Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Δαμασιακός χορεύει σήμερα Παρασκευή 28/9 με Καψάλη, Γρίβα και Τσίκο, ενώ ετοιμάζεται για την 3η αγωνιστική !!! (βίντεο)

Όλα είναι έτοιμα για το μεγάλο γλέντι, για τη μοναδική βραδιά που διοργανώνει ο Δαμασιακός. Γιάννης Καψάλης και Γιώτα Γρίβα
στο τραγούδι, Σταύρος Καψάλης και Μάκης Τσίκος στο κλαρίνο υπόσχονται να σας ξεσηκώσουν και να σας δοασκεδάσουν μέχρι το πρωί όπως κάθε χρόνο!!! 


Με την ψυχολογία ανεβασμένη ο Δαμασιακός μετά την πρώτη νίκη με 1-0 (το γκολ σημείωσε ο Θ. Τσιάλτας) επι του Αχιλλέα Φαρσάλων, σήμερα βράδυ θα χορέψει μαζί σας και αύριο θα αναμετρηθεί εκτος έδρας με τον Αετό Μακρυχωρίου. 


Είναι η βραδιά που δεν πρέπει να χάσετε με τίποτα με Γιάννη Καψάλη, Γιώτα Γρίβα και Μάκη Τσίκο στο Δαμάσι. Όπου εμφανίζονται γίνεται πραγματικά χαμός και όχι άδικα αφού οι άνθρωποι είναι οι καλύτεροι στο είδος τους.


Ο Αθλητικος Ομιλος Δαμασιακος λοιπον, χορεύει αυτή την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου και υπόσχεται άλλη μια ακόμα μοναδική βραδιά ξεφαντώματος μέχρι το πρωί !!!


Ο πολύ αγαπημένος και μοναδικός Γιάννης Καψάλης, η Γιώτα Γρίβα και στο κλαρίνο ο Μάκης Τσίκος, θα βρίσκονται στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Δαμασίου σε μια βραδιά που σας μείνει αξέχαστη! !!


Το "παραδοσιακό ελληνικό πάρτι" θα γίνει σε στεγασμένο και θερμενόμενο χώρο, που μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερα από 1000 άτομα. Οι κρατήσεις είναι ήδη αρκετές για αυτό σπεύσατε να προλάβατε.


Καλό θα ήταν λοιπόν να κάνετε γρήγορα την κράτηση σας για να μην χάσετε τον καλύτερο χορό του φθινοπώρου στη Θεσσαλία με το Γιάννη Καψάλη, τη Γιώτα  Γρίβα, που θα τραγουδήσουν παλιές και ολοκαίνουριες επιτυχίες τους, τον Μάκη Τσίκο στο κλαρίνο και την καταπληκτική ορχήστρα τους !!!
Τηλέφωνο Κρατήσεων : 6978976281


Σας περιμένουμε όλους στο Δαμάσι για μια μοναδική βραδιά απόλυτης διασκέδασης !!!

*** Χορηγός της εκδήλωσης είναι το οινοποιείο της οικογένειας ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ.



***Τα βίντεο είναι από την περσινή εκδήλωση.

Δείτε τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΛ DE- TOX, στις αναμετρήσεις της Κυριακής (23/9).

Δόξα Αργυροπουλίου – Κιλελέρ 4-2
Λάρισα 2012 – Αμπελωνιακός 1-3
Φαλανιακός – Π.Ο.Ελασσόνας 2-2
Αετός Αμυγδαλέας – Σμόλικας Φαλάνης 0-1
Τύρναβος 2005 – Δωτιέας Αγιάς 1-1
Δόξα Βλαχογιαννίου – Ηρακλής Λάρισας 2-3
Δαμασιακός – Αχιλλέας Φαρσάλων 1-0
Αετός Μακρυχωρίου – Κίσσαβος Συκουρίου 3-0 α.α.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες ευκαιρίες του αγώνα από την αναμέτρηση Δόξα Βλαχογιαννίου - Ηρακλής Λάρισας


Δυνατές αναματρήσεις στην 3η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Λάρισας DE-TOX

Με τις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Σάββατο 29/9 και με ώρα έναρξης 17:00, η Α’ ΕΠΣ Λάρισας. Ήδη το ενδιαφέρον σε αυτό το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και αναμένεται να «χτυπήσει κόκκινο» σε όλα τα επίπεδα όσο προχωράμε, μιας και οι περισσότερες αναμετρήσεις είναι αμφίρροπες. 
Σπουδαίο ματς ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες θα έχουμε στο Μακρυχώρι. Ο τοπικός Αετός που έχει το απόλυτο μέχρι στιγμής θα αναμετρηθεί με το πολύ δυνατό φέτος Δαμάσι σε ένα ματς που αναμένεται να συγκεντρώσει και αρκετό κόσμο.


