Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι αγρότες του μπλόκου Τυρνάβου, ζητούν συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων

Σε συμβολικό αποκλεισμό της Ε.Ο Λάρισας -Κοζάνης προχώρησαν την Κυριακή 2/2/2020 οι αγρότες από το μπλόκο του Τυρνάβου.
Ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους για τους τοπικούς φορείς και Συλλογικότητες που στηρίζουν τον αγώνα τους και έκαναν κάλεσμα για τη Δευτέρα 3/2/2020 να παραβρεθούν δυναμικά στο μπλόκο για να αποφασίσουν για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΑΡΓΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΥΡΝΑΒΟΥ-ΑΜΠΕΛΩΝΑ-ΔΑΜΑΣΙΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ ΛΥΓΑΡΙΑΣ
Οι αγρότες του Μπλόκου στον Τυρνάβο χαιρετίζουμε όλους τους φορείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας αλλά και τον κύριο Γ.Λαμπρούλη που ήταν ο μοναδικός βουλευτής του Νομού Λάρισας που παρευρέθηκε, είναι η ισχυρότερη απάντηση η παρουσία όλων των φορέων σήμερα απέναντι στον κοινωνικό αυτοματισμό που επιχειρούν εις βάρος μας τις τελευταίες μέρες. Όπως όλοι γνωρίζουμε ο αγώνας μας στο δρόμο γίνεται με βάση τα δίκαια αιτήματα μας, αιτήματα που αποδέχεται όλη η κοινωνία όπως φάνηκε καθαρά σήμερα. Αναμείνουμε αύριο απάντηση εμείς και οι συνάδελφοι μας που είμαστε στο δρόμο του αγώνα, από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης ώστε να έλθουμε στο τραπέζι του διαλόγου με βάση τα δίκαια αιτήματα μας. Σαν μπλόκο στον Τύρναβο επίσης αύριο ζητούμε συνάντηση και με το Υπουργείο Ανάπτυξης για το θέμα του αγνού παραδοσιακού τσίπουρου που παράγουμε εμείς οι αμπελουργοί που παράνομα και καταχρηστικά μας κλέβουν για να εξυπηρετήσουν τους μεγαλοποτοποιούς. Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας που είμαστε στο δρόμο του αγώνα την Δευτέρα στις 7:30 στο χώρο του μπλόκου ώστε να ενημερωθούμε για τις εξελίξεις που μας αφορούν. Όλοι οι φορείς που στηρίζουν των αγώνα των αγροτών του Τυρνάβου αναλυτικά.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΚΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ
ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΛΛΑΣΟΝΑΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΑΕΕ ΤΥΡΝΑΒΟΥ
ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΥΡΝΑΒΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ”Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ”
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΚΕ ΛΑΡΙΣΑΣ ΛΑΜΠΡΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ ΜΠΟΥΡΑΝΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ
ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΙΝΑΛ -ΠΑΣΟΚ ΤΥΡΝΑΒΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΥΡΝΑΒΟΥ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΡΤΟ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΜΜΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΑΜΑΣΙΟΥ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΓΚΑΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΣ FRUIT
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΚΡΙΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΚΑΡΑΛΙΚΟΣ ΖΗΣΗΣ
ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΥΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΤΣΙΚΑΒΕΛΑΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΚΛΩΣΤΟΥΦΑΝΤΟΥΡΓΩΝ ΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

↪Κάνετε #εγγραφή στο κανάλι Asterios Stelios AS στο YouTube και δείτε αποκλειστικά πλάνα και βίντεο έγιναν στο συλλαλητήριο στην 28η. AGROTICA .


↪Είναι πολύ εύκολο και δεν κοστίζει τιποτα !!! Πας στο YouTube, πατάς στην αναζήτηση Asterios Stelios AS και μετά πατάς #εγγραφή ή #subscribe αν το έχεις στα αγγλικά.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.