Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Διπλό μεταγραφικό μπαμ ο Δαμασιακός (φωτο)

Ποιότητα στις θέσεις που "πονούσε", απέκτησε ο Δαμασιακός, που έκανε δικούς του, τον Αλέξανδρο Τσούτσα και τον Αποστόλη Τσιάγκο. Δυναμική συνέχεια λοιπόν στην ενίσχυση του ρόστερ για τον Δαμασιακό, που ανακοίνωσε τα δυο νέα δυνατά μεταγραφικά του αποκτήματα. 


Και οι δυο, είναι παίκτες εγνωσμένης αξίας που με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους στα γήπεδα της Α' ΕΠΣ Λάρισας, απέδειξαν την αξία τους. Ο σχεδιασμός της νέας ομάδας,  με την οποία θα γιορταστούν τα 50 χρόνια ιστορίας και προσφοράς στο Θεσσαλικό ποδόσφαιρο, προχωράει και ο προπονητής Βασίλης Νάρρης, βλέπει την ομάδα να συμπληρώνεται.  Με Τσιάγκο και Τσούτσα οι παίκτες του ΑΟΔ έγιναν αισίως 22. Τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα πάντως, με τους ήδη υπάρχοντες παίκτες, αναμένεται να δώσουν πολύ σημαντικές λύσεις στην επίθεση, εκεί όπου η ομάδα μακροχρόνια "πονούσε". 

Η διοίκηση της ομάδας, καλωσόρισε τους δύο παίκτες στο γήπεδο του Δαμασίου - "Δ.Μουσιάρης - Α. Ζέρμας", όπου βγήκαν οι πρώτες φωτογραφίες με τις φανέλες του ΑΟΔ , ενω στη συνέχεια ακολούθησε δείπνο σε ταβέρνα του χωριού.  


Και επίσημα λοιπόν, προσθήκες για την ομάδα του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΔΑΜΑΣΙΟΥ, αποτελούν οι ποδοσφαιριστές Αλέξανδρος Τσούτσας και Αποστόλης Τσιάγκος που προέρχονται από την ομάδα της Δόξας Αργυροπουλίου. 

Ο Αλέξανδρος Τσούτσας είναι 27 χρονών,  παίζει ως φουνταριστός επιθετικός, αλλά με την ίδια ευκολία παίζει στις υπόλοιπες θέσεις της επίθέσης. Κυρίως διακρίνεται για το εύκολο γκολ, ενώ με τον Βασίλη Νάρρη έχουν συναντηθεί ξανά όταν και οι δύο βρισκόταν στον Αμπελωνιακό στη Δ' Εθνική. 

Ομάδες που έπαιξε : 
Δόξα Αγρυροπουλίου
Τύρναβος 2005
Αμπελωνιακός


Ο Αποστόλης Τσιάγκος είναι 28 χρονών και 
αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Ωστόσο όταν το "καθήκον" τον καλέσει, μπορεί να ανταπεξέλθει ουσιαστικά και ποιοτικά και σε άλλες θέσεις. Έχει καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα και διακρίνεται για την ποδοσφαιρική του οξυδέρκεια. 

Ομάδες που έπαιξε : 
Δόξα Αργυπουλίου
Τύρναβος 2005
ΠΟ Ελασσόνας
Λάρισα 2012


Πρόκειται για δυο νεαρούς, φιλόδοξους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αποτελούν στρατηγικές και σπουδαίες προσθήκες, που ενισχύουν καθοριστικά το ήδη διαμορφωμένο ρόστερ των "γαλανόλευκων" και δίνουν μια επιπλέον δυναμική στην ομάδα.


Οι μεταγραφές της ομάδας ωστόσο δεν σταματούν εδώ, αφού το προσεχές διάστημα θα ανακοινωθούν και άλλες 3-4 ουσιαστικές προσθήκες. Ο τεχνικός Βασίλης Νάρρης νιώθει απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας αναφορικά με τον σχεδιασμό του καλοκαιριού και περιμένει τους παίκτες στην 1η προπόνηση της ομάδας λίγο μετά το 15Αύγουστο.

Το μέχρι τώρα ρόστερ του Δαμασιακού :
1.Γεωργαντζιάς Γεώργιος,
2.Λούτσος Στέλιος,
3.Μουσιάρης Δημήτριος,
4.Λέτσιος Αστέριος - Παναγιώτης,
5.Χασιώτης Ιωάννης,
6.Μουσιάρης Θεόδωρος,
7.Βίδρας Θεόδωρος,
8.Οικονόμου Μανώλης,
9.Μπακαΐμης Στέλιος,
10.Σεΐζης Ευάγγελος,
11.Δεληχάς Βασίλειος,
12.Νικολακούλης Ιωάννης,
13.Πρατσίλας Βασίλειος,
14.Αγραφιώτης Θεόδωρος,
15.Κυρατζής Βάιος,
16.Ιωαννίδης Ιωάννης,
17.Λέτσιος Γεώργιος,
18.Δούκας Θέμης,
19.Παπαδόπουλος Χαράλαμπος,
20.Τσιάλτας Αστέριος,
21.Τσούτσας Αλέξανδρος,
22.Τσιάγκος Αποστόλης 


Εκτός από την ενίσχυση του ρόστερ και τα υπόλοιπα οργανωτικά θέματα, η νέα διοίκηση του Δαμασιακού φροντίζει και εορταστικό μέρος αυτής της χρονιάς. Έτσι στις 31 Ιουλίου στο Πάρκο του Αγίου Γεωργίου στη είσοδο του χωριού, άλλο ένα RIVER PARTY έχει ετοιμαστεί και είστε όλοι προσκεκλημένοι.  Ο αγαπημένος DJ Κωνσταντίνος Πιλάτος αυτή την Παρασκευή, θα είναι ο άνθρωπος που με τις μουσικές του επιλογές θα μας κάνει να ξεφαντώσουμε, όπως εκείνος πολύ καλά γνωρίζει !!!!


Πενήντα χρόνια Δαμασιακός - Μισός αιωνας προσφοράς στο θεσσαλικό ποδόσφαιρο και συνεχίζουμε...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.