Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Άψογη η εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας της Ακαδημίας του Δαμασιακού (βίντεο-φώτο)

Βασιλόπιτα έκοψαν τα τμήματα της Ακαδημίας του Δαμασιακού σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση που έγινε στην ταβέρνα "ο Θανάσης" του Αλέξη Γκατζιούρα. 

Ο καιρός ανοιξιάτικος με λιακάδα, το μαγαζί και η πλατεία του Δαμασίου γέμισαν παιδικές φωνές και που έπαιζαν και χαιρόντουσαν με ανεμελιά την κάθε στιγμή, όπως άλλωστε συμβαίνει και στις προπονήσεις και τους αγώνες της Ακαδημίας του ΑΟΔ.


Σε μια εποχή δύσκολη, ειδικά για το πολύπαθο χωριό μας, όπου ο κόσμος έχει περιορίσει δραστικά τις εξόδους, η εικόνα αυτή, την Κυριακή 18 Φεβρουάριου 2024, έφερε ζωντάνια από τα "παλιά" στην πλατεία του Δαμασίου.



Στα της εκδήλωσης και πάλι, που οργάνωσαν άψογα ο προεδρος της Ακαδημίας του Δαμασιακού ο Θεόδωρος Λούτσος,  τα μέλη του συμβουλίου η Αγλαΐα Βρργου - Γρέπου και ο Παναγιώτης Δεληχάς, οι αρχηγοί της μεγάλης ομάδας του ΑΟΔ, Στέλιος Λούτσος και Μανώλης Οικονόμου (που βοηθούν την Ακαδημία ποικιλοτρόπως αλλά και προπονητικά οταν χρειαστεί) αλλά και ο προπονητής ποδοσφαίρου Δημήτρης Καρακάνος, ετοίμασαν μια πάρα πολύ ωραία εκδήλωση με πλούσια δώρα και δωρεάν γεύμα για τα παιδιά της Ακαδημίας μας.



Δείτε το βίντεο της εκδήλωσης με την κοπή της βασιλόπιτας, τους 3 τυχερούς μικρούς που πήραν τα δώρα τους.

1ο ΔΩΡΟ : ταξίδι διήμερο Mandelas, 

2ο ΔΩΡΟ :  χρηματικό ποσό και 

3ο ΔΩΡΟ : από το Αγραφιώτης SPORTS



Η πολύ όμορφη και νόστιμη βασιλόπιτα, ήταν μια ευγενική χορηγία του "Αρτοποιείου ΔΗΜΑΚΗΣ" του Λεωνίδα και του Νίκου Δημάκη. 

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ 







































Καλή χρόνια με υγειά και ευτυχία και επιτυχίες στην Ακαδημία μας !!!

Συγχαρητήρια σε όλους σε διοίκηση και παιδιά για όλα αυτά που προσφέρουν στο χωριό μας, που έχουν την δύναμη και το κουράγιο τέτοιες εποχές, να προσπαθούν φιλότιμα να κρατήσουν όρθιο και ζωντανό το χωριό μας αθλητικά!!!





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.