Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ματσάρες στη 2η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ, ετοιμάζεται για το χορό με Γ.Καψάλη ο Δαμασιακός

Πολύ γεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α' ΕΠΣ Λάρισας, που διεξαχθούν αυτή την Κυριακή 23/9/2018 με ώρα έναρξης στις 17:00.


Σπουδαίο ματς έχουμε στο Δαμάσι με τον τοπικό Δαμασιακό που έχει μεγάλα όνειρα για φέτος, να μετράει τις δυνάμεις του με τον Αχιλλέα Φαρσάλων που υποβιβάστηκε από τη Γ' Εθνική και την Κυριακή ουσιαστικά θα παίξει το πρώτο του παιχνίδι αφού στην πρεμιέρα είχε ρεπό επειδή το Συκούριο αποχώρησε από το πρωτάθλημα. Στο Δαμασιακό άλλωστε, την ερχόμενη Παρασκευή 28/9 έχουν το ετήσιο χορό με το Γιάννη Καψάλη, τη Γιώτα Γρίβα, το Μάκη Τσίκο και την πολύ καλή ορχήστρα τους. Κάθε χρόνο γίνεται χαμός σε αυτό τον χορό και γι αυτό θα πρέπει γρήγορα να κάνετε την κράτηση σας στο τηλέφωνο : 6978976281.


Στο Βλαχογιάννι, η τοπική Δόξα θα υποδεχθεί τον Ηρακλή Λάρισας που μετά την εύκολη νίκη της πρεμιέρας θέλει να κάνει το δύο στα δύο, αλλά αυτό, δεν θα είναι καθόλου εύκολο απέναντι στο καλοδουλεμένο σύνολο του Νίκου Φακίτσα που θέλει σε αυτό το ματς να πάρει τους πρώτους του βαθμούς.


Στο Αργυροπούλι η τοπική Δόξα θα αναμετρηθεί με το Κιλελέρ που πήρε το τρίποντο στην πρώτη αγωνιστική, αλλά έδειξε πως θέλει πολύ δουλειά ακόμα. 
Η Λάρισα 2012 θα αναμετρηθεί με τον Αμπελωνιακό, που έκανε ιδανικό ξεκίνημα στην επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία. Στην Φαλάνη θα γίνει ένα σπουδαίο ματς ανάμεσα στον Φαλανιακό που έχει βλέψεις ανόδου και τον Π.Ο. Ελασσόνας, που είναι σίγουρα μια ιδιαίτερα υπολογίσιμη δύναμη. Ο Αετός Αμυγδαλέας θα υποδεχθεί τον Σμόλικα, ενώ ο Τύρναβος2005 τον Δωτιέα Αγιάς.

Η 2η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ
Κυριακή 23/9/2018
Ώρα 17:00

Δαμασιακός – Αχιλλέας Φαρσάλων
Αετός Μακρυχωρίου – Κίσσαβος Συκουρίου 3-0 α.α.
Λάρισα 2012 – Αμπελωνιακός
Φαλανιακός – ΠΟ Ελασσόνας
Αετός Αμυγδαλέας – Σμόλικας Φαλάνης
Τύρναβος 2005 – Δωτιέας Αγιάς
Δόξα Βλαχογιαννίου – Ηρακλής Λάρισας
Δόξα Αργυροπουλίου – ΑΕ Κιλελέρ

Η βαθμολογία

1. Ηρακλής Λάρισας 3
2. Αχιλλέας Φαρσάλων 3
3.Αετός Μακρυχωρίου 3
4. Σμόλικας Φαλάνης 3
5. Αμπελωνιακός 3
6. Φαλανιακός 3
7. Κιλελέρ 3
8. Δόξα Αργυροπουλίου 1
9. Τύρναβος 1
10.Δωτιέας Αγιάς 0
11.Λάρισα 2012 0
12. Δόξα Βλαχογιαννίου 0
13.Δαμασιακός 0
14.ΠΟ Ελασσόνας 0
15.Αετός Αμυγδαλέας 0
16.Κίσσαβος Συκουρίου ***

