Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ενισχύθηκε ποιοτικά εκεί που ...πονούσε ο Δαμασιακός (φώτο)

 Η προετοιμασία του Δαμασιακού βρίσκεται στη δεύτερη εβδομάδα και ο προπονητής των "γαλανόλευκων" Βασίλης Νάρης,

βλέπει με ικανοποίηση, το ροστερ της ομάδας να συμπληρώνετε σιγά σιγά. Στη "φαρέτρα" προστέθηκαν αλλά δύο πολύτιμες λύσεις σε άμυνα και επίθεση, ενώ δεν αποκλείεται και άλλη μια προσθήκη. 



Παίκτης του Δαμασιακού είναι Κλαούντιο Μούρι καο εδώ και λίγες μέρες προπονείται με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ο Κλάους όπως του αρέσει να τον αποκαλούν,  είναι ένας 24χρονος μεσοεπιθετικός που παίζει συνήθως ως 10αρι,  αλλά τα πάει εξίσου καλά και ως εξτρέμ. Έχει πολύ καλό αριστερό πόδι και την προηγούμενη χρονιά έπαιζε στη Γ' Εθνική και τον ΑΟ Σελλάνων.

Ιδιαίτερες "συστάσεις" για τον Βασίλη Σκούπρα δεν χρειάζονται. Ο 33χρονος πολυθεσίτης αμυντικός που διακρίθηκε ως κεντρικός αμυντικός αλλά και αριστερός μπακ είπε το ναι στο Δαμασιακό και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την άμυνα του ΑΟΔ. Έχει μεγάλη εμπειρία στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα ενώ έπαιξε και ως επαγγελματίας σε Απόλλωνα Λάρισας και Τύρναβο, γεγονός που προσθέτει κύρος και μεγάλη δυναμική στην ομάδα.



Τσούτσας και Σκούπρας που υπήρξαν συμπαίκτες στη Δόξα Αργυροπουλίου αντάμωσαν ξανά στην ίδια ομάδα μετά από 7 χρονιά και πλέον οι "Αργυροπουλιώτες" του Δαμασιακού γίνονται 4. Τσιάγκος, Τσούτσας, Σκούπρας και Πλιάτσικας είναι η τετράδα που αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις στον προπονητή Βασίλη Νάρη.

Η διοίκηση και σύσσωμος ο Δαμασιακος τους καλωσορίζουν στην ομάδα τους εύχονται υγεία και επιτυχίες πολλές με τα γαλανόλευκα. Ωστόσο, παρελθόν από το Δαμασιακό αποτελούν οι Παπαδόπουλος και Βάνης. Η ομάδα τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στο Δαμασιακό και τους εύχεται καλή συνέχεια με υγεία και ευτυχία σε ότι κάνουν. 






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.