Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τι λένε για το Δαμασιακό νέοι και παλιοί παίκτες λίγο πριν αρχίσει το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΛ (βίντεο)

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε για όλες τις ομάδες της Α' ΕΠΣ Λάρισας όπως και οι φιλικοί αγώνες.
Οι προπονητές έβγαλαν τα συμπεράσματά τους όπως και ο κόσμος που τις παρακολούθησε και πλέον σε λίγες μέρες, ξεκινά ίσως το καλύτερο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Ελλάδας.


Ο Δαμασιακός, με στόχο φέτος να είναι καλύτερος από πέρσι, κράτησε τον βασικό του "κορμό" και πρόσθεσε στα "γρανάζια" του πολύτιμα "εργαλεία" έτσι ώστε στο νέο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΛ να παρουσιαστεί πιο αναταγωνιστικός. 

Ήρθαν :
Χρήστος Νάτσης,
Άγγελος Λέτσιος (πρώτος σκόρερ στα φιλικά με 3 γκολ),
Βασίλης Πρατσίλας,
Δημήτρης Καρέντζος,
Ηλίας Καλφούντζος, Θανάσης Γκουγκουλιάνας και Άγγελος Αμπατζίδης.


Απέκτησε 7 παίκτες σχεδόν σε όλες τις γραμμές και προς έκπληξη πολλών φίλων του Δαμασιακού, κανέναν (!!!) στην επίθεση. Μπροστά... φαινομενικά "πονάει"και μέχρι τώρα δεν αποκτήθηκε κανείς (αν και έγιναν προσπάθειες), μιας και οι Σ. Σουγλής - Β. Λόλας είναι τραυματίες και θα επιστρέψουν  (πρώτα ο Θεός) τέλος Οκτωβρίου ο ένας και Νοέμβριο - Δεκέμβριο ο άλλος (εξαρτάται από το ρυθμό αποθεραπείας). Επέστρεψαν στο ρόστερ οι Άγγελος Λέτσιος και Θοδωρής Μουσιάρης που παίζουν συνήθως αριστερά στην άμυνα και ο μέσο επιθετικός Αστέριος Λέτσιος. Αριστερά στην άμυνα παίζουν και οι νεοφερμένοι Καλφούντζος, Αμπατζίδης και Καρέντζος ενώ οι Νάτσης και Γκουγκουλιάνας παίζουν στο κέντρο. Ο Πρατσίλας προοριζόταν για το κέντρο της άμυνας αλλά τελικά  αποχώρησε κατά την προετοιμασία όπως και ο Καλφούντζος. 


Τέλος παρελθόν από την περσινή ομάδα είναι οι Μουτσιος, Ραπτοτάσιος και Μόκας που αποχώρησαν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, ενώ αρχές Οκτωβρίου θα επιστρέψει στους "γαλανόλευκους" και ο  Τσεκούρας. Προς το τέλος της χρονιάς θα επιστρέψει στην άμυνα και ο Μανώλης Οικονόμου που είναι τραυματίας και σύντομα αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Δείτε στο βίντεο τι δήλωσαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Δαμασιακού αλλά και κάποιοι παλιότεροι, για το νέο πρωτάθλημα, για τους στόχους τους αλλά και της ομάδας, για τον κόσμο αλλά και τι εύχονται.


Ο Χρήστος Νάτσης δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα και έμεινε σε όσα είχε δηλώσει κατά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στο Δαμασιακό :


"Ευχαριστώ τη διοίκηση και τους πρώην συμπαίκτες μου, για την συνεργασία που είχαμε, φεύγω σαν φίλος και ελπίζω ο Τύρναβος 2005 να φτάσει εκεί που πραγματικά αξίζει, δηλαδή πολύ ψηλά.

Έρχομαι σε μια ομάδα που την γνωρίζω πολύ καλά (παίχτες και διοίκηση) ελπίζω με τον ερχομό μου, να υλοποιήσουμε τους στόχους της ομάδος αλλά και τους δικούς μου στόχους.  Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή που με επέλεξαν και με εμπιστεύτηκαν, αλλά πρώτα από όλα εύχομαι υγεία σε όλους μας, αλλά και να πάμε ψηλά, με πολύ δουλειά"


Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου είναι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΛ και ο Δαμασιακός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αμπελωνιακό στον Τύρναβο λόγω εργασιών στο γήπεδο του.


Δείτε τι δήλωσε για το νέο Δαμασιακό και το νέο πρωτάθλημα ο προπονητής Νίκος Χρόνης που φέτος θα έχει στο πλευρό του και τον γυμναστή Θανάση Δουζένη.