*** Ο Κίσσαβος Συκουρίου έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα


1 λεπτού σιγή στην μνήμη του αδικοχαμένου νεαρού διαιτητή Ντοσίδη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ.Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ εκφράζει τη βαθιά οδύνη και τα θερμά της συλλυπητήρια για την άδικη απώλεια του Νικολάου Ντοσίδη στην οικογένεια και τους οικείους του, καθώς και στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει….
Η Ε.Δ και το ΔΣ της ΕΠΣΝΛ αποφάσισε να τηρηθεί στην μνήμη του εκλιπόντος ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων του τριημέρου 22-24 Σεπτεμβρίου 2018.


28/9 : Η βραδιά που δεν πρέπει να χάσετε με τίποτα με Γιάννη Καψάλη, Γιώτα Γρίβα και Μάκη Τσίκο στο Δαμάσι !!!

Ο Αθλητικος Ομιλος Δαμασιακος χορεύει αυτή την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου και υπόσχεται άλλη μια ακόμα μοναδική βραδιά ξεφαντώματος μέχρι το πρωί !!!
Ο πολύ αγαπημένος και μοναδικός Γιάννης Καψάλης, η Γιώτα Γρίβα και στο κλαρίνο ο Μάκης Τσίκος, θα βρίσκονται στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Δαμασίου σε μια βραδιά που σας μείνει αξέχαστη! !!


Το πάρτι θα γίνει σε στεγασμένο και θερμενόμενο χώρο, που μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερα από 1000 άτομα. 
Καλό θα ήταν λοιπόν να κάνετε γρήγορα την κράτηση σας για να μην χάσετε τον καλύτερο χορό του φθινοπώρου στη Θεσσαλία με το Γιάννη Καψάλη, τη Γιώτα  Γρίβα, που θα τραγουδήσουν παλιές και ολοκαίνουριες επιτυχίες τους, τον Μάκη Τσίκο στο κλαρίνο και την καταπληκτική ορχήστρα τους !!!
Τηλέφωνο Κρατήσεων : 6978976281


Δείτε τις καλύτερες φάσεις, τα γκολ και τις στιγμές έντασης στην Πρεμιέρα της Α' ΕΠΣΛ. Δείτε στα βίντεο τι έκαναν Δόξας Βλαχογιαννίου και Δαμασιακός κόντρα σε Κιλελέρ καο Αμπλελωνιακό αντίστοιχα.


  1. Μάθετε τα νέα του Δαμασίου και της ευρύτερης περιοχής από το http://asteriosstelios.blogspot.gr/?m=1
  2. Εγγραφείτε στο κανάλι μου Asterios Stelios στο YouTube και δείτε όλα τα βίντεο https://www.youtube.com/user/asterios210
  3. Ακολουθήστε με Twitter @Asterios Stelios https://twitter.com/AsteriosStelios?s=09
  4. Ακολουθήστε με και στο Instagram https://instagram.com/download/?r=1337407125
  5. Ακολουθήστε με στο Google+ https://plus.google.com/104437141023444815063
  6. Κάντε κοινοποίηση - share αν σας άρεσε το άρθρο.
  7. Κάντε αίτημα φιλίας και ακολουθήσετε με στο Facebook.https://www.facebook.com/asterios210.stelios
  8. Στείλτε email στο asterios210@gmail. com.
  9. Σχολιάστε ελεύθερα, κάτω από το άρθρο, πάντα όμως χωρίς υβριστικές - χυδαίες εκφράσεις... αυτά τα σχόλια θα διαγράφονται.
  10. Κατά την αναπαραγωγή ενός άρθρου, φωτογραφιών ή βίντεο είναι υποχρεωτική η αναφορά της πηγής προέλευσης.
  11. Το παρόν μπλογκ αποτελεί προσωπικό ιστότοπο και δεν εξυπηρετεί οποιοδήποτε συμφέρον. Είναι μια καταγραφή των δραστηριοτήτων, παραδόσεων, ηθών και εθίμων του Δαμασίου καθώς και της καθημερινότητάς του με την προσωπική μου μάτια, άποψη και γνώση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.