Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΣΤΟΥΣ 4 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΛ ΤΟ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ - ΠΑΛΙΚΡΑΡΙΣΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ (4-3) ΜΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Στους «4» του Κυπέλλου της ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ έφτασε πανάξια και πανηγυρικά η Δόξα Βλαχογιαννίου, που πέταξε έξω από το θεσμό, τον σταθερά ποιοτικό Απόλλων Λάρισας. 

Παρότι η Δόξα ήταν το outsider, μιας και τις δυο ομάδες τις χωρίζει μια ολόκληρη κατηγορία κατάφερε να πανηγυρίσει την σπουδαία πρόκριση στο γήπεδο της. 


Το απόγευμα της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου 2024 στο "Σπύρος Θάνος" κάτω από μουντό- συννεφιασμένο καιρό, αρκετός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο και παρακολούθησε ένα πολύ ενδιαφέρον ματς που τελικά, κρίθηκε στα πέναλτι και έφερε τη "λιακάδα" και τα χαμόγελα σε παίκτες,  κόσμο και διοίκηση της ομάδας του Βλαχογιαννίου.

Εδώ θα δείτε όλο τον αγώνα αλλά και διαδικασία των πέναλτι με τη μεγάλη πρόκριση της Δόξας Βλαχογιαννίου επί του Απόλλων Λάρισας 


Η κανονική διάρκεια του ματς ολοκληρώθηκε 0-0 και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι εκεί όπου το Βλαχογιάννι πήρε την πρόκριση με 4-3. Το παιχνίδι που είχε δυνατές μονομαχίες με λιγοστές φάσεις, παιζόταν κυρίως στο χώρο του κέντρου με δυνατές μονομαχίες εκατέρωθεν. Η Δόξα  μπήκε "ψυχωμένα" στο ματς και κοίταξε στα μάτια τον Απόλλωνα που έμοιαζε ξαφνιασμένος από το πάθος και το παιχνίδι των γηπεδούχων. Οι παίκτες του Δημήτρη Αλεξανδρή μάλιστα, είχαν  την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο μέρος του 1ου μέρους και ήταν αυτοί που δημιούργησαν τις περισσότερες απειλές στην εστία των φιλοξενουμένων.

Όσο και αν πίεσε στην επανάληψη ο Απόλλωνας, που βρήκε πατήματα στο γήπεδο και προσπάθησε να κάνει το παιχνίδι του, τελικά δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο για τα δίχτυα με τους γηπεδούχους να τα δίνουν όλα και να καταφέρνουν να οδηγήσουν το ματς στα πέναλτι, με τους παίκτες του κ. Δημήτρη Αλεξανδρή να παρουσιάζονται ευστοχότεροι και να παίρνουν την πρόκριση.

Τα πέναλτι είχαν  πρωταγωνιστή τον πολυπειρο Δημήτρη Μιγδάνη. 

Φακίτσας Σ. 1-0

Πασσιάς άουτ 1-0

Θανασούλης 2-0

Χατζηλιόντας 2-1

Ιωαννίδης 3-1

Τσαπατόρης απέκρουσε ο Μιγδάνης 3-1

Μιγδάνης απέκρουσε ο Βιλανάνης 3-1

Νικολακούλης 3-2

Φακίτσας Α. απέκρουσε ο Βιλανάκης 3-2

Γερεντές 3-3

Κυπαρίσσης 4-3

Μπουκουβάλας απέκρουσε ο Μιγδάνης 4-3

Δόξα Βλαχογιαννίου (Δημήτρης Αλεξανδρής): Μιγδάνης, Παπανικολάου, Γκουρομπίνος Δ., Ιωαννίδης, Κυπαρίσσης, Πέτρου, Λιάκος (70’ Θανασούλης), Δούκας (85’ Γκουρομπίνος Μ.), Φακίτσας Σ., Λάκης (70’ Παληγιάννης), Φακίτσας Α.

Απόλλων Λάρισας (Τάσος Βενέτης): Βιλανάκης, Νικολακούλης, Διβανές, Λάϊος, Μπόρος (81’ Μπαγιώτας), Σιάτρας, Χατζηλιόντας, Πασσιάς, Γιατσιάς (68’ Γερεντές), Τσαπατόρης.

Διαιτητική τριπλέτα: Δημεράς, Δεδικούσης, Νάκας.

Παρά πολύ καλή η διαιτησία του ματς, που "μοίρασε" τιμιότατα το "καρπούζι" στην μέση και απέδειξε πως όταν θέλουν οι διαιτητές μας, μπορούν να βοηθήσουν στη σωστή διεξαγωγή του αγώνα με δίκαια σφυρίγματα, χωρίς να γίνονται αυτοί οι πρωταγωνιστές

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.