Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Με σαμπάνιες πανηγύρισαν στο Βλαχογιάννι, τον άθλο της παραμονής της Δόξας στην Α' ΕΠΣΛ (φώτο + βίντεο)

Έκανε αυτό που έπρεπε η Δόξα Βλαχογιαννίου,  πήρε το τρίποντο κόντρα στα ήδη υποβιβασμένα Βούναινα και εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Νομού Λάρισας.


Ήταν μια μάχη που κέρδισαν κόντρα σε πολλά προβλήματα και δυσκολίες που εμφανίστηκαν από την αρχή της χρονιάς. Κι όμως ενώ πολλοί τους θεωρούσαν τελειωμένους και πεσμένους, εκείνοι δεν το έβαλαν κάτω και με σκληρή δουλειά κατάφεραν να ανατρέψουν όλα τα αρνητικά για αυτούς προγνωστικά και να κερδίσουν το χειροκρότημα των οπαδών τους, αλλά και πολλών αντιπάλων. Για αυτή την επίτευξη των στόχων αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσοι έβαλαν έστω και ένα λιθαράκι.


Την παραμονή της λοιπόν στην Α' ΕΠΣ Λάρισας πανηγυρίζει από το απόγευμα του Σαββάτου 26/5 η Δόξα Βλαχογιαννίου που νίκησε με 4-3 τα Βούναινα για την 5η αγωνιστική των play-out. Η ομάδα του Νίκου Φακίτσα με δυο γκολ του Θοδωρή Βίδρα και με άλλα δύο των Θανασούλη και Γεωργούλη,  πέτυχε το στόχο της, ενώ τα Βούναινα επιστρέφουν  στην Α1 ΕΠΣ Λάρισας και ήδη ξεκίνησαν τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας για να καταφέρουν να επιτρέψουν την επόμενη χρονιά στη μεγάλη κατηγορία.

Το ματς

Ήθελε πάση θυσία τη νική το Βλαχογιάννι και οι παίκτες του Νίκου Φακίτσα μετά από δυναμικό και συνάμα εντυπωσιακό ξεκίνημα, στο πρώτο μισάωρο του αγωνα προηγούνταν με 3-0, που τελικά ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.


Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προχώρησαν σε αλλαγές από νωρίς, είχαν και το 3-0 από το πρώτο μέρος και ο ο ως ήταν φυσικό, κατέβασαν ταχύτητα με αποτέλεσμα τα Βούναινα με 3 γκολ να αγχώσουν λίγο την ομάδα του Βλαχογιαννίου.
Ο Βίδρας, που έχει μετατραπεί σε "δήμιο" της ομάδας των Βουναίνων αφού όπου τους συναντά τους βαζει γκολ, με σουτ μέσα από την περιοχή στο 10' έκανε το 1-0.
Στο 26' ο Θανασούλης έκανε το 2-0 με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή.


Το 3-0 πέτυχε στο 30' και πάλι ο Βίδρας με σουτ μέσα στην περιοχή και αφού κέρδισε τις κόντρες, έστειλε τη μπάλα να ...αναπαυθεί στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει, Ζεϊμπέκη.
Ο Νταναβάρας στο 51' μείωσε σε 3-1 για τα Βούναινα.
Στο 70' ο Γεωργούλης έκανε το 4-1 εκμεταλλευόμενος κακή εκτίμηση του τετματοφύλακα των φιλοξενούμενων.


Ο Χατζηλιάδης με πέναλτι στο 77' μείωσε σε 4-2, ενώ το τελικό 4-3 διαμόρφωσε στο 83' ο Καζάνι με σουτ στο πρώτο δοκάρι, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.

Δόξα Βλαχογιαννίου 



Βούναινα 



Στο τέλος του ματς σε πολύ ωραία ατμοσφαίρα παίκτες, διαιτητές και προπονητές και των δύο ομάδων αγκαλιάστηκαν.


Δώσανε χειραψίες και ευχήθηκαν οι μεν στου δε, ενώ οι παίκτες της Δόξας Βλαχογιαννίου γιόρτασαν τη νίκη - παραμονή με σαμπάνιες.


Δείτε το βίντεο από τους πανηγυρισμούς


Ο τεχνικός της Δόξας Βλαχογιαννίου Νίκος Φακίτσας, ο άνθρωπος που δίνει εδώ και χρόνια όλον του το είναι για την ομάδα του χωριού του, μετά τη νίκη της Δόξας κόντρα στα Βούναινα με 4-3 ανακουφισμένος  έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και δήλωσε πως η ομάδα του πέτυχε έναν άθλο και δεν έχει άδικο.


Νίκος Φακίτσας προπονητής Δόξας Βλαχογιαννίου " Ένας άθλος αυτό που πετύχαμε"

«Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους, μπράβο στα παιδιά που είχανε τρομερή βελτίωση και παρά το νεαρό της ηλικίας τους τα κατάφεραν με το παραπάνω. Ηταν μια δύσκολη χρονιά αλλά στο τέλος δικαιωθήκαμε. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, σίγουρα ήταν δύσκολη η αποστολή μας, με αρκετά άπειρα παιδιά, αλλά με θέληση, σκληρή δουλειά, αλλά και το πολύ καλό κλίμα που είχαμε βοήθησαν να πετύχουμε έναν άθλο και αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια ».



  1. Μάθετε τα νέα του Δαμασίου και της ευρύτερης περιοχής από το http://asteriosstelios.blogspot.gr/?m=1
  2. Εγγραφείτε στο κανάλι μου Asterios Stelios στο YouTube και δείτε όλα τα βίντεο https://www.youtube.com/user/asterios210
  3. Ακολουθήστε με Twitter @Asterios Stelios https://twitter.com/AsteriosStelios?s=09
  4. Ακολουθήστε με και στο Instagram https://instagram.com/download/?r=1337407125
  5. Ακολουθήστε με στο Google+ https://plus.google.com/104437141023444815063
  6. Κάντε κοινοποίηση - share αν σας άρεσε το άρθρο.
  7. Κάντε αίτημα φιλίας και ακολουθήσετε με στο Facebook.  https://www.facebook.com/asterios210.stelios
  8. Στείλτε email στο asterios210@gmail. com.
  9. Σχολιάστε ελεύθερα, κάτω από το άρθρο, πάντα όμως χωρίς υβριστικές - χυδαίες εκφράσεις... αυτά τα σχόλια θα διαγράφονται.
  10. Κατά την αναπαραγωγή ενός άρθρου, φωτογραφιών ή βίντεο είναι υποχρεωτική η αναφορά της πηγής προέλευσης.
  11. Το παρόν μπλογκ αποτελεί προσωπικό ιστότοπο και δεν εξυπηρετεί οποιοδήποτε συμφέρον. Είναι μια καταγραφή των δραστηριοτήτων, παραδόσεων, ηθών και εθίμων του Δαμασίου καθώς και της καθημερινότητάς του με την προσωπική μου μάτια, άποψη και γνώση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.