Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιούνιος, 2024

Σκυλιά επιτέθηκαν σε παιδιά στην πλατεία του Δαμασίου

Το κακό με τα αδέσποτα έχει παραγίνει και στο Δαμάσι. Το βράδυ της Παρασκευής 28 Ιουνιου 2024 στην πλατεία του Δαμασίου τα αδέσποτα σκυλιά,

Το σύνθημα στο Δαμασιακό δόθηκε και είναι δυνατό !!!

Η ψυχή του Δαμασιακού, η ραχοκοκαλιά της ομάδας εδωσε το σύνθημα της νέος χρόνιας. 

Παιδιά του Δαμασίου μας δείχνουν το δρόμο που πρέπει να ξαναβαδίσουμε - Παραδοσιακοί χοροί της Ελλάς ( βιντεο + φωτο)

Με επιτυχία διεξήχθη η ετήσια καλοκαιρινή χοροεσπερίδα του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Δαμασίου στην πλατεία του χωριού.

Χωρίς δυνατά "φτερά" δεν πετάς ψηλά !!!

Ότι είπαν και ότι θέλουν, το πετυχαίνουν με γοργούς ρυθμούς στο Δαμασιακό, που κλείνουν τα ανοιχτά μέτωπα το ένα μετά το άλλο νωρίς νωρίς. 

Μπαμ και μπουμ ο Δαμασιακός που ανακοινώνει τον έναν πίσω από τον άλλο (φωτο)

Με γοργούς ρυθμούς προχώρα η υλοποίηση του σχεδιασμού της νέας ομάδας του Δαμασιακού. Διοίκηση  και προπονητής έβαλαν 1η προτεραιότητα να παραμείνουν στην ομάδα όσο το δυνατόν περισσότεροι παίκτες από το περσινό ρόστερ και μετά να γίνουν μεταγραφές όπου χρειαστεί. Με αυτό το σκεπτικό προχωρούν μέχρι τώρα οι διοικούντες και κυρίως οι Γιώργος Νάκας και Σάκης Καΐβας, το "άχαστο" δίδυμο της διοίκησης, που κατάφεραν μέχρι στιγμής να ανανεώσουν, το προπονητικό δίδυμο Φακίτσα- Χατζηγιάννη, τους Φουρτούνα, Τσατσελάρι, Ζυγούρη και Τέγο.  Χωρίς πολλά - πολλά και με έξυπνες κινήσεις ανανέωσαν και τον Δημήτρη Καρακάνο τον 43χρονο αμυντικό αλλά και τον Γιώργο Παπαθανασίου όπως και τον τερματοφύλακα Μάκη Γεωργούλα. Ο πολυσύνθετος μέσος από τη Λάρισα, πέρσι  με το "καλημέρα" έδειξε την αξία του στο χώρο του κέντρου,  αλλά δυστυχώς για εκείνον, τραυματίστηκε σοβαρά και έχασε 6 μήνες.  Ωστόσο όλα πήγαν άψογα και στις τελευταίες αγωνιστικές της Α'ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, επέστρεψε δυνατός κα

Και ο Αμπελώνας... ψηφίζει "δαγκωτό" ΔΑΜΑΣΙΑΚΟ !!!

Πήραν φόρα και δεν σταματάνε με τιποτα, οι διοικούντες τον ΔΑΜΑΣΙΑΚΟ, που κλείνουν ταχύτατα όλα τα ανοιχτά "μέτωπα" για το ρόστερ του νέου πρωταθλήματος στην Α'ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.

Ο Αποστόλης Φουρτούνας θα συνεχίσει να "ζωγραφίζει" στα γήπεδα με τη φανέλα του Δαμασιακού

Αργά το βράδυ της Τετάρτης 5 Ιουνίου 2024, οι "συνήθης ύποπτοι" της διοίκησης του Δαμασιακού, Γιώργος Νάκας και Σάκης Καΐβας, έκλεισαν άλλο ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για το νέο Δαμασιακό που χτίζουν με το Νίκο Φακίτσα.

Πήραν για τα καλά μπροστά οι μηχανές του ΑΟΔ, που χτίζει κάτι πολύ καλό για το νέο πρωτάθλημα (φωτο)

Σήκωσαν μανίκια τα μέλη της διοίκησης του Δαμασιακού και αρχίσανε με γοργούς ρυθμούς να κλείνουν ένα - ένα τα "ανοιχτά μέτωπα" για την ομάδα του νέου πρωταθλήματος.

Η Ακαδημία του ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΥ, προσφέρει πολύτιμο έργο στα παιδιά του χωριού (βίντεο + φωτο)

Γέμισε χαρούμενες παιδικές φωνές η πλατεία του Δαμασίου, το Σάββατο 1 Ιουνίου 2024 που ήταν και η 1η μερα του καλοκαιριού.