Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Χωρίς δυνατά "φτερά" δεν πετάς ψηλά !!!

Ότι είπαν και ότι θέλουν, το πετυχαίνουν με γοργούς ρυθμούς στο Δαμασιακό, που κλείνουν τα ανοιχτά μέτωπα το ένα μετά το άλλο νωρίς νωρίς. 

Το πλάνο διοίκησης και προπονητή, για το νέο ενισχυμένο Δαμασιακό, αν και είμαστε ακόμα στα μέσα του Ιουνίου, εφαρμόζεται κατά γράμμα και η ραχοκοκαλιά της περσινής ομάδας παραμένει και φέτος στο δυναμικό των κυανόλευκων, πάρα τις  μεταγραφικές...σειρήνες που ηχούσαν στα αυτιά των πρωτοκλασάτων παικτών της ομάδας. Σημαντικό χαρακτηριστικό είναι πως όλοι οι παίκτες που ανανέωσαν, αναγνώρισαν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο Δαμασιακό αλλά και το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα και προτίμησαν με "κλειστά μάτια" την κυανόλευκη φανέλα του ΑΟΔ. 

Η αρχή έγινε με την παραμονή προπονητή και γυμναστή, ακολούθησαν οι παίκτες που δεν έχουν καταγωγή από το Δαμάσι και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι Δαμασιώτες, οι μεταγραφές όπου χρειαστεί ενίσχυση η ομάδα και στο τέλος οι ταλαντούχοι νέοι παίκτες. 



Αυτή τη φορά το μεγάλο ΝΑΙ στο Δαμασιακό είπε ο Κωνσταντίνος Τσάτσος που για τα ...μάτια του ΑΟΔ, είπε ξεκάθαρο ΟΧΙ, σε μισή ντουζίνα καλές ομάδες από Τρίκαλα και Λαρισα που τον ήθελαν σαν τρελοί. 

Συναντήθηκε με τον διοικητικό του Δαμασιακού Γιώργο Νάκα και αμέσως έδωσαν τα χέρια, μιας και οι δύο πλευρές είχαν κοινά ΘΕΛΩ για τη νεα χρονιά και έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την περσινή τους συνεργασία.

Ο νεαρός Τρικαλινός μεσοεπιθετικός που σπουδάζει στη Λάρισα, πέρσι συστήθηκε με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού Λάρισας πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Φέτος που θα γνωρίζει καλύτερα τις ιδιαιτερότητες της Α'ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, αναμένεται να είναι ακόμα καλύτερος στα "φτερά" της ομάδας και αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις στο Νίκο Φακίτσα που βλέπει με χαρά την ομάδα του να αποκτά "σάρκα και οστά".



Μείνετε εδώ συντονισμένοι για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νεα της αγαπημένης μας ομάδας που σύντομα έχει κι άλλα νέα που θα χαροποιήσουν τους φιλάθλους της ομάδας μας. 🔵⚪️🔵



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Κίνηση "ματ" από το Δαμασιακό που πήρε παικταρά !!!

Το ταλέντο του, αδιαμφισβήτητο... το πάθος του για τη μπάλα, άσβεστο... η αξία του στο ποδοσφαιρικό "χρηματιστήριο",  συνεχώς ανεβαίνει... οι προτάσεις από τις ομάδες, πέφτουν "βροχή" , αλλά εκείνος προτίμησε την πρόταση του Δαμασιακού.

Σημαντικοί Γάλλοι αρχαιολόγοι στο Δαμάσι - Μελετούν αρχαια ευρήματα - Τι λένε για αυτά και το κάστρο (βίντεο)

Το Δαμάσι είναι ένα ιστορικό χωριό με χιλιάδες χρόνια ιστορίας, που στο παρελθόν γνώρισε πολύ μεγάλη ακμή και αποτέλεσε σύνορο της αρχαίας Θεσσαλίας με την Μακεδονία.