Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ορθός τρόπος δήλωσης συγκομιδής για τους αμπελοκαλλιεργητές

Ανακοινώσεις για τον ορθό τρόπο με τον οποίο πρέπει να γίνει η φετινή δήλωση συγκομιδής από τους αμπελοκαλλιεργητές εξέδωσαν ο Αγροτικός Σύλλογος Δαμασίου καθώς και η διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της περιφέρειας Θεσσαλίας.

Αν πράξετε όπως λέει η ανακοίνωση θα αποφευχθούν χρονοβόρες και πολύπλοκες διαδικασίες όλων των εμπλεκομένων πλευρών.



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :

Ο Αγροτικός Σύλλογος Αμπελοκαλλιεργητών Δαμασίου ενημερώνει του αγρότες αμπελοκαλλιεργητές της περιοχής, πως πριν προβούν στην οριστική δήλωση συγκομιδής για τη φετινή χρονιά, θα πρέπει πρώτα να έχουν καταχωρήσει όλα τα τιμολόγια από τη σοδειά που διέθεσαν. Σε κάθε άλλη περίπτωση, αν δεν έχουν συγκεντρωμένα όλα τα σχετικά τιμολόγια από τη φετινή σοδειά από τα αμπέλια τους, καλό θα ήταν να τα συγκεντρώσουν πρώτα και μετά να κάνουν την οριστική δήλωση συγκομιδής.
Προσοχή αν οι αμπελοκαλλιεργητές δεν οριστικοποιήσουν τη δήλωση συγκομιδής με όλα τα τιμολόγια, θα υπάρξουν πολλά προβλήματα στους ίδιους αλλά και σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές (οινοποιεία, συνεταιρισμούς και τελωνείο). Η διαδικασία για την επικαιροποίηση θα είναι πολύπλοκη και χρονοβόρα για όλους.







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.