Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το πόρισμα για τον Τιταρήσιο "πνίγει" αυτούς που τον μόλυναν (Βίντεο ντοκουμέντο)

 Ο βούρκος που έριξαν στο ποτάμι ...επιστρέφει πάνω τους με πρόστιμα και ποινικές διώξεις. 
Έφτασε η ώρα των ευθυνών για όσους έβαλαν το "χεράκι" τους στο έγκλημα του Τιταρήσιου
ποταμού, αφού σύμφωνα με αποκλειστικες πληροφορίες το πόρισμα από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας "δείχνει" εκτεταμένη μόλυνση από κτηνοτροφικές, τυροκομικές επιχειρήσεις και βιολογικούς.


Έτσι, την ώρα που κάποιοι βουλευτές της περιοχής συνεχίζουν να "πίνουν το αμίλητο νερό", εθελοτυφλώντας για το βούρκο που δημιούργησαν οι ευθύνοντες σε βάρος της υγείας των κατοίκων της περιοχής, η δικαιοσύνη ετοιμάζεται να ρίξει τον ...πέλεκυ σε όσους εγκλημάτισαν στον ποταμό εδώ και 30 χρόνια.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημενες πηγές, το πόρισμα έχει διαβιβαστει στον αρμόδιο εισαγγελέα που θα αποφανθεί τι μέλλει γενέσθαι με πρόστιμα και ποινικές διώξεις.



Να θυμίσουμε ότι πριν λίγες μέρες κλιμάκιο της περιφέρειας Θεσσαλίας, προχώρησε σε έλεγχο στον μολυσμένο ποταμό και πήρε αρκετά δείγματα από το Τύρναβο μέχρι το φράγμα του Αγιονερίου. Ακολούθησε συλληψη επιχειρηματία στην περιοχή, που φαίνεται να έριχνε βιομηχανικά απόβλητα στο ποτάμι, και που αποτελεί στέλεχος οικογενειακής βιομηχανικής εταιρείας τυροκομικων, συγγενή Βουλευτή της Ν. Δ από την Ελασσόνα που μέχρι πριν λίγους μήνες εργάζονταν και η ίδια στην επιχείρηση... Δεν ήξερε... δεν γνώριζε... δε μίλησε;;; Τα σχόλια δικά σας.... Το πόρισμα πάντως, τα λέει όλα και η ώρα τη δικαιοσύνης και των ευθυνών έφτασε.

Το πόρισμα λοιπόν βγήκε και 
εστάλη αρμοδίος στον εισαγγελέα και από εκεί περιμένουμε ποιες και σε ποιους θα είναι οι τιμωρίες, τα πρόστιμα και οι ενδεχόμενες ποινικές διώξεις, τόσο από την δικαιοσύνη, όσο και από την περιφέρεια Θεσσαλίας.


Πριν λίγη ώρα και ενώ η έρευνα για την οικολογική καταστροφή είναι σε εξέλιξη είχαμε νέα αθρόα μόλυνση του Τιταρήσιου με βιομηχανικά λύματα και βιολογικούς καθαρισμούς. 
Συμβαίνει τώρα στη Μαγούλα :
Λίγο πριν βραδιάσει η Παρασκευή 14/2/2020 και με την βροχή να έχει ξεκινήσει...ξεκίνησε για άλλη μια φορά η επανάληψη αυτού του εγκλήματος.
Το ιδανικό σκηνικό εδώ και δεκαετίες για όσους ρίχνουν τα βιομηχανικά τους απόβλητα στον Τιταρήσιο - Ελασσονίτη ποταμό. Νύχτα και βροχή.
Δείτε το βίντεο


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.