Στα Φάρσαλα ο Αχιλλέας θα αναμετρηθεί με την Λάρισα 2012, ενώ ο Αμπελωνιακός θα παίξει κόντρα στον Αετό Αμυγδαλέας. Ωραίο παιχνίδι θα γίνει στην Ελασσόνα, όπου ο ΠΟΕ θα αγωνιστεί κόντρα στον Τύρναβο σε ένα ματς με ενδιαφέρον.


Στη Φαλάνη ο πολύ καλός Σμόλικας θα παίξει κόντρα στο δυνατό Βλαχογιάννι σε ένα αμφίρροπο ματς, όπου και οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα για την νίκη.


Ο Δωτιέας Αγιάς θα υποδεχθεί την Δόξα Αργυροπουλίου, ενώ πολύ καλό ματς θα γίνει στο Κιλελέρ όπου η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί τον Ηρακλή Λάρισας.

Το πρόγραμμα (29/9, 17:00)

Αετός Μακρυχωρίου – Δαμασιακός
Αχιλλέας Φαρσάλων - Λάρισα 2012
Αμπελωνιακός – Αετός Αμυγδαλέας
ΠΟ Ελασσόνας - Τύρναβος 2005
Σμόλικας Φαλάνης - Δόξα Βλαχογιαννίου
Δωτιέας Αγιάς - Δόξα Αργυροπουλίου
ΑΕ Κιλελέρ - Ηρακλής Λάρισας
Κίσσαβος Συκουρίου – Φαλανιακός 0-3 α.α.

Η βαθμολογία σε 2 αγώνες 

1.Ηρακλής Λάρισας 6
2.Σμόλικας 6
3.Αμπελωνιακός 6
4. Μακρυχώρι 6
5. Φαλανιακός 4
6. Αργυροπούλι 4
7.Αχιλλέας Φαρσάλων 3
8. Κιλελέρ 3
9. Δαμασιακός 3
10. Τύρναβος 2
11. Π.Ο.Ε 1
12. Δωτιέας Αγιάς 1
13. Λάρισα 2012 0
14. Βλαχογιάννι 0
15. Αμυγδαλέα 0
*Ο Κίσσαβος Συκουρίου έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.



  1. Μάθετε τα νέα του Δαμασίου και της ευρύτερης περιοχής από το http://asteriosstelios.blogspot.gr/?m=1
  2. Εγγραφείτε στο κανάλι μου Asterios Stelios στο YouTube και δείτε όλα τα βίντεο https://www.youtube.com/user/asterios210
  3. Ακολουθήστε με Twitter @Asterios Stelios https://twitter.com/AsteriosStelios?s=09
  4. Ακολουθήστε με και στο Instagram https://instagram.com/download/?r=1337407125
  5. Ακολουθήστε με στο Google+ https://plus.google.com/104437141023444815063
  6. Κάντε κοινοποίηση - share αν σας άρεσε το άρθρο.
  7. Κάντε αίτημα φιλίας και ακολουθήσετε με στο Facebook.https://www.facebook.com/asterios210.stelios
  8. Στείλτε email στο asterios210@gmail. com.
  9. Σχολιάστε ελεύθερα, κάτω από το άρθρο, πάντα όμως χωρίς υβριστικές - χυδαίες εκφράσεις... αυτά τα σχόλια θα διαγράφονται.
  10. Κατά την αναπαραγωγή ενός άρθρου, φωτογραφιών ή βίντεο είναι υποχρεωτική η αναφορά της πηγής προέλευσης.
  11. Το παρόν μπλογκ αποτελεί προσωπικό ιστότοπο και δεν εξυπηρετεί οποιοδήποτε συμφέρον. Είναι μια καταγραφή των δραστηριοτήτων, παραδόσεων, ηθών και εθίμων του Δαμασίου καθώς και της καθημερινότητάς του με την προσωπική μου μάτια, άποψη και γνώση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.