Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εθνικιστής και με όνειρα για μεγάλη Αλβανία ο νέος παίκτης της ΑΕΛ ??? (ΦΩΤΟ)

Ο Ιντρίς Μπάτχα έχει έρθει σε συμφωνία με την ΑΕΛ, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Κάμπου και όπως φαίνεται φέτος θα φορέσει τη φανέλα της βασίλισσας του Κάμπου.

Στο άκουσμα αυτό καναμε μια έρευνα στα social media του ποδοσφαιριστή και βρήκαμε κάποια ενδιαφέροντα και κάποια ιδιεταίρως ανησυχητικά στοιχεία για εκείνον. Είδαμε πω φέτος προτίμησε τη Ζάκυνθο για τις διακοπές του και απ ότι φαίνεται στο συγκεκριμένο προφίλ με το όνομα του έχει όνειρα για μεγάλη Αλβανία που περιλαμβάνει ελληνική γη !!!!


Ο 26χρονος Αλβανός, Ιντρίς Μπάτχα λοιπόν  θα είναι παίκτης της ΑΕΛ μιας κι οι «βυσσινί» ανακοίνωσαν την συμφωνία με τον παίκτη.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ :

Πριν από λίγη ώρα απάντησε θετικά στην πρόταση της ΠΑΕ ΑΕΛ, υπογράφοντας το σχετικό έγγραφο ο 26χρονος αρχηγός της ιστορικής και λαοφιλέστερης ομάδας της Αλβανίας FK Partizani Τιράνων Idriz Batha.

O Batha μαζί με τον Ρουμάνο μάνατζερ του θα βρίσκονται στη Λάρισα τη Δευτέρα 2/7/2018 για να περάσει ο ποδοσφαιριστής από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και ακολούθως να υπογράψει το 3ετές συμβόλαιο του με την ΑΕΛ.

Εθνικιστής με όνειρα για μεγάλη αλβανία που περιλαμβάνει και Ελληνικά εδάφη ο Μπάτχα???

Ο 26χρονος από το Αργυρόκαστρο, που θα έρθει να παίξει ποδόσφαιρο σε Ελληνική ομάδα, σε προφίλ με το όνομα του στο Instagram, ανέβασε φωτογραφία με τη μεγάλη αλβανία και μάλιστα στη φωτογραφία αναγράφεται η λέξη "αυτονομη". Στη φωτογραφία η Αλβανία έχει δική της την Κέρκυρα, την Ήπειρο, το Κόσοβο και μέρος της Σερβίας.


Αλβανικά δεν γνωρίζουμε για να δούμε τι γράφει ως σχόλιο μαζί με τη φωτογραφία αλλά λογικά στις αλυτρωτικές διαθέσεις των ...γειτόνων παραπέμπει. Δικαίωμα του καθενός είναι να πιστεύει ότι θέλει, αλλά να θες τη χώρα σου μεγάλη σε βάρος κάποιας άλλης από την οποία θα "φας ψωμί"...απλά παραπάει.

Δείτε το βίντεο πριν τις κατεβάσει από το προφίλ του.


ΥΓ : Εκεί στην ΑΕΛ πριν κλείσουν τον παίκτη δεν μπήκαν καν στον κόπο να δούνε το προφίλ του και "τι καπνό φουμάρει" ο νεαρός εθνικιστής ???


Και δεν είναι μόνο αυτό, πιο δίπλα έχει και άλλη ανάρτηση σε βάρος της Σερβίας, όπου ένας δικέφαλος αετός (αλβανία) πάει να κατασπαράξει έναν λαγό με τα χρώματα της σημαίας της Σερβίας !!!


Άραγε οι Σέρβοι παίκτες της ΑΕΛ πώς θα το πάρουν αυτό ???
Λέτε να πούνε δεν πειράζει μικρός ήταν δεν ήξερε πριν 3-4 χρόνια τι ανέβαζε στα social media ???


Και ο κόσμος που βράζει με τα εθνικά μας θέματα πως λέτε να αντιδράσει με τις αλυτρωτικές βλέψεις αυτού του παίκτη, που όπως φαίνεται θα φορέσει τη δοξασμένη φανέλα της ΑΕΛ ???


ΥΓ2 : Φαντάζομαι θα βγει ανακοίνωση πως... δεν ανήκει σε αυτόν τον παίκτη αυτό το προφίλ, όπως τόσες φορές είδαμε σε αντίστοιχες περιπτώσεις.


  1. Μάθετε τα νέα του Δαμασίου και της ευρύτερης περιοχής από το http://asteriosstelios.blogspot.gr/?m=1
  2. Εγγραφείτε στο κανάλι μου Asterios Stelios στο YouTube και δείτε όλα τα βίντεο https://www.youtube.com/user/asterios210
  3. Ακολουθήστε με Twitter @Asterios Stelios https://twitter.com/AsteriosStelios?s=09
  4. Ακολουθήστε με και στο Instagram https://instagram.com/download/?r=1337407125
  5. Ακολουθήστε με στο Google+ https://plus.google.com/104437141023444815063
  6. Κάντε κοινοποίηση - share αν σας άρεσε το άρθρο.
  7. Κάντε αίτημα φιλίας και ακολουθήσετε με στο Facebook.  https://www.facebook.com/asterios210.stelios
  8. Στείλτε email στο asterios210@gmail. com.
  9. Σχολιάστε ελεύθερα, κάτω από το άρθρο, πάντα όμως χωρίς υβριστικές - χυδαίες εκφράσεις... αυτά τα σχόλια θα διαγράφονται.
  10. Κατά την αναπαραγωγή ενός άρθρου, φωτογραφιών ή βίντεο είναι υποχρεωτική η αναφορά της πηγής προέλευσης.
  11. Το παρόν μπλογκ αποτελεί προσωπικό ιστότοπο και δεν εξυπηρετεί οποιοδήποτε συμφέρον. Είναι μια καταγραφή των δραστηριοτήτων, παραδόσεων, ηθών και εθίμων του Δαμασίου καθώς και της καθημερινότητάς του με την προσωπική μου μάτια, άποψη και γνώση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.