Οι παίκτες του ΑΟΔ που ξεκίνησαν στις 11αδες των φιλικών

Δ. Μιδγάνης *+ #
Κ. Γκουτζουρέλας - = &
Β. Σεΐζης

Γ. Γεωργαντζίας * + = #
Σ. Μπακαΐμης - & #
Θ. Μουσιάρης
Δ. Καρέντζος * + & #
Γ. Ιωαννίδης * + =
Χ. Ντόκος * - = &
Μ. Οικονόμου (τραυματίας)
Η. Καλφούντζος * + &
Θ. Αγραφιώτης -
Α. Λέτσιος - & #
Β. Πρατσίλας - +
Θ. Δούκας * + =
Α. Αμπατζίδης = & #

Θ. Τσιάλτας - + = & #
Χ. Νάτσης * - + = #
Δ. Μουσιάρης * + = & #
Γ. Χασιώτης -
Θ. Δεληχάς - &
Θ. Γκουγκουλιάνας

Σ. Λούτσος * - + = #
Σ. Σουγλής (τραυματίας)
Σ. Λέτσιος
Κ. Σουγλής * = & #
Β. Λόλας (τραυματίας)

Προπονητής : Νίκος Χρόνης
Γυμναστής : Θανάσης Δουζένης

*** Τα σύμβολα εινεί για να δείτε τις 11αδες και ποιοι επιλέχθηκαν από το Νίκο Χρόνη να ξεκινήσουν στα φιλικά.

Με (-) Βασικοί με ΠΟΕ 2-1
Με (+) Βασικοί με Αμπελωνιακό 0-1
Με (*) Βασικοί με Αργυροπούλι 2-1
Με (=) Βασικοί με Βλαχογιάννι 0-0
Με (&) Βασικοί με Γιάννουλη 4-3
Με (#) Βασικοί με Τύρναβο 1-1

*** Βασίλης Πρατσίλας και Ηλίας Καλφούντζος αποχώρησαν από την ομάδα.
Δείτε βίντεο από το 2ο ημίχρονο του ΑΟΔ στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας με τον Τύρναβο.


Η βραδιά που δεν πρέπει να χάσετε με τίποτα !!!

Ο Αθλητικος Ομιλος Δαμασιακος χορεύει την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου και υπόσχεται άλλη μια ακόμα μοναδική βραδιά ξεφαντώματος μέχρι το πρωί !!!


Ο πολύ αγαπημένος και μοναδικός Γιάννης Καψάλης η Γιώτα Γρίβα και στο κλαρίνο ο Μάκης Τσίκος, θα βρίσκονται στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Δαμασίου σε μια βραδιά που σας μείνει αξέχαστη! !!


  1. Μάθετε τα νέα του Δαμασίου και της ευρύτερης περιοχής από το http://asteriosstelios.blogspot.gr/?m=1
  2. Εγγραφείτε στο κανάλι μου Asterios Stelios στο YouTube και δείτε όλα τα βίντεο https://www.youtube.com/user/asterios210
  3. Ακολουθήστε με Twitter @Asterios Stelios https://twitter.com/AsteriosStelios?s=09
  4. Ακολουθήστε με και στο Instagram https://instagram.com/download/?r=1337407125
  5. Ακολουθήστε με στο Google+ https://plus.google.com/104437141023444815063
  6. Κάντε κοινοποίηση - share αν σας άρεσε το άρθρο.
  7. Κάντε αίτημα φιλίας και ακολουθήσετε με στο Facebook. https://www.facebook.com/asterios210.stelios
  8. Στείλτε email στο asterios210@gmail. com.
  9. Σχολιάστε ελεύθερα, κάτω από το άρθρο, πάντα όμως χωρίς υβριστικές - χυδαίες εκφράσεις... αυτά τα σχόλια θα διαγράφονται.
  10. Κατά την αναπαραγωγή ενός άρθρου, φωτογραφιών ή βίντεο είναι υποχρεωτική η αναφορά της πηγής προέλευσης.
  11. Το παρόν μπλογκ αποτελεί προσωπικό ιστότοπο και δεν εξυπηρετεί οποιοδήποτε συμφέρον. Είναι μια καταγραφή των δραστηριοτήτων, παραδόσεων, ηθών και εθίμων του Δαμασίου καθώς και της καθημερινότητάς του με την προσωπική μου μάτια, άποψη και γνώση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.