Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Φιλική νίκη με Τύρναβο2005 ο Δαμασιακός (βίντεο)

Με νίκη του Αθλητικος Ομιλος Δαμασιακος έληξε η φιλική αναμέτρηση με τον Τύρναβο2005.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 1-0 ενώ οι φιλοξενούμενοι με 2 γκολ του Αλέξη Τσούτσα, που συνεχίζει να είναι να είναι ο απολυτός σκόρερ της ομάδας του στα φιλικά, πήραν ...κεφάλι και έδειξαν πως μπορούν και τις ανατροπές. 

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν  τα γκολ, τα δοκάρια αλλά και όλες τις φάσεις του αγωνα  από το 1ο και 2ο ημίχρονο. 



Κάντε εγγραφή στο κανάλι Asterios Stelios AS στο Youtube για να δείτε τα καλύτερα σημεία του αγωνα στον οποίο κόπηκαν 33 εισιτήρια των 5€ και συγκεντρώθηκαν 165€. Αυτά μαζί με τα έσοδα από τα επόμενα 3 φιλικά του Τυρνάβου θα διατεθούν στους σεισμόπληκτους του Δαμασίου μετά από απόφαση του προέδρου της ομάδας του Τυρνάβου κ. Γιώργου Σαλτζίδη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.