Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Διακοπή ρεύματος στο Δαμάσι καθώς και σε πολλές άλλες περιοχές της Λάρισας την Κυριακή το πρωί

Προσοχή σε όσους έχουν ασθενείς στο σπίτι και τους είναι απαραίτητο το ρεύμα καθώς και σε όσους έχουν κάνει τον προγραμματισμό τους για το πρωί της Κυριακής 1/10/2017 χωρίς να γνωρίζουν για τη διακοπή ρεύματος μιας και η ΔΕΗ τις πρωινές ώρες θα πραγματιποιήσει εργασίες στο δίκτυο της στο Δαμάσι και σε άλλα χωριά της περιοχής.


Σε διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος θα προχωρήσει την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017  η ΔΕΗ προκειμένου να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

1/10/2017
7:00:00 πμ 12:30:00 μμ


Θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στην πόλη Ελασσόνας, Δρυμός, Αετοράχη, Μικρό Ελευθεροχώρι, Στεφανόβουνο, Αγιονέρι, Βαλανίδα, Λεύκη, Κεφαλόβρυσο, Γαλανόβρυση, Ευαγγελισμός, Κλεισούρα, Παλαιόκαστρο, Καρυά, Συκαμινέα, Κρυόβρυση, Φλάμπουρο, Ολυμπιάδα, Σκοπιά, Σπαρμός, Κ.Ε.Ο.Α.Χ., Καλλιθέα, Κοκκινοπηλός, Καλύβια, Πύθιο, Λόφος, Ασπρόχωμα, Κοκκινόγι, Λιβάδι, Δολίχη, Σαραντάπορο, ποιμνιοστάσια περιοχής Βίγλας, Λυκούδι, Γεράνεια, Μηλέα, Φαρμάκη, Τσαπουρνιά, Άζωρος, Γιαννωτά, Τσαριτσάνη, Κρανέα, Λουτρό, Άκρη, Βερδικούσια, Αμπέλια, Βαρκό, Παλιάσκα, Κουτσούφλιανη, Δομένικο, Αμούρι, Μεσοχώρι, Βλαχογιάννη, Μεγάλο Ελευθεροχώρι, Πραιτώρι, Καλύβια Αναλήψεως, Συκέα, Ανάληψη. Συντήρηση


1/10/2017
7:00:00  12:30:00 μμ

Θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στο Δαμάσι, Δαμασούλι, Βοτανοχώρι και ΠΑΠ. Δαμασίου, οι αγωγοί που θα βρίσκονται στο έδαφος πρέπει να θεωρηθούν ότι έχουν ρεύμα διότι η τροφοδότηση θα γίνει χωρίς ειδοποίηση.




  1. Μάθετε τα νέα από το asteriosstelios.blogspot.gr
  2. Εγγραφείτε στο κανάλι μου Asterios Stelios στο YouTube και δείτε όλα τα βίντεο.
  3. Ακολουθήστε με Twitter @Asterios Stelios όπως και στο Instagram
  4. Κάντε κοινοποίηση - share αν σας άρεσε το άρθρο
  5. Σχολιάστε ελεύθερα, πάντα όμως χωρίς υβριστικές - χυδαίες εκφράσεις... αυτά τα σχόλια θα διαγράφονται
  6. Κατά την αναπαραγωγή ενός άρθρου , φωτογραφιών ή βίντεο είναι υποχρεωτική η αναφορά της πηγής προέλευσης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.