Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αποκλειστική συνέντευξη : Ο Γιάννης Καψάλης μιλά για φίλους, "εχθρούς" , οικογένεια και την επιτυχία του (βίντεο 2ο μέρος)

Κατάφερε να κάνει όλους τους Έλληνες να χορεύουν στους ρυθμούς του, αλλά και να τους φέρει πιο κοντά στο παραδοσιακό τραγούδι με μεγάλη επιτυχία.

Ο Γιάννης Καψάλης δηλώνει και είναι ευτυχισμένος με όσα έχει καταφέρει τόσο στην επαγγελματική του , όσο και στην προσωπικήτου ζωή και γνωρίζει καλά πως όλα αυτά έχουν και ένα κόστος. Βρίσκεται πολύ συχνά μακριά από την αγαπημένη του οικογένεια αφού λόγω των εμφανίσεων του, βρίσκεται συχνά σε ένα αυτοκίνητο και τα ξενοδοχεία.

Ωστόσο την επιτυχία του αυτή την "ξεπληρώνει" και με τη "λάσπη" που προσπαθούν μερικοί τραγουδιστές να του ρίξουν, προφανως για να του κάνουν κακό και να μειώσουν την βεβαιωμένη επιτυχία του. Τον κατηγορούν πώς κάνει επιτυχία με "γυφτοτράγουδα" ενώ ο ίδιος τα αποκαλεί "νεοδημοτικά".
Δείτε τη νεολαία να ξεφαντώνει στη μουσική βραδιά της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δαμασιακού πριν λίγο καιρό.


Οι Καψάληδες λέει, είναι 4 γενιές στην υπηρεσίατης παραδοσιακής μουσικής και δεν το βάζει κάτω, μιας και όλα  αυτά τα χρόνια με σκληρή δουλειά και τη μεγάλη εμπειρία που έχει αποκομίσει, ξέρει ποιος είναι αλλά και το είδος της μουσικής που υπηρετεί.

Δείτε το 2ο μέρος της αποκλειστικής και αποκαλυπτικής συνέντευξης του Γιάννη Καψάλη που μιλά για τα όνειρα του, για την οικογένειά του, για την προοπτική της Eurovision, για το Μάκη Τσίκο, για έναν εκ των κορυφαίων κλαρινίστων, τον πατέρα του,  καθώς και την εμμονή γνωστού παρουσιαστή εκπομπής με παραδοσιακή μουσική στην κρατική τηλεόραση να μην τον καλεί ενώ είναι περιζήτητος σε όλη την Ελλάδα και αγαπημένος από πολλές γενιές Ελλήνων. Δείτε τον να μιλάει για όλους και για όλα.


Στο χώρο που κινείται ο Γιάννης Καψάλης και συγκεκριμένα στο νεοδημοτικό τραγούδι υπάρχουν πολλοί που προσπαθούν να τον αντιγράψουν... ακόμα και από το λαϊκό τραγούδι. Η συνεργασία του με το Ποσειδώνιο μόνο τυχαία δεν είναι καθώς είναι ο πρώτος δημοτικός τραγουδιστής που κλήθηκε να παίξει αυτούσιο το πρόγραμμά του σε μια από τις πιο δημοφιλείς και ιστορικές πίστες της Αθήνας που φιλοξένησαν όλα τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Μάλιστα στις 25 Ιανουαρίου 2018 αναχωρεί για περιοδεία σε ΗΠΑ,  Αυστραλία και Καναδά όπου με τους Τσαχουρίδη και Ζωιδάκη έχουν προγραμμαστισμένες εμφανίσεις μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου. Όπως είναι φυσικό και αναμενόμενο τα εισιτήρια έχουν ήδη προπωληθεί και οι ομογενείς θα απολαύσουν μοναδικές στιγμές με Ηπειρώτικα , Κρητικά και Ποντιακά τραγούδια. 



Από το Ποσειδώνιο της Αθήνας στη Λάρισα σε μια μεγάλη δημοτική βραδιά με το Γιάννη Καψάλη.


Ο αγαπήμενος τραγουδιστής της νεολαίας και η παρέα του, σήμερα  Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017 θα βρίσκονται κοντά μας στη Λάρισα στον Αστέρα. 

Δείτε στο βίντεο ξεφάντωμα του κόσμου που βρέθηκε στη ζωντανή εμφάνιση του στη χοροεπσπερίδα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δαμασιακού στη Λάρισα.


Το "αηδόνι" της Ηπείρου – ο μεγάλος καλλιτέχνης Γιάννης Καψάλης παρέα με τον αγαπημένο του κουμπάρο στο Κλαρίνο, το μεγάλο δεξιοτέχνη Μάκη Τσίκο, καθως επίσης ένα μεγάλο γυναικείο όνομα στην παραδοσιακή μουσική όπως είναι η Έλλη Κοσμά, θα βρίσκονται σε ένα δημοτικό παραδοσιακό γλέντι στο Κέντρο Δεξιώσεων ΑΣΤΕΡΑΣ στο 5ο χλμ. Λάρισας – Αμπελώνα. Όσοι ...πιστοί λοιπόν που θέλουν να ξεφαντώσουν με πολύ χορό και γλέντι ας φροντίσουν το πρόγραμμά τους για το βράδυ του Σαββάτου.



Δείτε το 1ο μέρος της αποκαλυπτικής και αποκλειστικής συνέντευξης του Γιάννη Καψάλη που μιλά για όλους και για όλα.

http://asteriosstelios.blogspot.gr/2017/11/1.html?m=1


  1. Μάθετε τα νέα του Δαμασίου από το http://asteriosstelios.blogspot.gr/?m=1
  2. Εγγραφείτε στο κανάλι μου Asterios Stelios στο YouTube και δείτε όλα τα βίντεο https://www.youtube.com/user/asterios210
  3. Ακολουθήστε με Twitter @Asterios Stelios https://twitter.com/AsteriosStelios?s=09
  4. Ακολουθήστε με και στο Instagram https://instagram.com/download/?r=1337407125
  5. Ακολουθήστε με στο Google+ https://plus.google.com/104437141023444815063
  6. Κάντε κοινοποίηση - share αν σας άρεσε το άρθρο
  7. Σχολιάστε ελεύθερα, κάτω από το άρθρο, πάντα όμως χωρίς υβριστικές - χυδαίες εκφράσεις... αυτά τα σχόλια θα διαγράφονται.
  8. Κατά την αναπαραγωγή ενός άρθρου, φωτογραφιών ή βίντεο είναι υποχρεωτική η αναφορά της πηγής προέλευσης.
  9. Το παρόν μπλογκ αποτελεί προσωπικό ιστότοπο και δεν εξυπηρετεί οποιοδήποτε συμφέρον. Είναι μια καταγραφή των δραστηριοτήτων, παραδόσεων, ηθών και εθίμων του Δαμασίου καθώς και της καθημερινότητάς του με την προσωπική μου μάτια, άποψη και γνώση

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.