Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μπαμ με "Κάρα" ο Δαμασιακός !!!

"Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια" λέει η παροιμία και αυτό ακριβώς ισχύσει στην περίπτωση της σχέσης που έχει ο Δαμασιακός με τον

Δημήτρη Καρακάνο. Ο έμπειρος αμυντικός, που φόρεσε στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία τα "κυανόλευκα", έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του ΑΟΔ και αποτελεί την πρώτη μεταγραφή της ομάδας του Φώτη Πλίτση για φέτος.

Ο "Κάρα" έχει τέτοιο "δέσιμο" και "καψούρα" για το Δαμασιακό αλλά και το ποδόσφαιρο που δεν λέγεται. Όπως μας είπε στις πρώτες του δηλώσεις, στο νεο πρωτάθλημα θα δώσει όπως πολύ καλά ξέρουμε το 100 τις 100 των δυνατοτήτων του με πάθος, δύναμη και εμπειρία.

Δείτε τις πρώτες δηλώσεις του Δημήτρη Καρακάνου με τη νέα "κυανόλευκη" φανελα στα χέρια.



Α.Σ. "Κάρα" επέστρεψες και πάλι στο Δαμασιακό. Τελικά Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια, αυτή η σχέση αγάπης που εχεις με την ομάδα και τους φιλάθλους του Δαμασιακού :
Δ.Κ. Είμαι χαρούμενος που γύρισα σε μία ομάδα η οποία για μένα έχω περασει τα καλύτερα ποδοσφαιρικά μου χρόνια. Όσο για την αγάπη του κόσμου είναι συγκινητικό για εμένα. Ο Δαμασιακός ειναι μία ομάδα η οποία αποτελείται από τα παιδιά του χωριού και αυτό είναι πολυ καλό γιατί έχει μέλλον και ταυτόχρονα και βάσεις για κάτι καλυτερο.

Α.Σ. Ποιος είναι ο στόχος για φέτος και ποια τα συναισθήματά σου για την ομάδα αυτή ?
Δ.Κ. Αυτή η ομάδα πρέπει να τερματίσει όσο ποιο ψηλά γίνεται και αυτό σίγουρα θα έρθει με καλό κλίμα δουλειά και υπομονή, στα εύκολα και κυρίως στα δύσκολα. Στόχος σιγουρα και το κύπελο για τον ΑΟΔ.
Τα συναισθήματα για αυτή την ομάδα και τον κόσμο του χωριού μεγάλα και έντονα. Το μόνο σίγουρο (για το ποδόσφαιρο) είναι μέσα και έξω από το γήπεδο, πως ότι δίνεις παίρνεις και γω στο Δαμάσι αισθάνομαι κομμάτι αυτής της Ομάδας. Θα ήθελα πολυ να ζήσω ένα τελικό με τον Δαμασιακό.

Α.Σ. Τι μπορείς να υποσχεθείς στον κόσμο?
Δ.Κ. Εγώ υπόσχομαι πως, όπως πάντα, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό μέσα στο γήπεδο και πως θα βοηθήσω ο Δαμασιακός να πετύχει τους στόχους του.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.