Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σκυλιά επιτέθηκαν σε παιδιά στην πλατεία του Δαμασίου

Το κακό με τα αδέσποτα έχει παραγίνει και στο Δαμάσι. Το βράδυ της Παρασκευής 28 Ιουνιου 2024 στην πλατεία του Δαμασίου τα αδέσποτα σκυλιά,

που δυστυχώς είναι αρκετά στον αριθμό, επιτέθηκαν με άγριες διαθέσεις σε παιδιά που παίζανε στην πλατεία και μάλιστα ούτε μια, ούτε δυο, αλλά τρεις φορές μέσα σε λιγη ώρα.  Ευτυχώς με την επέμβαση των θαμώνων στα καταστήματα γλιτώσαμε τα χειρότερα, αυτή τη φορά όμως. 



Στο Δαμάσι αυτή η κατάσταση έχει παραγίνει (τα τελευταία πολλα χρόνια) και δυστυχώς μέχρι τωρα οι αρμόδιοι (διαχρονικά οχι μονο τώρα) δεν κάνουν κάτι για να λυθεί αυτό το πολύ σοβαρό πρόβλημα. Φανταστείτε τι θα γινόταν αν η επίθεση των αγριεμένων ζωων γινόταν μακριά από την πλατεία σε καποιο στενό ήσυχο δρομάκι χωρις να είναι εκεί κάποιος ενήλικος να βοηθήσει...

Είμαστε φιλόζωοι και θέλουμε το καλό όλων και των ανθρώπων και φυσικά των ζώων.

Δεν ειναι ομως δυνατόν εν έτη 2024, να μην μπορούμε να κάνουμε κατι για την ασφάλεια όλων και φυσικά δεν εννοούμε ούτε φόλες ούτε άλλο κακο στα ζώα.  Σε ολα τα πολιτισμένα κράτη βρήκαν λυσεις ...

Εδώ τι θα κάνουμε κύριοι αρμόδιοι???

Αυτή είναι η απορία πολλών κατοίκων του χωριού και ειδικά του Θεοδώρου Λούτσου που είναι υπεύθυνος των ακαδημιών των μικρών παιδιών του Δαμασιακού και ειδε, οπως όλοι μας, έντρομος, την επίθεση των σκυλιών στα παιδάκια. 

Ευτυχώς αυτή τη φορά το κακό δεν έγινε και μακάρι να μην γινει ποτέ. 

Αλλα για να είμαστε σίγουροι θα πρέπει οι αρμόδιοι να δράσουν...χθες 




ΥΓ. Τα αδέσποτα που γίνανε αγέλες και αρκετές φορές είναι αγριεμένα, είναι επιθετικά πολλά χρόνια τώρα και ξεπετάγονται από παντου και μέσα στο χωριό αλλά και πέριξ στις εισόδους και εξόδους του Δαμασίου. Και με την παρούσα δημαρχία και με την προηγούμενη και με τις παλιότερες... οπότε από την παρούσα Δημαρχία Τυρνάβου ζητάμε να κάνουν αυτό που δεν έκαναν οι προηγούμενοι αρμόδιοι πριν είναι αργά. Και το ζητάμε μιας και ήταν σημαντική προεκλογική τους δέσμευση.


Υ.Γ. Δεν είναι μόνο τα σκυλιά πολλά,  το κακό έχει παραγίνει και με τις γάτες τις αδέσποτες που δεν στειρώθηκαν ποτέ και κάθε χρόνο γεννούν από καμία δεκαριά με αποτέλεσμα σύντομα να γίνουν περισσότερες από τους κατοίκους του χωριού.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Κίνηση "ματ" από το Δαμασιακό που πήρε παικταρά !!!

Το ταλέντο του, αδιαμφισβήτητο... το πάθος του για τη μπάλα, άσβεστο... η αξία του στο ποδοσφαιρικό "χρηματιστήριο",  συνεχώς ανεβαίνει... οι προτάσεις από τις ομάδες, πέφτουν "βροχή" , αλλά εκείνος προτίμησε την πρόταση του Δαμασιακού.

Σημαντικοί Γάλλοι αρχαιολόγοι στο Δαμάσι - Μελετούν αρχαια ευρήματα - Τι λένε για αυτά και το κάστρο (βίντεο)

Το Δαμάσι είναι ένα ιστορικό χωριό με χιλιάδες χρόνια ιστορίας, που στο παρελθόν γνώρισε πολύ μεγάλη ακμή και αποτέλεσε σύνορο της αρχαίας Θεσσαλίας με την Μακεδονία.