Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Διέσυρε τους Τιτάνες Αλμυρού στο ντέρμπι κορυφής και πάει ολοταχώς για άνοδο ο Γ. Σ. Τυρνάβου  (βίντεο + φωτο)

Ήταν ο αγώνας... μια ολόκληρη χρόνια, ήταν ο υπέρ πάντων αγώνας, η  "μάχη των μαχών" για τον μπασκετικό Γυμναστικό Σύλλογο Τυρνάβου,
το ντέρμπι κορυφής που έκρινε σε μεγαλό βαθμό ποια ομάδα θα πάρει την άνοδο. Τα παιδιά του Αχιλλέα Ζυγελόπουλου έδωσαν τα "ρέστα" τους και ...σκόρπισαν τους ανταγωνιστές στην κορυφή της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Β' ΕΣΚΑΘ, τους Τιτάνες Αλμυρού με 70-44. 


Το απόγευμα της Κυριακής 23/2/2020 ήταν όλοι στο κλειστό γήπεδο για να ενισχύσουν την μπασκετική ομάδα του Τυρνάβου που έβαλε "πλώρη" για να ξαναγράψει ιστορία !!!
Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μόνο για μια περίοδο. Οι δύο ομάδες, παίζοντας ωραίο και γρήγορο μπάσκετ με πολύ καλές άμυνες, ήταν κοντά στο σκορ στα πρώτα 10 λεπτά, με το αποτέλεσμα να διαμορφώνεται σε 16-13.
Στη 2η περίοδο το pressing των γηπεδούχων στο μισό γήπεδο έφερε αποτέλεσμα και οι φιλοξενούμενοι έβρισκαν με δυσκολία το καλάθι. Σε αντίθεση με τους Τιτάνες, οι παίκτες τους Γ.Σ.Τ αφού επέβαλαν το ρυθμό τους στο παιχνίδι,  βρήκαν στην επίθεση  εύκολα λύσεις με όπλο την καλή κυκλοφορία της μπάλας και την ταχύτητα. 
Η διαφορά άρχισε να ανεβαίνει και το παιχνίδι να "γέρνει" ξεκάθαρα προς τους γηπεδούχους με το αποτέλεσμα του ημιχρόνου να είναι το 41-26 .


Στην ανάπαυλα, ο πρόεδρος του τμήματος Basket του Γυμναστικού ο Γιάννης Ευαγγέλου, που "χτίζει" την ομάδα σε επαγγελματικά πρότυπα, έκανε την κλήρωση των 6 δώρων που υποσχέθηκε στους φιλάθλους της ομάδας. 
Στην 3 η περίοδο, οι παίκτες του Αθανασίου Φλεβάρη προσπάθησαν να "ξαναμπούν" στο παιχνίδι παίζοντας άμυνα σε όλο το γήπεδο αλλά τελικά δεν κατάφεραν τίποτα μιας και η διαφορά στο σκορ ανέβηκε ακόμη περισσότερο υπέρ του Γυμναστικού που έμοιαζε πώς σε αυτό το παιχνίδι δεν θα "χαλάρωνε" ούτε δευτερόλεπτο. 
Στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου ο φωτεινός πίνακας (με τα πολλά καμμένα λαμπάκια) έγραφε 56-33.
Στην 4η και τελευταία περίοδο οι Τιτάνες που είναι μια αθλητική νεανική ομάδα χωρίς πολλούς έμπειρους παίκτες, προσπάθησαν, αλλά ότι και να έκαναν, έβλεπαν την "ψαλίδα" να μεγαλώνει επικίνδυνα, σε σημείο που κινδύνευαν να χάσουν στο ντέρμπι ακόμη και με διπλό σκορ.


Με την κόρνα της λήξης, το ταμπλό έγραφε το εμφατικό για τους πρωτοπόρους του βαθμολογικού πίνακα, 70-44,
με τους παίκτες των δύο ομάδων να ανταλλάσσουν χαιρετισμούς δείχνοντας πως το μπάσκετ είναι γιορτή. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι νικητές έγιναν ένα "κουβάρι" πανηγυρίζοντας στη σπουδαία αυτή επικράτηση. Ο πρόεδρος στην καλοθοσφαίριση του ΓΣΤ, ο κ. Ευαγγέλου, απαλλαγμένος από το άγχος πλέον, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, αποθανάτιζε με το κινητό του τις χαρές της ομάδας που δημιούργησε. Ξέφρενοι ήταν οι πανηγυρισμοί και στα αποδυτήρια των νικητών. 
↪Κάντε εγγραφή - subscribe στο κανάλι μου Asterios Stelios AS στο YouTube και δείτε πρώτοι όλα τα βίντεο.


ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ - ΤΙΤΑΝΕΣ ΑΛΜΥΡΟΥ 70 -44

Γ.Σ.ΤΥΡΝΑΒΟΥ BC
ΖΥΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ :

ΣΤΕΦΑΝΗΣ 2,ΜΠΟΣΚΟΣ 3,ΧΑΣΑΜΠΑΛΙΩΤΗΣ 15 (3),ΚΡΗΤΙΚΟΣ 2,ΜΑΛΚΑΣ, ΑΜΠΝΤΑΛΛΑ 10 (2),ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, ΜΟΥΣΟΥΛΗΣ Α.3 (1),ΚΑΚΑΡΟΝΤΖΑΣ 3,ΚΟΤΣΙΡΑΣ 14 (2),ΜΟΥΣΟΥΛΗΣ Γ. 14,ΜΑΡΚΟΥ 4,

ΤΙΤΑΝΕΣ ΑΛΜΥΡΟΎ :
ΦΛΕΒΑΡΗΣ :
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ 2,ΤΕΝΤΑΣ, ΚΟΣΜΙΔΗΣ 5,ΚΑΚΛΙΑΣ 6,ΜΠΙΡΜΠΙΛΗΣ 4,ΒΟΥΛΤΣΙΔΗΣ, ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ 6,ΔΡΟΣΙΝΗΣ 5,ΜΑΥΡΟΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ 4,ΓΙΑΓΚΟΣ 7 (1),ΒΑΛΑΜΟΥΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΑΟΥΣΑΙ 5,

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ : α) 16-13 β) 41-26 γ) 56-33 δ)70-44

Με αυτή την άνετη επικράτηση, οι παίκτες του Αχιλλέα Ζυγελόπουλου, έβαλαν "ταφόπλακα" στα όνειρα για άνοδο, του 2ου της βαθμολογίας στη Β' ΕΣΚΑΘ, Αλμυρού Βόλου.
Πλέον στα τρία παιχνίδια που απέμειναν, στο ΓΣΤ αρκεί ακόμα και μια μόνο νίκη, για να στεφθούν πρωταθλητές και να πάρουν αυτοί την πολυπόθητη άνοδο.

Βαθμολογία και αποτελέσματα



Οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές


↪Δείτε την ανάρτηση - ανακοίνωση του Γυμναστικού Συλλόγου Τυρνάβου στην σελίδα της ομάδας στο Facebook : 

Μιά πόλη✅Μια ομάδα✅Μια ιστορία✅

Γιά άλλη μια φορά αποδείξαμε πως έχουμε την πιο σταθερή ομάδα του ομίλου μας , και δίκαια βρισκόμαστε στη πρώτη θέση.
Χρησιμοποιήθηκαν και οι 12 παίκτες της αποστολής δείχνοντας για άλλη μια φορά πως η ομάδα έχει βάθος και στηρίζεται σε όλο της το ρόστερ.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Αλμυρού που πάλεψε όσο μπορούσε, και σίγουρα με τους νεαρούς παίκτες που διαθέτει κάποια στιγμή θα κάνει το βήμα παραπάνω.

Να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε σήμερα και στήριξε την ομάδα μας.
Τους ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας.
Το να παρακολουθήσουν τον σημερινό αγώνα  250 και πλέον άτομα  και μάλιστα στή Β τοπική κατηγορία σημαίνει πολλά και πως ο κόσμος του Τυρνάβου διψάει για μπάσκετ.
Να ευχηθούμε περαστικά στον στυλοβάτη της ομάδας μας Κώστα Χατζημπύρο που στάθηκε άτυχος μιας και τραυματίστηκε την εβδομάδα που μας πέρασε και του στέρησε τη συμμετοχή του που τόσο ήθελε.

Συνεχίζουμε ...........




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.