Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"Τουμπεκί και χαρταετό" από Μπίζιου - Κέλλα για το ... δηλητήριο στον Τιταρήσιο ποταμό (βίντεο)

Το Τριώδιο είναι στις ...επάλξεις και σε αυτό το κλίμα είπαν να εναρμονιστούν οι δύο από τους τρεις Βουλευτές Λάρισας της Ν.Δ.
Στέλλα Μπίζιου και Χρήστος Κέλλας αποφάσισαν να "πετάξουν χαρταετό" για το ... δηλητήριο που πνίγει τον Ελασσονίτη - Τιταρήσιο ποταμό και μάλιστα πριν την Καθαρά Δευτέρα, όπως επιτάσσει το έθιμο.


Τι κι αν "χτυπιούνται" οι κάτοικοι της περιοχής για το φαρμάκι που ποτίζει την περιοχή τους, τι κι αν οι καταγγελίες πέφτουν βροχή από φορείς και αντιπολίτευση για "κόκκινο συναγερμό" ;;;
Τι κι αν υπήρξε επ' αυτοφώρω σύλληψη συγγενικού προσώπου Βουλευτή της Ν.Δ που κατάγεται από την Ελασσόνα και που χρόνια ολόκληρα εργάζονταν και μετείχε στο Δ. Σ στην οικογενειακή επιχείρηση γάλακτος στην οποία έγινε ο έλεγχος πριν από λίγες μέρες για ρύπανση στον ποταμό;;;
Σιγήν ιχθύος, μόνο που τα ψάρια βγήκαν στη στεριά νεκρά, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες.



Τουμπεκί ... χοντροκομμένο από τους δύο βουλευτές της Ν.Δ στο Νομό Λάρισας, που την "κάνουν γυριστή" ρίχνοντας όλο τους το είναι και το ...πάθος στις συναντήσεις τους με τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, για να φέρουν καθαρό νεράκι στα Φάρσαλα. Το νερό στον Τιταρήσιο άραγε ...πέφτει μακρυά ;;; 

Για το νερό, του μολυσμένου από λύματα ποταμού, που εμπλουτίζει τον υδροφόρο ορίζοντα της Λάρισας δεν θα κάνετε τίποτα ;;; Γιατί μέχρι τώρα όπως βλέπουμε, μάλλον ήπιατε το ...αμίλητο νερό κυρία και κύριε Βουλευτή. 


Είδε και απόειδε και ο Βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κόκκαλης και έφερε το θέμα στη Βουλή, εκπέμποντας SOS στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Προστασίας Περιβάλλοντος για "βόμβα νετρονίου" που θα "εκραγεί" αν δεν ξυπνήσουν κάποιοι.


Ζήτησε μάλιστα να συγκληθεί ειδική επιτροπή με παρόντες τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, το Δήμαρχο Ελασσόνας και εκπρόσωπο του Υπουργείου Περιβάλλοντος, για να μπει το "μαχαίρι στο κόκκαλο" όπως υποσχέθηκε και ο Κώστας Αγοραστός σε πρόσφατη τοποθέτησή του για το θέμα.


Για να δούμε θα ...τηρηθούν τα νόμιμα για να "κοπεί από τη ρίζα" το χέρι που δε μαζεύτηκε από τα πρόστιμα του παρελθόντος που έγιναν "κοπανιστός αέρας";;; 
Για να δούμε τι θα δούμε και από το πόρισμα για τα 17 δείγματα που πήραν υπάλληλοι της περιφέρειας Θεσσαλίας από την κοίτη του ποταμού. 


Εδώ θα είμαστε για να το δούμε και οι ψηφοφόροι εδώ είναι για να κρίνουν ...
Θυμηθείτε μόνο κύριοι της κυβέρνησης αλλά και οι υπόλοιποι βουλευτές της περιοχής που παραμένετε άπραγοςι για αυτό το πολύ σοβαρό θέμα, για ποιο λόγο σας ψήφισαν οι κάτοικοι του Νομού...
Για να τους εκπροσωπείτε και να υπερασπίζεστε τα προβλήματα τους ;;; Ή για να κάνετε lifestyle και κορδελίτσες και δημόσιες σχέσεις "πατώντας" πάνω στους ψηφοφόρους σας ;;;


Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό και οι κάτοικοι των περιοχών όπως λένε,  περιμένουν να δούνε ποια θα είναι λύση που θα δώσουν οι αρμόδιοι αυτή τη φορά και αντιστοίχως θα πράξουν. Θα φτάσουν λένε να καταθέσουν μηνύσεις κατά πάντως υπεύθυνου κι αν χρειαστεί θα πάνε ακόμη και στα ευρωπαϊκά δικαστήρια.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.