Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ν.Χρόνης : Με τη συμπαράσταση του κόσμου μπορούμε να πετύχουμε πολλά (βίντεο συνέντευξη)

Για το νέο Δαμασιακό που "χτίζεται" στην προετοιμασία μίλησε ο προπονητής της ομάδας, ο Νίκος Χρόνης.
Ο νεαρός προπονητής από το Βλαχογιάννι, που παραμένει και φέτος στο "τιμόνι" του ΑΟΔ, έχει πάθος με το ποδόσφαιρο και δύο πράγματα που τον χαρακτηρίζουν στη δουλειά του, είναι τελειομανής - εργασιομανής και επίμονος (για αυτό πολλές μέρες αφιερώνει πάνω από 10 ώρες τη μέρα για το Δαμασιακό)


Η θέση του προπονητή φέτος, σωστά ενισχύθηκε και με το γυμναστή Θανάση Δουζένη. Μαζί δουλεύουν στις προπονήσεις έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί στο νέο πρωτάθλημα που ξεκινά σε λίγες μέρες, αλλα και στο κύπελλο, πιο σωστά προετοιμέσμενη και γυμνασμένη για να είναι πιο δυνατή. 


Ο Νίκος Χρόνης μιλάει "έξω από τα δόντια" για όλους και όλα. Στόχους, κόσμο, τους τραυματίες παίκτες, την προετοιμασία και φυσικά για τις μεταγραφές.  Δείτε τη συνέντευξη του Νίκου Χρόνη στο παρακάτω βίντεο που έγινε πριν 15-20 μέρες.


Είχαμε στο μεσοδιάστημα, την αποχώρηση από την ομάδα του Βασίλη Πρατσίλα, και την προσθήκη ενός ακόμα αριστεροπόδαρου του Άγγελου Αμπατζίδη.


Θα ακολουθήσει η συνέντευξη του προέδρου του Δαμασιακού, Θεοδώρου Τόκα, που όπως πάντα είναι απολαυστικός και αποκαλυπτικός.


  1. Μάθετε τα νέα του Δαμασίου και της ευρύτερης περιοχής από τοhttp://asteriosstelios.blogspot.gr/?m=1
  2. Εγγραφείτε στο κανάλι μου Asterios Stelios στο YouTube και δείτε όλα τα βίντεοhttps://www.youtube.com/user/asterios210
  3. Ακολουθήστε με Twitter @Asterios Stelioshttps://twitter.com/AsteriosStelios?s=09
  4. Ακολουθήστε με και στο Instagramhttps://instagram.com/download/?r=1337407125
  5. Ακολουθήστε με στο Google+https://plus.google.com/104437141023444815063
  6. Κάντε κοινοποίηση - share αν σας άρεσε το άρθρο.
  7. Κάντε αίτημα φιλίας και ακολουθήσετε με στο Facebook. https://www.facebook.com/asterios210.stelios
  8. Στείλτε email στοasterios210@gmail. com.
  9. Σχολιάστε ελεύθερα, κάτω από το άρθρο, πάντα όμως χωρίς υβριστικές - χυδαίες εκφράσεις... αυτά τα σχόλια θα διαγράφονται.
  10. Κατά την αναπαραγωγή ενός άρθρου,φωτογραφιών ή βίντεο είναιυποχρεωτική η αναφορά της πηγής προέλευσης.
  11. Το παρόν μπλογκ αποτελεί προσωπικό ιστότοπο και δεν εξυπηρετεί οποιοδήποτε συμφέρον. Είναι μια καταγραφή των δραστηριοτήτων, παραδόσεων, ηθών και εθίμων του Δαμασίου καθώς και της καθημερινότητάς του με την προσωπική μου μάτια, άποψη και γνώση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.