005

Ηρακλής Λάρισας – Δαμασιακός

Οικονομος Τσαριτσανης – Δόξα Βλαχογιαννίου

Δόξα Αργυροπουλίου – Λάρισα 2012

Σμόλικας Φαλάνης – Δωτιέας Αγιάς

Δήμητρα Γιάννουλης – Φαλανιακός

Κίσσαβος Συκουρίου – Αετός Αμυγδαλέας

Βούναινα – ΠΟ Ελασσόνας



  1. Μάθετε τα νέα από το asteriosstelios.blogspot.gr
  2. Εγγραφείτε στο κανάλι μου Asterios Stelios στο YouTube και δείτε όλα τα βίντεο.
  3. Ακολουθήστε με Twitter @Asterios Stelios όπως και στο Instagra
  4. Κάντε κοινοποίηση - share αν σας άρεσε το άρθρο
  5. Σχολιάστε ελεύθερα, πάντα όμως χωρίς υβριστικές - χυδαίες εκφράσεις... αυτά τα σχόλια θα διαγράφονται
  6. Κατά την αναπαραγωγή ενός άρθρου , φωτογραφιών ή βίντεο είναι υποχρεωτική η αναφορά της πηγής προέλευσης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.