Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έκοψε βασιλόπιτα ο Δαμασιακός (φωτο)

Γέλια, χαρές, πειράγματα και πολύ ποδοσφαιρική κουβέντα είχε στην κοπή της βασιλόπιτας του ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΥ που έγινε μετά την προπόνηση την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024 στο MAGAZZINO MUSIC BAR. 

Την βασιλόπιτα έκοψε ο πρόεδρος του Δαμασιακού Ζήσης Δεληχάς που ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά στους παίκτες και την ομάδα με υγεία και επιτυχίες για τους κυανόλευκους. 



Ο τυχερός της βασιλόπιτας που βρήκε το φλουρί, ήταν ο Μάκης Γεωργούλας που είχε έμπνευση και το έλεγε  συνέχεια στην προπόνηση πως αυτός θα βρει το φλουρι. Όπως ήταν αναμενόμενο Καρακάνος και Οικονόμου που ήταν δίπλα του, ααν "σύννεφο" τον... πλάκωσαν στις σφαλιάρες επειδή μόλις έφτασε με μεταγραφή στην ομάδα.










Στην κοπή της βασιλόπιτας, που παραβρέθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές και η διοίκηση ήταν παρόντες και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΑΟΔ και φίλαθλοι αλλά ο τυχερός δεν ήταν ανάμεσα τους.







Η Διοίκηση ευχαριστεί θερμά τον χορηγό ΚΕΜ (κέντρο επεξεργασίας μετάλλου) των Θωμά Τσιόγγα και Κωνσταντίνου Σούκου που έχουν την επιχείρησή τους στο 5ο χλμ Λάρισας - Κοζάνης στις εγκαταστάσεις Κατσιάνος Αβεεμ. 
























Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.