Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Και το Αργυροπούλι... μένει Δαμάσι!!!

Με γοργούς ρυθμούς γεμίζει το ροστερ του Δαμασιακού που σε λίγες μέρες ξεκινά την προετοιμασία του για τη νεα ποδοσφαιρική χρονιά 2022-2023 για την Α' ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.

Μετά τις 10 ανανεώσεις παικτών που ανακοινώθηκαν, ο Φώτης Πλίτσης, ο νέος προπονητής των "κυανόλευκων", θα έχει στη διάθεσή του και τους παίκτες από το Αργυροπούλι.


Η διοίκηση με τον προπονητή, έβαλαν στόχο το ρόστερ της νέας ομάδας, να διαμορφωθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα και έτσι εξασφάλισαν την παραμονή στην ομάδα των Αλέξη Τσούτσα και Αποστόλη Τσιάγκου.




Μέχρι στιγμής ανανέωσαν και θα φορούν τα "κυανόλευκα" οι παρακάτω παίκτες :
Θοδωρής Τσιάλτας
Στέλιος Λούτσος
Θέμης Δούκας
Αστέριος Παναγιώτης Λέτσιος
Θοδωρής Μουσιάρης
Δημήτρης Μουσιάρης
Μανώλης Οικονόμου
Βαΐος Κυρατζής
Βασίλης Δεληχάς
Στέλιος Μπακαΐμης
Αλέξης Τσούτσας
Αποστόλης Τσιάγκος

Τις επόμενες μερες, όπως ενημερωθήκαμε από την διοίκηση του ΑΟΔ, έρχονται κι άλλες ανανεώσεις αλλά και οι πρώτες μεταγραφές.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.